2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

ben cok duydum ama herkese cavabım rabbim ne zman nasıp ederse o zmn olur dedım
Geçen gün büyük halam geldi annemgile diyorki Kübra kızını büyütmeden bi Tane daha niye çocuk yaptın diyor bende dedim hala Ayşe küçük değil ben hem kızıma hem oğluma bakarım dedim sustu insan bi der sağsalim kucağına almayı nasip etsin rabbim der

Bu aksam hep ruyalarla bogustum hamileyim. Bebek susleriyle ugrasiyorum kizimda pek yapamadim buna ozeniyorum cikolata kolanya bakiyorum. Süs arıyorum. Gelecek olan kisileri sayıyorum 30 tane yaparim diyorum. Allahım hep bu işlerle uğraştım.
Ve gözümü actigimda doktora gitme kararı aldım. Bekle bekle nereye kadar. Benim sorunum adetimin duzensiz olması. Düzenli olduğunda 3 ayda hamile kalmıştım. Bu ay değil bir daha ki aya doktordoktora gidicem esimede soylucem. Yoksa ben uzuuun bi süre hamile kalamam ki

bende hergun abartısız rüya gördüm normaldede hiç görmem rüya.git tabi canım tedavilik bi durumsa biran önce ol adet düzensizliği cok önemli benimde düzensizlik vardı eski yıllarda şimdi günü şaşmıyor sogan kürü sayesinde

Ben soğan kurunude çok denedim ama bir türlü düzene girmedi kuzum. Keşke ama keşke girmiş olsaydı.
Bekarken de vardi bu sorun o zaman doktor yasmin diye duymussunuzdur dogum kontrol hapı verdi. 6 ay kullandım 6 ayda 6 kerede adet gördüm. bi daha birakinca yine bozulmuştu. Acaba nasıl bir tedavi uygularlar bilen varmı?

evet canım bugun ögrendim daha kan vermedım ama korkuyorum yanılma olur dıye
Canım inşallah yanılmıyosundur ama sana tavsiyem başka markayla da test yap al bi markası baya sıkıntılı diye okumuştum canım inşallah sağlıklı hamilesindir de sağlıkla kucağına alırsın yavrunu ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…