- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.661
Tatlım benim geçen ayda 4 gün gecikti ben ondan test yapmadım yoksa yapardım bugün mesela geçen ay test yaptım 2 saat sonra adetim geldiKelebekcikk34 cnm sen de yapsana tahlil bi an evvel ama kan ver bence bugun ins senden de iyi hbrler bekliyoruz kuzucuk
tsk edrım canım darısı basına inşallah evet canım 8 yıl sebepsiz olmadı tam aşılamaya karar verdım hatta sadece rahim filmim kalmıstı o ay hamile kaldım ama kalbi durdu kurtaj oldum kurtajdan sonra 2 ay adet gordum rahim filmi için buay sonunu beklıyordum hepinizin duaları sayesinde aşılama gerek kalmadı inşallah hamileyimdir kan testini yapmadım akşam inş yaptıracam ondan biraz korkularım varS seda7782 cnm hayirli olsun coookkk mutlu oldum kendim hamileyim der gibi oldu sen gogsumde mavi cizgi dedigin gun ben dedim hamis bu valla ins dedim ve hamissin sen 8yildir ugrasiyom ilki kalbi durdu demissin yas kac neler yaptin bizede bahset cnm biz bu duaya ins devam edelim kizlar bence bu dua gercekten bi gun hepimizi hamis yapacak
35 yasındayım canımS seda7782 cnm hayirli olsun coookkk mutlu oldum kendim hamileyim der gibi oldu sen gogsumde mavi cizgi dedigin gun ben dedim hamis bu valla ins dedim ve hamissin sen 8yildir ugrasiyom ilki kalbi durdu demissin yas kac neler yaptin bizede bahset cnm biz bu duaya ins devam edelim kizlar bence bu dua gercekten bi gun hepimizi hamis yapacak
evet okuyalım ben meryem suresinide okudum 40 günDuayı hergün 50-100 okuyalım önemli olan ibadetin devamlılığı zaten cok olması değil liste yapmasakta hergün okuyup isimlerimizi sayıp niyet ederi yada müsait oldukça
saol canım rabbime emanet melegim
bizde okuduk onu 2 ay önce falan şimdide ya MÜBDİ oku canım bol bol Allahın ismi bak istersen Google dan bi daha evvel düşük geçirenler içinevet okuyalım ben meryem suresinide okudum 40 gün
el mübdi okurum canım saolbizde okuduk onu 2 ay önce falan şimdide ya MÜBDİ oku canım bol bol Allahın ismi bak istersen Google dan bi daha evvel düşük geçirenler için
Ya canım ne kadar inanırsın bilmiyorum ama bu instagramda hanımlaraözelmacun diye bi site var ve herkesin yorumları çok güzel adet düzensizliğine pco'lu hastalara gebe kalmak isteyenlere bu ay klomen kullandığım için alamadım ama bu ay doktorum ne derse ona göre alıcam şifa bulan çok kişi var bi göz at derim normal internette de sayfaları var sanırım bende burdan bi arkadaş yazmıştı ordan bulmuştum çünkü ilaç ilaçta bi yere kadar hormonlarımızla oynuyoBu aksam hep ruyalarla bogustum hamileyim. Bebek susleriyle ugrasiyorum kizimda pek yapamadim buna ozeniyorum cikolata kolanya bakiyorum. Süs arıyorum. Gelecek olan kisileri sayıyorum 30 tane yaparim diyorum. Allahım hep bu işlerle uğraştım.
Ve gözümü actigimda doktora gitme kararı aldım. Bekle bekle nereye kadar. Benim sorunum adetimin duzensiz olması. Düzenli olduğunda 3 ayda hamile kalmıştım. Bu ay değil bir daha ki aya doktordoktora gidicem esimede soylucem. Yoksa ben uzuuun bi süre hamile kalamam ki
Canım hayırlı uğurlu olsunnn kaç gğn gecikmiştin?saol canım darısı basına
Doğru diyon cnm bi göz atarım bakalım. Inşallah faydası olur doktorunYa canım ne kadar inanırsın bilmiyorum ama bu instagramda hanımlaraözelmacun diye bi site var ve herkesin yorumları çok güzel adet düzensizliğine pco'lu hastalara gebe kalmak isteyenlere bu ay klomen kullandığım için alamadım ama bu ay doktorum ne derse ona göre alıcam şifa bulan çok kişi var bi göz at derim normal internette de sayfaları var sanırım bende burdan bi arkadaş yazmıştı ordan bulmuştum çünkü ilaç ilaçta bi yere kadar hormonlarımızla oynuyo
Canım 21 gün 21 arkadaşa okuduk bitirdik. Eğer tekrar okumaya baslarsak Seni de aliriz listeye .Merhaba kızlaar.TurkuazKrampon canım nasılsın nasıl gidiyo ne okunuyo böyle bende okuyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?