- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.461
Canım zannetmiyorum eğer öyleyse bu ay hamile kalırım ben. Çünkü benim hiç sperm akmıyor hep içimde taa ertesi gunu falan çıkıyorÇok özür dileyerekten konuya giricem kuzular yengeme ebe demiş yıllar önce ilişki sonrası ayakları yere basıp dizleri büküp öyle yatarsan ve sperm gelmezse bebek tutarmış hemen akarsa bebek tutmazmış sİzce doğruluk payı var mıdır
Kızlar bnm adetim 32/33 günde bir olur geçen ay bi hafta gecikmem oldu doktora gittim rahim duvarımın kalınlaştığını 19 mm olduğunu söyledi adet olunca gel dedi adet olunca gittim ve yumurtaların var ilaçvermiycem kendiliğinden büyümesini takip edicem dedi bu gün kontrole gittim ultrason baktı yine kalınlaşması var dedi 11 mm pko olabileceğimi söyledi kan aldılar sizce 11 mm fazlamı gerçekten
Ay cnm ben surekli düşünüyorum o esnada hatta bebek için ilişki oluyor. Ama sonra hiç aklıma bile gelmiyor o anda sdeceYa siz mesela ilişki sırasında kafanızdan bebeği çıkarıyor musunuz ben ilişki sırasında hic düşünmüyorum ama bitince uzanınca icimden direk acaba oldu mu diye geçmeye başlıyor
Cnm ben belime kavanoz vurdurtmustum o ay hamile kaldimBu ayın 13'de belimi anneanneme zeytin yağı ile ovdurup bardak çektirip yakı yapıştırttım iki gün yakı ile dolaştım ama ben her iki güne birer yakı yapıştırdım çünkü 8-10 saat sonra yakının yakma etkisi kesildi yakı ile hamile kalanlar varmış inşallah bende hamiş kalırım bu yöntemi deneyenler var mı canlar aranızda
Bardak vurmayı biliyor musunuz? Bunda bardak değil kavanoz kullanıyorsunuz belinizin ortasına vuruyorsunhz bir kere o kadarKavanoz vurdurmak nasıl oluyo
Benim de iki aydır aynı oluyor canım bi umut dünyası işte Rabbim inşallah aratmadan tez zaman da nasip eder cümlemizeCanım zannetmiyorum eğer öyleyse bu ay hamile kalırım ben. Çünkü benim hiç sperm akmıyor hep içimde taa ertesi gunu falan çıkıyor
Hadi insallah bakalim cnm sanki hic gebe olamayacakmisim gibi gelyorEğer ilişki olduysa yakalamissindir. Zaten ilişki olduysa sperm en az 48 saat canlı kalıyor. E bu 2 günde yumurta zaten çatlar. Allahın izniyle hamile kalirsin inşallah. Su an bende o donemdeyim yumurta catladi catlicak ilişki de oldu gerisi rabbime kaldı.
Çok geçmiş olsun cnm sen bol bol dinlen bu ayGeçmiş olsun canım öncelikle..bende pazardan beri akıntı şeklinde kanama var dahada ne kadar sürer bilmiyom sancımda yok ama tansiyonum çok düşüyo 7/4 ü gördüm bugün yani
Evet gördüm ama testin reçetesini okuduysan 5 dakika içinde test doğruyu gösterir. . Sabahtan akşama kadar isteydin.. uzun bi zaman geçmiş canımKızlar batım 24 şubat soylemistim size. Toplu aldigim gebelik testlerinden birini sabah ilk idrarla yaptim baktim negatif. Sonra birakip ise gittim. Eve geldigimde c cizgisine cok yakin hayalet bir cizgi gordum. Ama olmasi gereken yerde degil. Fotografta belli olmuyor pek ama gozle gorunuyor. Bir umut olabir mi bakar misiniz?Eki Görüntüle 1958153
Canım merhaba benimde düzensizlik var. 34.gunum bugün yumurta yeni catliyorTakmamak elde değil maalesef..boşverdiğimde oldu ama cok yoruldum...
Bat 2mart yumurta tembelliği var bnde 32 gün bekliyorum en az
Daha tam koyulasmamis sanki cnm. Negatif gibi gorunuyorEki Görüntüle 1958175 bugünki testim bu çatladı çatlıcak sanirim dimi kızlar akşamı değerlendirdik bu akşamıdamı değerlendirsem diyorum ????
Kizlar dun ic camasirima az seffafimsi bir akinti oldu. Acaba yumurtlama midir kasik agrimda vardi dun adetin 11. Gunuydu iliski oldu ama kiz yontemi denedigimiz icin hafif disa bosaldi esim. Off valla her ay ayni stres acabalar. Bu sitede okumadigim forum kalmadi. Sizce erken yumurtlamis olabilir miyim adetim cok da duzenli degil ozellikle mevsim gecislerinde.
Ne güzel konuştun keşke öyle birşey olsaBizim de bu 2.ay denememiz ben o.kadar ümitliyim ki eşime hep diyorum ki bu ay olmaz zaten falan hani olacağını biliyor gibiyim sürpriz yapmak için ona bu ay olmayacağına inandirdim şimdiden önümüzdeki ayin ovulasyon testlerini de alsaydık sana falan diyorkeşke bu ay hepimiz kalsak ta sürpriz yapsak
Testini yarın sabah yine deneKızlar batım 24 şubat soylemistim size. Toplu aldigim gebelik testlerinden birini sabah ilk idrarla yaptim baktim negatif. Sonra birakip ise gittim. Eve geldigimde c cizgisine cok yakin hayalet bir cizgi gordum. Ama olmasi gereken yerde degil. Fotografta belli olmuyor pek ama gozle gorunuyor. Bir umut olabir mi bakar misiniz?Eki Görüntüle 1958153
Ayyy canım var Ya aynı duygu aynı his bende de var malesef off offffHadi insallah bakalim cnm sanki hic gebe olamayacakmisim gibi gelyor
Canım çok haklısın biz o kitabı okuduk uyguladık ve gerçekten çok doğru 1 erkek bebeğimiz var yani cinsiyet öğrenmeye giderken eşim diyordu %100 erkek zatenArkadaşlarım sizlerle bisey paylaşmak istiyorum. Biz eşimle çarşamba ve pazar gün ve gecesi birlikte olmuyoruz. Dini yönden. Ve başlarken euzubesmele ile başlıyoruz. O esnada gözleri kapatmiyoruz.
Bu ise başlamadan 40 gün önce yememize icmemize ekstra dikkat ettik.
Gördüğüm okuduğum kadarıyla allah'a inanciniz tam bu yüzden bunu sizlerle paylaşmak istedim. Bu zamanda böyle şeylere dikat edenler ne yazık ki çok çok az. Rabbimin izniyle bunlara uyarak, dikkat ederek hayırlı evlatlar anne babasına asi olmayan, allah inancı olan, günah işlemekten kaçınan, harama helale dikkat eden hayırlı salih ve saliha evlatlar dünyaya getiririz.
Erzurumlu Ibrahim Hakki hazretleri Marifetname adli eserinde belli teshislerde bulunmus ve bu teshislerine göre cocugun cinsiyeti ( erkek ya da kiz olmasi icin ), huyu,zekasi gibi özellikleriyle belli gün ya da zaman araliklarina yayarak eslerin cima yapmasindan bahsetmis.
Ibrahim Hakki Hazretleri ve Marifetname den ALINTI ;
1-Erkeğe yaraşan cima’ı hanımının rızâsı ile yapmasıdır. Erkek zamanını gözetlemeli, yasak zamanlarda eşine yanaşmamalıdır.Eşinin rıza ve muhabbeti ile cima’ edenden meydana gelen çocuk akıllı olur.
2-Ayın (hilâlin göründüğü hicri ayın) birinci cuma günü cima’ ederse, ondan olan çocuk çok güzel olur.
3-Gündüz öğle den önce ederse, çocuk hakim ve kerim olur.
4-Pazartesi gecesi ederse, Kur’an-ı hıfzeden olur.
5-Salı gecesi yaparsa, çocuğu cömerd ve merhametli olur.
6-Perşembe gecesi ederse, çocuğu âlim ve ilmiyle âmil olur.
7-Cum’a gecesi ederse çocuğu âbid ve arif olur.
8-Cum’a günü namazdan önce ederse, çocuğu said(mutlu) olup, şehid olarak ölür.
9-Eşinin rızası olmadan, zorla cima’ edenin çocuğu ahmak olur.
10-Süt emzirmekte iken hanımına cima’ ederse çocuğuna za rar gelir.
11-Ayın ilk veya onbeşinci veya son gecesi cima’ ederse çocuğu akılsız olur
12-Pazar gecesi ederse, çocuk eşkiya olur.
13-Çar şamba gecesi ederse, çocuğu katil ve kavgacı olur.
14-Gündüz öğ leden sonra ederse çocuğu, gözü şaşı olur.
15-Ramazan bayram gecesi ederse, çocuk anasına babasına âsi olur.
16-Kurban bayramı gecesi ederse, çocuğu altı veya dört parmaklı olur.
17-Ayakta yaparsa, çocuğu yatağına işer.
18-Baldızının muhabbetiyle eşiyle cima’ edenin çocuğu hünsa (çift cinsel organlı) olur.
19-Cima ederken konuşursa, çocuğu dilsiz olur.
20-Cima anında kadının rahmine bakarsa, çocuğu kör olur.
21-Meyve ağacı altında ederse, çocuğu zâlim olur.
22-Taharetsiz ederse, çocuğu bahil (ahmak) olur.
23-Yorgansız yıldızlar altında ederse, çocuğu münafık olur.
24-Bir kimsenin yanında cima ederse, çocuğu hırsız olur.
25-Berât gecesi ederse çocuk kötü huy lu olur.
26-Yola çıkacağı gece ederse çocuk müsrif olur.
27-İnzali halinde ikisinin düşünce ve hayâlinde ne suret bu lunursa, çocuk ona yakın bir surette olur.
28-Cima halinde iken gözleri hangi renge bakarsa, çocuk o renge yakın olur.
29-Erkeğin suyu erken gelip de çok olursa, çocuk öncelikle oğlan olup, ekseriya amcasına benzer.
30-Eğer erkeğin suyu erken gelir de kadının ki çok olursa çabuk akma sebebiyle çocuk yine oğlan,fakat kadınınkinin çokluğu dolayısıyla çocuk dayısına benzer.
31-Eğer kadının suyu daha evvel gelir ve fakat erkeğin suyu daha bol olursa o zaman çabuk(evvel) akması sebebiyle çocuk kız olur, lakin erkeğin suyunun çokluğu sebebiyle kız halasına benzer.
32-Eğer kadının suyu erkekten evvel gelir ve onunkinden çok olursa doğan çocuk yine kız olur ve fakat daha çok teyzesine benzer.
33-Cima hayız ve nifas günlerinde yapılırsa çocuk cüzzam olur.Aybaşı günlerinde cima haramdır.
34-Erkek ve kadının birleşik menileri rahmin dört ağzından yalnız birisine girerse çocuk bir, eğer iki ağza girerse iki, üçüne girerse üç, dördüne girerse dört çocuk doğar.
PEYGAMBER EFENDİMİZİN, (sav) HZ.ALİ’YE EVLİLİK ÖĞÜTLERİ !
Özellikle yeni evlenen ve evli olanların bu hadisi şerifleri hıfz (ezber) etmeleri kendilerini birçok sıkıntıdan kurtarıp dünya ve ahiret saadetine nail olmalarına vesile olacaktır.
Hz. Fâtıma’yı, (ra) Hz.Alî’ye (ra) tezvîc (nikah) ettiklerinde buyurdukları vasiyetleri beyanındadır.
3 tü önceki tahlilin dimi hadi hayırlısı yükselmeye başlamış dikkat et kendineKızlar kan tahlili yaptım 55.26 Yarın doktora göstercez. Bugun ultrasonla bakto rahim duvarı kalınlaşmasını gördü ama kese haftaya görünürmüş inşallah tutunur bebeğim bana sıkı sıkı. Rabbim her isteyene versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?