- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.441
Iste 12 saat son ra falan yapmis oluyoruz sonra birdaha ilski yapmadım ama hicevet yakalamış görünüyorsun, koyu çizgiyi gördükten sonra 24 saat - 36 saat içinde ilişki olmalı. umarım değerlendirmişsinizdir.
Merhaba canım, Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Olur inşallah çok kafaya takmamak gerek diyorlar, senin bat ne zamanAminn...3 yıldır inşallah bu ay diyorum
Olur inşallah çok kafaya takmamak gerek diyorlar, senin bat ne zaman
İnşallah bu sefer olur çok dua et ve umudunu kaybetme canım. Boşverdiğimde oldu demişsin ya, yani daha önce hamiş oldun muTakmamak elde değil maalesef..boşverdiğimde oldu ama cok yoruldum...
Bat 2mart yumurta tembelliği var bnde 32 gün bekliyorum en az
İnşallah bu sefer olur çok dua et ve umudunu kaybetme canım. Boşverdiğimde oldu demişsin ya, yani daha önce hamiş oldun mu
Kizlar bildirim gelyor birisi cewap yazmis oluyor bulamyirum cewabi yardim edinHyr hiç hamile kalmadım 2 kez aşılama oldum ama tutmadı
Test bekledigi zaman öyle oluyor bir kaç gün sonra tekrarla cnmKızlar batım 24 şubat soylemistim size. Toplu aldigim gebelik testlerinden birini sabah ilk idrarla yaptim baktim negatif. Sonra birakip ise gittim. Eve geldigimde c cizgisine cok yakin hayalet bir cizgi gordum. Ama olmasi gereken yerde degil. Fotografta belli olmuyor pek ama gozle gorunuyor. Bir umut olabir mi bakar misiniz?Eki Görüntüle 1958153
Hayırlısı olsun hakkımızda, soğan kürü yaptın mı canımHyr hiç hamile kalmadım 2 kez aşılama oldum ama tutmadı
Hayırlısı olsun hakkımızda, soğan kürü yaptın mı canım
Bi araştır istersen neyin vesile olacağı bilinmezHyr yapmdım
Hayırlısı Allah dan canım benim sabırla duayla inşallah gelecek minnaklarimizÂmin Canm burda rahat rahat konuşuyoruz valla aylardır dikiyorum tutuldum artık ama yok
Rabbim inşallah tez vakitte nasip etsin canım hayrlı sağlıklı sorunsuz bi şekildeMerhaba arkadaşlar bnde her ay hamile kalmak için bekleyenlerdenim
Kuzum inşallah Rabbim tez vakitte nasip etsin gönül muradını versin inşallah Rabbim bu yolda sınamasın imtihan etmesinTakmamak elde değil maalesef..boşverdiğimde oldu ama cok yoruldum...
Bat 2mart yumurta tembelliği var bnde 32 gün bekliyorum en az
Ben yarim saat yatıyorum. 10 dakikada sperm yumurtaya ulaşıyormus. En azından bi yarım saat yatin kizlarKızlar bende bu ay 12. Gün Dr a gidicem yine ama erken yumurtladım galiba ilk kez hayatımda Dr ne görecek muayenede bilmiyorum neyseki bu günleri değerlendiriyoruz ama sorum şudur gece yıkanmadan yatın diyorlar ben yatamıyorum zaten çalışıyorum işe gidiyorum bi de içim rahat etmiyor ben 1-2 yatıyorum bazen işte siz napıyorsunuz?
2.cizgi 1.cizgiden daha koyuysa pozitif yani yumurta çatladı demekCanim bnde kullandim bisey sormak istyorum ovulosyon testimim icinde 5 tane
vardi 4 tanesi silikti ama 18 subatta yaptgim c cizgizinden t. Cizgisi daha koyuydu yani yumurtlamayi yakaladim mi gecmi kaldim sizce
Eğer ilişki olduysa yakalamissindir. Zaten ilişki olduysa sperm en az 48 saat canlı kalıyor. E bu 2 günde yumurta zaten çatlar. Allahın izniyle hamile kalirsin inşallah. Su an bende o donemdeyim yumurta catladi catlicak ilişki de oldu gerisi rabbime kaldı.Peki bu durumda yumurtlamyi yakalamis oldum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?