- 10 Mart 2017
- 766
- 963
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.941
Cnm benim suan deil ama daha pazartesi kontrolum var ben tam asilama gunu istesem cok mu sey istiyo olurum1.günS_V_S_88
2.gün A ankmutsuz
3.günBurcummmmm123
4.günZeze493
5.günpinpirik90
6.güntulinkrc
7.günSmydnz
8.gün F Frdglr
9.günMucize2107
10.günleydii18
11.gün @samanalevi
12.günTurkuazKrampon
13.gün S seda7782
14.gün @Kelebekcikkk
Kızlar ben liste yaptım ama nacizane tedavi sırasına göre yaptm bilgim kadarıyla ama sadece fikit benimki emir vaki olmasın size canm isterseniz yani
İnşAllah adetin düzene girer canım belki buda onun belirtileridir kimbilirKızlar size bisey dicem nolur bana cevap yazin. 2 3 gundur sag yumurtaligim agriyor en son 28 gün önce adet oldum. Şu mesaji yazarken bile ince ince sizliyor rahatsiz eden bir ağrı var. Ve goguslerim adet olucakmisim gibi sistiler normalde asla sismez sadece adet olacagim zaman siser.
Aklımda deli sorular kist mi var acaba yada iltihap falan mı yada yumurtam mi catliyor eğer adet olacaksam havalara ucarim bu düzene girdigi anlamina geliyor. Hee bir de sabah camasirima bildigin kahverengi leke gelmiş bana noluyoorrı
Liste 1.sayfada sen 8.siradasin o zamana kadar belli olursa asilaman o güne aliriz seni.TurkuazKrampon cnm ben haftaici bi gun isteyecem yarin ilk burcuya okuyalim ins o zmn bizim sanirim ankmutsuzla arka arkaya olacak asilamamiz ama tabi net tarih belli deil ins hapimizin bu ay olur yuzumuzu rabbim guldursun ins kuzular
Keşke cnm keşke öyle sevinicem ki. Sağ yumurtaligim kasiliyor ha bire akinti geliyor ne oluyor hiç anlamadim sana.dedim ya o zamndir ağrı.bitmek bilmedi nedir.bu anlamadim gece bile ağrı uyutmuyirİnşAllah adetin düzene girer canım belki buda onun belirtileridir kimbilir
Cok emri vaki yaptim hakkinizi helal edin nolur cnm yaa pazartesi belli olur sanirimListe 1.sayfada sen 8.siradasin o zamana kadar belli olursa asilaman o güne aliriz seni.
Olurmu cnm ya helal olsun ne demek:)Cok emri vaki yaptim hakkinizi helal edin nolur cnm yaa pazartesi belli olur sanirim
Doğru cnm bakarim bakalımCanim sen şu corekotu yağını bi dene bak eczaneden 70 tl almış eşim..ölümden başka her şeye deva derler corekotu için zatenTurkuazKrampon
Kiz 4 5 ay oldu deme sen kimi doktor bisey yapmiyor o yuzden 1 sene de nerden bilecek canim :))Zannetmiyorum cnm çünkü bizim de 4 5 ay oluyor benim bi cocugumda var doktor o yüzden banada ilk etapta sana verilen hapı verir. 1 sene yi geçmiş olsaydı belki dedigini yapardı. Ben gidince ne dedigini yazarım sana:)
Amiiiinnnn inşallah canim benimsaol canım darısını inşallah senın ve tüm isteyenlerin başına en kısa zmanda
Öyle diyim:)Kiz 4 5 ay oldu deme sen kimi doktor bisey yapmiyor o yuzden 1 sene de nerden bilecek canim :))
Ben adetliyken okudum cnm ama kimisi okumadi. Abdestini al az da olsa oku bence cnmKizlar ben adetliyim ama okuyabiliyor muyum bu duayi ya
Bende okudum cnm adetliyken yarinda okuyacam ins burcuyaKizlar ben adetliyim ama okuyabiliyor muyum bu duayi ya
Yaaa söylemiyim söylemiyim diyorum ama içimde kalmasn valla diycm. Bisey mi var kız öyle bi ihmal olabilir mi bebiş falan içimden geçti ilk okudugumdan bu yana aklimda valla ama umutlandirmak istemiyrm ki bendeKeşke cnm keşke öyle sevinicem ki. Sağ yumurtaligim kasiliyor ha bire akinti geliyor ne oluyor hiç anlamadim sana.dedim ya o zamndir ağrı.bitmek bilmedi nedir.bu anlamadim gece bile ağrı uyutmuyir
Kızlar merhaba ne hoşsun kelebekcigim ne kadar anlayislişinizKızlar aşılaması ilk olan şuanS_V_S_88 mi ? Onu en başa alalım sonra klomen kullanen Burcummmmm123 sanırım. Sonra Mucize2107 tedaviye başlayanları öne alalım en son hamilelrr olsun sedanın dediği gibi aaaa A ankmutsuz da bu aydı aşılaması
Adimin şengül olduğu kadar eminim ki hiç bisey yok. Kiz dogru dürüst iliski olmadi bu ay bayramdi seyrandi derken bir de korunduk ne hamileliği. Hadi 1 kere korunmamis olsak hadi.bi ihtimal dicem ama cciikkss o da yokYaaa söylemiyim söylemiyim diyorum ama içimde kalmasn valla diycm. Bisey mi var kız öyle bi ihmal olabilir mi bebiş falan içimden geçti ilk okudugumdan bu yana aklimda valla ama umutlandirmak istemiyrm ki bende
1.sayfada liste var cnm oraya bakabilirsin. Ne zaman istersen o zaman dua olur sana unutursam hatırlat. @Kelebekcikkk okuyanlarin listesini ayarliyor.Kızlar merhaba ne hoşsun kelebekcigim ne kadar anlayislişinizTurkuazKrampon adım cemile benimde Allahtan bir manim olmazsa aşılamanin olduğu gün dua isterim Yarın burcuya okunacak sanırım ben herkese Allah nasip ederse kimin sırası olursa olsun 500 okuyacağım kolay bir dua hemen çekilir Allahın izniyle. Yarın burcu için benim adıma 500 yazabilirsin birde ertesi güne kimin okunacagi akşam mı belli olacak... devamlı giremeyebilirim kaçırmak istemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?