- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.401
Canım benim yarım saat dik ayaklarını yukarı sonrada yap banyonu zaten giden gitmiştir fazlalık kar dışarıya çıkarKızlar bende bu ay 12. Gün Dr a gidicem yine ama erken yumurtladım galiba ilk kez hayatımda Dr ne görecek muayenede bilmiyorum neyseki bu günleri değerlendiriyoruz ama sorum şudur gece yıkanmadan yatın diyorlar ben yatamıyorum zaten çalışıyorum işe gidiyorum bi de içim rahat etmiyor ben 1-2 yatıyorum bazen işte siz napıyorsunuz?
Saol cnm hic takip etmedim nasil oluyor yumurtlama ama istek de artiyor sanirim bende oyle. Demek ki yumurtlayacagim. Ayy kendimi tavuk gibi hissettimCanım benimde 2 gündür akıntı vardı bugün agrilarimda feci arttı ovu testi yaptım hafif koyulasti su günleri atlamayın bence ya yumurtlamışsın yada 1 2 güne yumurtlama olacak demek ki
Spermin yumurtaya ulasma vakti on dakika. Ben 10/15 dk sol tarafima yatiyorum sonra kalkip dusumu aliyorum. Abdest almaadan da olmaz gunah.Canım benim yarım saat dik ayaklarını yukarı sonrada yap banyonu zaten giden gitmiştir fazlalık kar dışarıya çıkar
Çok açık oldu ama rabbim hayırlısıyla sağlığıyla nasıp etsin inşallah
Aynen canım benim, Rabbim yeterki ol desin duayla sabırla gelecek inşallahSpermin yumurtaya ulasma vakti on dakika. Ben 10/15 dk sol tarafima yatiyorum sonra kalkip dusumu aliyorum. Abdest almaadan da olmaz gunah.
Aynen canım benim, Rabbim yeterki ol desin duayla sabırla gelecek inşallah
Minnaklarimiz :):)
Canımm inşallah hamilesindirHamileliğim kesinleşirse belirtilerimi yazarım kızlar... Bu ay kendimi ovü testi kullandığım için çok dinledim çünkü. Her hareketi acaba mı die geçirdim
Âmin Canm burda rahat rahat konuşuyoruz valla aylardır dikiyorum tutuldum artık ama yokCanım benim yarım saat dik ayaklarını yukarı sonrada yap banyonu zaten giden gitmiştir fazlalık kar dışarıya çıkar
Çok açık oldu ama rabbim hayırlısıyla sağlığıyla nasıp etsin inşallah
Ben yumurtlama gününde ilk kez denicem yıkanmamayı bakalım uyuyabilecek miyimCanım ben yıkanmadan yatamıyorum evet duydum ama benim için zor. Ben yatakta bile bekleyemiyorum azcık kurtluyum galiba.
İki ezan arasında yıkanmak lazımmış bende duramıyorum işteSpermin yumurtaya ulasma vakti on dakika. Ben 10/15 dk sol tarafima yatiyorum sonra kalkip dusumu aliyorum. Abdest almaadan da olmaz gunah.
1 gecede 2 ilişki yasasanız buyuk ihtimal olur hamilelikİki ezan arasında yıkanmak lazımmış bende duramıyorum işte
Ben yumurtlama gününde ilk kez denicem yıkanmamayı bakalım uyuyabilecek miyim
Âmin Canm inşallahBENCE YIKANMAMAYI TERCİH ETMEYIN KIZLAR ÇÜNKÜ BEN SU YOKTU BİR GECE YIKANMADIK ARTIK TİKSİNMEKTENMİ NEDİR SİSTİT OLDUM İĞRENÇ BİŞİ DİNİMİZDE OLAN DUŞ ALMA ASLINDA BİLİMSEL ACIDAN DA MİKROP OLUŞMAMASI İÇİN FAYDALI BİRŞEY OLACAGI VARSA OLUR BENCE BİRAZ RELAX OLALIM ARKADAŞLAR ALLAH HAYIRLISINI VERSIN
Umudum yok açıkcasıİnşallah bu ay güzel haberi alırsın Canm
Öyle de olmadı Canm benim prolaktin koruyor beni bi kez hsmile kaldım o da kimyasal oldu düştü maalesef1 gecede 2 ilişki yasasanız buyuk ihtimal olur hamilelik
Adet olana kadar umut vardır ya napalım bir gün bizde o güzel günleri göreceğizUmudum yok açıkcası
Yok oyle parca falan olmadi normal adet gibiydi daha cok kucuktu zaten ama cok sanciliydiAdet kanindan faazlamiydi normalmiydi doku parcalari vs
Ama 7 aydır ümitlenip sonradan daha kötü oluyorumCanımmmm umudu kesmekk yoookkk lütfeenn unutma hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı olurmuşş adet gelmeden umut yitirmek yoook
aminnnnnnAdet olana kadar umut vardır ya napalım bir gün bizde o güzel günleri göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?