2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar batım 24 şubat soylemistim size. Toplu aldigim gebelik testlerinden birini sabah ilk idrarla yaptim baktim negatif. Sonra birakip ise gittim. Eve geldigimde c cizgisine cok yakin hayalet bir cizgi gordum. Ama olmasi gereken yerde degil. Fotografta belli olmuyor pek ama gozle gorunuyor. Bir umut olabir mi bakar misiniz?

Takmamak elde değil maalesef..boşverdiğimde oldu ama cok yoruldum...
Bat 2mart yumurta tembelliği var bnde 32 gün bekliyorum en az
İnşallah bu sefer olur çok dua et ve umudunu kaybetme canım. Boşverdiğimde oldu demişsin ya, yani daha önce hamiş oldun mu

Test bekledigi zaman öyle oluyor bir kaç gün sonra tekrarla cnm

Takmamak elde değil maalesef..boşverdiğimde oldu ama cok yoruldum...
Bat 2mart yumurta tembelliği var bnde 32 gün bekliyorum en az
Kuzum inşallah Rabbim tez vakitte nasip etsin gönül muradını versin inşallah Rabbim bu yolda sınamasın imtihan etmesin

Ben yarim saat yatıyorum. 10 dakikada sperm yumurtaya ulaşıyormus. En azından bi yarım saat yatin kizlar

Canim bnde kullandim bisey sormak istyorum ovulosyon testimim icinde 5 tane
vardi 4 tanesi silikti ama 18 subatta yaptgim c cizgizinden t. Cizgisi daha koyuydu yani yumurtlamayi yakaladim mi gecmi kaldim sizce
2.cizgi 1.cizgiden daha koyuysa pozitif yani yumurta çatladı demek

Peki bu durumda yumurtlamyi yakalamis oldum mu
Eğer ilişki olduysa yakalamissindir. Zaten ilişki olduysa sperm en az 48 saat canlı kalıyor. E bu 2 günde yumurta zaten çatlar. Allahın izniyle hamile kalirsin inşallah. Su an bende o donemdeyim yumurta catladi catlicak ilişki de oldu gerisi rabbime kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…