2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

S seda7782 cnm hayirli olsun coookkk mutlu oldum kendim hamileyim der gibi oldu sen gogsumde mavi cizgi dedigin gun ben dedim hamis bu valla ins dedim ve hamissin sen 8yildir ugrasiyom ilki kalbi durdu demissin yas kac neler yaptin bizede bahset cnm biz bu duaya ins devam edelim kizlar bence bu dua gercekten bi gun hepimizi hamis yapacak

Kelebekcikk34 cnm sen de yapsana tahlil bi an evvel ama kan ver bence bugun ins senden de iyi hbrler bekliyoruz kuzucuk
Tatlım benim geçen ayda 4 gün gecikti ben ondan test yapmadım yoksa yapardım bugün mesela geçen ay test yaptım 2 saat sonra adetim geldi o yüzden bu ay gecikmesine rağmen test yapmıyorum.İnşallah bu defa öyle olmaz süpriz olur

tsk edrım canım darısı basına inşallah evet canım 8 yıl sebepsiz olmadı tam aşılamaya karar verdım hatta sadece rahim filmim kalmıstı o ay hamile kaldım ama kalbi durdu kurtaj oldum kurtajdan sonra 2 ay adet gordum rahim filmi için buay sonunu beklıyordum hepinizin duaları sayesinde aşılama gerek kalmadı inşallah hamileyimdir kan testini yapmadım akşam inş yaptıracam ondan biraz korkularım var

35 yasındayım canım

Ben listede yokum ama bende okuyorum boş otumaktansa okuyorum hamileler için okunacak sureler var onları okumaya çalışıyorum düzenli yer gök dua üstüne rabbim Bebeklerimizi korusun sağsalim kucagımıza almayı nasip etsin haftaya Çarşamba ayrıntılı ultrason var inşallah bi sorun çıkmaz

Ya canım ne kadar inanırsın bilmiyorum ama bu instagramda hanımlaraözelmacun diye bi site var ve herkesin yorumları çok güzel adet düzensizliğine pco'lu hastalara gebe kalmak isteyenlere bu ay klomen kullandığım için alamadım ama bu ay doktorum ne derse ona göre alıcam şifa bulan çok kişi var bi göz at derim normal internette de sayfaları var sanırım bende burdan bi arkadaş yazmıştı ordan bulmuştum çünkü ilaç ilaçta bi yere kadar hormonlarımızla oynuyo

Doğru diyon cnm bi göz atarım bakalım. Inşallah faydası olur doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…