- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.641
kendını ne zman hazır hissedersen o zmn yap canımKuzum ben hiç sanmıyorum ya hamile oldgumu ondan hiç yapasım gelmiyor beklicem bugünde
ben cok duydum ama herkese cavabım rabbim ne zman nasıp ederse o zmn olur dedımAman hanımlar sakın milletin lafına kulak vermeyin çocuk olmasa niye olmuyor olsa öbürü büyütmeden bi daha neden çocuk yaptın olur aman milletin ağzı torba değilki büzesin
Canım inan inan çok çok sevindim. Gözlerim doldu suan kendim hamile kalmış gibi. Sağlıkla kucağına al insallahdualrın meyvelerını almaya basladım canım sıra sızde inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Geçen gün büyük halam geldi annemgile diyorki Kübra kızını büyütmeden bi Tane daha niye çocuk yaptın diyor bende dedim hala Ayşe küçük değil ben hem kızıma hem oğluma bakarım dedim sustu insan bi der sağsalim kucağına almayı nasip etsin rabbim derben cok duydum ama herkese cavabım rabbim ne zman nasıp ederse o zmn olur dedım
bende hergun abartısız rüya gördüm normaldede hiç görmem rüya.git tabi canım tedavilik bi durumsa biran önce ol adet düzensizliği cok önemli benimde düzensizlik vardı eski yıllarda şimdi günü şaşmıyor sogan kürü sayesindeBu aksam hep ruyalarla bogustum hamileyim. Bebek susleriyle ugrasiyorum kizimda pek yapamadim buna ozeniyorum cikolata kolanya bakiyorum. Süs arıyorum. Gelecek olan kisileri sayıyorum 30 tane yaparim diyorum. Allahım hep bu işlerle uğraştım.
Ve gözümü actigimda doktora gitme kararı aldım. Bekle bekle nereye kadar. Benim sorunum adetimin duzensiz olması. Düzenli olduğunda 3 ayda hamile kalmıştım. Bu ay değil bir daha ki aya doktordoktora gidicem esimede soylucem. Yoksa ben uzuuun bi süre hamile kalamam ki
amin canım allahım hepinizden binkere razı olsun dularımız sayesinde oldu hepinizin emegi cokCanım inan inan çok çok sevindim. Gözlerim doldu suan kendim hamile kalmış gibi. Sağlıkla kucağına al insallah
Ben soğan kurunude çok denedim ama bir türlü düzene girmedi kuzum. Keşke ama keşke girmiş olsaydı.bende hergun abartısız rüya gördüm normaldede hiç görmem rüya.git tabi canım tedavilik bi durumsa biran önce ol adet düzensizliği cok önemli benimde düzensizlik vardı eski yıllarda şimdi günü şaşmıyor sogan kürü sayesinde
Canım sen hamile misin kaçırdım mı ben :)nasılsın bebiş nasıl canım bende herkes uyuyor hala dıyodum sen yazdın
Hamile:)Canım sen hamile misin kaçırdım mı ben :)
evet canım bugun ögrendim daha kan vermedım ama korkuyorum yanılma olur dıyeCanım sen hamile misin kaçırdım mı ben :)
inşInşallah seymadanda güzel haber alırız
Çok sevindim canım ya hayırlı olur inşallah :) iyi ki bu dua grubunu açtınız valla Allah bin kere razı olsun inşallah Rabbim hepinizi tez zamanda sevindirsin böyle ❤Hamile:)
Amin cnm büşra arkadasimiz sayesinde oldu. Ilk fikri o soylediÇok sevindim canım ya hayırlı okur inşallah :) iyi ki bu dua grubunu açtınız valla Allah bin kere razı olsun inşallah Rabbim hepinizi tez zamanda sevindirsin böyle ❤
Canım inşallah yanılmıyosundur ama sana tavsiyem başka markayla da test yap al bi markası baya sıkıntılı diye okumuştum canım inşallah sağlıklı hamilesindir de sağlıkla kucağına alırsın yavrunu ❤❤evet canım bugun ögrendim daha kan vermedım ama korkuyorum yanılma olur dıye
İyi ki söylemiş valla şimdi dua hergün dilimde :) bebeğim için Sübhanellahi ve bihamdihi okuyorum şifa ayeti hep onu okurken Rabbi hebli diye devam ediyorum ağzım çok alıştı valla :))Amin cnm büşra arkadasimiz sayesinde oldu. Ilk fikri o soyledi
saol canımÇok sevindim canım ya hayırlı olur inşallah :) iyi ki bu dua grubunu açtınız valla Allah bin kere razı olsun inşallah Rabbim hepinizi tez zamanda sevindirsin böyle ❤
Doğrudur:)İyi ki söylemiş valla şimdi dua hergün dilimde :) bebeğim için Sübhanellahi ve bihamdihi okuyorum şifa ayeti hep onu okurken Rabbi hebli diye devam ediyorum ağzım çok alıştı valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?