2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım benim yarım saat dik ayaklarını yukarı sonrada yap banyonu zaten giden gitmiştir fazlalık kar dışarıya çıkar
Çok açık oldu ama rabbim hayırlısıyla sağlığıyla nasıp etsin inşallah

Canım benimde 2 gündür akıntı vardı bugün agrilarimda feci arttı ovu testi yaptım hafif koyulasti su günleri atlamayın bence ya yumurtlamışsın yada 1 2 güne yumurtlama olacak demek ki
Saol cnm hic takip etmedim nasil oluyor yumurtlama ama istek de artiyor sanirim bende oyle. Demek ki yumurtlayacagim. Ayy kendimi tavuk gibi hissettim

Spermin yumurtaya ulasma vakti on dakika. Ben 10/15 dk sol tarafima yatiyorum sonra kalkip dusumu aliyorum. Abdest almaadan da olmaz gunah.

Âmin Canm burda rahat rahat konuşuyoruz valla aylardır dikiyorum tutuldum artık ama yok

Ben yumurtlama gününde ilk kez denicem yıkanmamayı bakalım uyuyabilecek miyim

BENCE YIKANMAMAYI TERCİH ETMEYIN KIZLAR ÇÜNKÜ BEN SU YOKTU BİR GECE YIKANMADIK ARTIK TİKSİNMEKTENMİ NEDİR SİSTİT OLDUM İĞRENÇ BİŞİ DİNİMİZDE OLAN DUŞ ALMA ASLINDA BİLİMSEL ACIDAN DA MİKROP OLUŞMAMASI İÇİN FAYDALI BİRŞEY OLACAGI VARSA OLUR BENCE BİRAZ RELAX OLALIM ARKADAŞLAR ALLAH HAYIRLISINI VERSIN

Âmin Canm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…