- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.961
Canım yarın Dr a gidicem önümüzdeki hafta içi olur diye tahmin ediyorum ama ne zaman olur bilmiyorum yarın belli olur @Kelebekcikkk canım sen beni biraz daha kaydır aşılamanin olacağı gün den 1 gün önce size haber veririm inşallah
9.siraya aldimCanım yarın Dr a gidicem önümüzdeki hafta içi olur diye tahmin ediyorum ama ne zaman olur bilmiyorum yarın belli olur @Kelebekcikkk canım sen beni biraz daha kaydır aşılamanin olacağı gün den 1 gün önce size haber veririm inşallah
Tamam canım olacağı gün haber veririm cümleten iyi geceler...9.siraya aldim
İsmim tuğçe
İyi geceler canım :) dilimde alışkanlık oldu ben hala bu duaya tesbih çekiyorum mümkünse sen beni en sona ekle canım :)Iyi geceler canlar.
Kuzum topigimizin ilk sayfasinda temizlik yapmissin eline saglik bat 12 temmuz eklersin bebegim :)Iyi geceler canlar.
Valla canm herşey olabilir varsa şaşırmam yani belkide soğuk aldın iltihap faln olmuştur bi yarında bak devm ederse bi doktora görün kasık ağrısı ihmale gelmez canm yumurtalık ya ne olur ne olmazAdimin şengül olduğu kadar eminim ki hiç bisey yok. Kiz dogru dürüst iliski olmadi bu ay bayramdi seyrandi derken bir de korunduk ne hamileliği. Hadi 1 kere korunmamis olsak hadi.bi ihtimal dicem ama cciikkss o da yok
Başka bisey var bende agrim hala geçmedi çok sinir bozucu bir agri
Tmm cnmİyi geceler canım :) dilimde alışkanlık oldu ben hala bu duaya tesbih çekiyorum mümkünse sen beni en sona ekle canım :)
Temizlik zamani gelmisti:))Kuzum topigimizin ilk sayfasinda temizlik yapmissin eline saglik bat 12 temmuz eklersin bebegim :)
Valla.deli oldum agriya hiç gecmedi suan bira acisi hafifledi o kadar anlam veremiyorum kesin dedigin gibi iltihap falan varValla canm herşey olabilir varsa şaşırmam yani belkide soğuk aldın iltihap faln olmuştur bi yarında bak devm ederse bi doktora görün kasık ağrısı ihmale gelmez canm yumurtalık ya ne olur ne olmaz
Sağol canım :)Tmm cnm
Eline saglikkk kuzucummmm ozaman :)Temizlik zamani gelmisti:))
Valla canm sıcak tutmaya bak soğuk almışsan başka türlü acıyı dindiremezsin biseyler sar sıcak kalsnValla.deli oldum agriya hiç gecmedi suan bira acisi hafifledi o kadar anlam veremiyorum kesin dedigin gibi iltihap falan var
Off napicam bilmiyorum agriyla birlikte hafif akintim oluyor ve sağ bacagim cekiyor. Gogusler desen sis bugün evde bira hizli yürüdüm nasıl acidilar. Noluyor bana anlamis degilim inşallah kötü bisey çıkmaz.Valla canm sıcak tutmaya bak soğuk almışsan başka türlü acıyı dindiremezsin biseyler sar sıcak kalsn
Cnm.biz bu ay korunucaz adet olduktan sonra da doktora gidicemKuzum bence sen yumurtluyorsun bugunleri degerlendir benimde bu ay oyleydi dr gitmistim ya agri yapan kasiktan yumurtlamam olmus bosa verme ovulasyondada goguste hassasiyet oluyor cunku
Ama.yumurtlamada 3 gün ağrı olur mu yaa daha önce hıc boyle olmadı ovu testiyle olcuyorfum zannetmiyorum yumurtlama olsum sanki bi rahatsizlik var gibi geliyorKuzum bence sen yumurtluyorsun bugunleri degerlendir benimde bu ay oyleydi dr gitmistim ya agri yapan kasiktan yumurtlamam olmus bosa verme ovulasyondada goguste hassasiyet oluyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?