2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

a
llah razi olsun canim insan guzel ornekler duyunca rahatliyor biraz. cok aci birseymis icimden ya birdaha yasarsam korkusunu atamiyorum bi turlu allahim tez zamanda kavustursun insallah hepimizi bebeklerimize. hepiniz icin dua edicem kizlar.

a

llah razi olsun canim insan guzel ornekler duyunca rahatliyor biraz. cok aci birseymis icimden ya birdaha yasarsam korkusunu atamiyorum bi turlu allahim tez zamanda kavustursun insallah hepimizi bebeklerimize. hepiniz icin dua edicem kizlar.
Amin canım amin Rabbim bu yolda sınamasın imtihan etmesin inşallah

Kızlar doktora gittim dahada düşmüş beta 115.2 kimyasal dedi kendi düşer dedi.Kimyasal düşük yapanlar varmı acaba nasıl oluyor düşüş çok kanama sancı falan yada kaç gün sürüyo sonrasında korunuyomusunuz paylaşırsanız sevinirim rabbim hepimize bebişler nasip etsin sağlıkla...

Benim de 9. Ayım Canm bikez 7. Ayda kimyasal oldu işte bu ay umutluyum inşallah olur :)
Bizim de bu 2.ay denememiz ben o.kadar ümitliyim ki eşime hep diyorum ki bu ay olmaz zaten falan hani olacağını biliyor gibiyim sürpriz yapmak için ona bu ay olmayacağına inandirdim şimdiden önümüzdeki ayin ovulasyon testlerini de alsaydık sana falan diyor keşke bu ay hepimiz kalsak ta sürpriz yapsak

Canım demekki sağlıksız bir gebelikmis çoğu kadın yaşarmış farketmemiş bile Allah hayırlısını versin inşallah ağrısız atlatırsın

Can'ım ben ocakta geçirdim aynı adet oluyorsun sadece biraz daha ağrılı olmuştu biraz da kıvamı yoğundu ilk günler süresi de normal adetim kadardı yani kese oluşmadığında çok farklı bir şey düşmüyor

İnşallah içine doğmuştur Canm çok beklemeden kavuşur eşine sürpriz yaparsın Zaman uzadıkça zorlaşıyor ha yıllardır bekleyenler var halimize çok şükür yine de ama

Geçmiş olsun canım öncelikle..bende pazardan beri akıntı şeklinde kanama var dahada ne kadar sürer bilmiyom sancımda yok ama tansiyonum çok düşüyo 7/4 ü gördüm bugün yani

Bu arada korunma konusu Dr na göre değişiyor çoğu inşan korunmuyor ve hemen ertesi ay hamile kalıyor ben farklı bi sebepten korunmak zorunda kaldım bu ay tekrar denemeye başladık

Geçmiş olsun canım öncelikle..bende pazardan beri akıntı şeklinde kanama var dahada ne kadar sürer bilmiyom sancımda yok ama tansiyonum çok düşüyo 7/4 ü gördüm bugün yani
Sağol Canm sana da geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın seninki benden daha fazla kalmış değerin yükselmiş benimki çok yükselmeden düştü. Kendine dikkat et ama korkma Canm gerçekten kötü bir şey yok yavrularımız sağlıklı değilmiş Allah aldı hep sağlıklısını istiyoruz ya Allah duamızı kabul etti diye düşünüyorum aslında

Ben en son gebeligimde memleketteydim oğlumla esim ist da kaldı döndüğumde nasılolduysa 1 günlük iliskiyle hamile kaldım.bebek aklimda hiç yoktu hatta hemen kalkıp atmıştim ne var ne yok hemende yikanmiştim.diyeceğim oki ne yaparsaniz yapin hiçbir şey farketmiyor rabbim nasip ettiyse her şekilde olur ayağınızı kaldırsanizda gidip yikansanizda.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim inşallah tez vakitte sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin benim de ocak ayında kimyasalım var çok yoğun kanamam oldu 11 gün sürdü dr korunmama gerek olmadığını söyledi zaten eşimde korunmak istemiyor hatta biz bebişimiz olursa gene hiç korunmayacaz öyle konuştuk ikimizde çocukları çok seviyoruz benim yaş 32 olduğu için peş peşe istiyoruz inşallah Rabbim nasip eder canım

Sağol canım.sanada çok geçmiş olsun.Allah gönlünüze göre versin inşallah

Kizlar biz de evlendigimizde 4 ay iliskiye giremedik eşim biraz heyecanliydi
Simdi 2 aydir dogru duzgun korunmuyoruz hatta korunmaktan nefret ediyoruz
Ben esime brokoli ile domatesi karistirip uzerinde yag gezdirip biberleyip limonlayip yediriyorum simdilik bunun haricinde bir de ceviz fındık fıstık tüketiyoruz.
Iliski esnasinda kayganligi saglamak icin ozel bir sey kullamayin bir de sirt ustu 10 15 dk yatsaniz yeter.
Esim doktor ara ara onun ogrencilik kitaplarini okuyorum ama anladigim pek söylenemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…