- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.921
leydide hamile canım
Aaaaa onuda atalım o zaman geriye :) elifle yer değişirleydide hamile canım
Daha onceden göstermedi mi canim. Ben ikili test icin 12.haftada gittim bisey demedi. Bende sormadim kiz olacaktir diye dusunuyordum
agrıdan cok ben gogüslerdeki şişlik olayına takın canm var bişeyler bence inşlah vardır
Ay acaba bişeyler mi var bende heyecanlandım şimdi belirtiler hep hamileliğe işaret gibi :))
Sirasindan memnun olmayan söylesin bende ona göre degistiririm cnm1.günS_V_S_88
2.gün A ankmutsuz
3.günBurcummmmm123
4.günZeze493
5.günpinpirik90
6.güntulinkrc
7.günSmydnz
8.gün F Frdglr
9.günMucize2107
10.günleydii18
11.gün S samanalevi
12.günTurkuazKrampon
13.gün S seda7782
14.günKelebekcikk34
Kızlar ben liste yaptım ama nacizane tedavi sırasına göre yaptm bilgim kadarıyla ama sadece fikit benimki emir vaki olmasın size canm isterseniz yani
Smydnz en sona istedi ondan.oyle yapmistim1.günS_V_S_88
2.gün A ankmutsuz
3.günBurcummmmm123
4.günZeze493
5.günpinpirik90
6.güntulinkrc
7.günSmydnz
8.gün F Frdglr
9.günMucize2107
10.günleydii18
11.gün S samanalevi
12.günTurkuazKrampon
13.gün S seda7782
14.günKelebekcikk34
Kızlar ben liste yaptım ama nacizane tedavi sırasına göre yaptm bilgim kadarıyla ama sadece fikit benimki emir vaki olmasın size canm isterseniz yani
Tamda istedigin gibi yapmisim cnm 4.siradasinBen de 4 veya 5. Sırada olmak isterim bu hafta önemli benim için çünkü ovulasyon açısındanTurkuazKrampon
Sağol canm tam olmuş :)Tamda istedigin gibi yapmisim cnm 4.siradasin
Tamam.cnm
Canım bende 500'e çektirmiştim rahim filminiCanm ben mardinde yaşıyorum mardin parka gidiyorum özel bide devlet var
Kuzummm benim adet geciktii denk gelmezse yer degistirebilirmiyiz
Canım yumurtan çatlamıştır çünkü benimde bi kere böyle kahve leke gelmişti sonra kan geldi doktoruma sorduğumda yumurtlama dönemindesin bazı aylarda bunlar olabilir demiştiKızlar size bisey dicem nolur bana cevap yazin. 2 3 gundur sag yumurtaligim agriyor en son 28 gün önce adet oldum. Şu mesaji yazarken bile ince ince sizliyor rahatsiz eden bir ağrı var. Ve goguslerim adet olucakmisim gibi sistiler normalde asla sismez sadece adet olacagim zaman siser.
Aklımda deli sorular kist mi var acaba yada iltihap falan mı yada yumurtam mi catliyor eğer adet olacaksam havalara ucarim bu düzene girdigi anlamina geliyor. Hee bir de sabah camasirima bildigin kahverengi leke gelmiş bana noluyoorrı
Aa anladim cnm sağol cevabin icinCanım yumurtan çatlamıştır çünkü benimde bi kere böyle kahve leke gelmişti sonra kan geldi doktoruma sorduğumda yumurtlama dönemindesin bazı aylarda bunlar olabilir demişti
Rica ederim canım bide bişey sorucam arkadaşların aşılamaları yakın değilse benim için yarın okuyabilir miyiz? Bugün doktora gittim yumurtalarım olgunlaşmış çatlamak üzereymiş yada yarın gittiğimde çatlatma iğnesi vericek onun için rica etsem yarın ilk bana okunsa ama aşılaması olanlarında yarın öbürr günse bişey diyememAa anladim cnm sağol cevabin icin
Canım sordum birinci sırada olmak isteyen varmı diye daha cevap gelmedi. Seni 1.siraya aliyorum o zaman onlar da görünce soylerlerRica ederim canım bide bişey sorucam arkadaşların aşılamaları yakın değilse benim için yarın okuyabilir miyiz? Bugün doktora gittim yumurtalarım olgunlaşmış çatlamak üzereymiş yada yarın gittiğimde çatlatma iğnesi vericek onun için rica etsem yarın ilk bana okunsa ama aşılaması olanlarında yarın öbürr günse bişey diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?