2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Cnm benim suan deil ama daha pazartesi kontrolum var ben tam asilama gunu istesem cok mu sey istiyo olurum

İnşAllah adetin düzene girer canım belki buda onun belirtileridir kimbilir

TurkuazKrampon cnm ben haftaici bi gun isteyecem yarin ilk burcuya okuyalim ins o zmn bizim sanirim ankmutsuzla arka arkaya olacak asilamamiz ama tabi net tarih belli deil ins hapimizin bu ay olur yuzumuzu rabbim guldursun ins kuzular
Liste 1.sayfada sen 8.siradasin o zamana kadar belli olursa asilaman o güne aliriz seni.

İnşAllah adetin düzene girer canım belki buda onun belirtileridir kimbilir
Keşke cnm keşke öyle sevinicem ki. Sağ yumurtaligim kasiliyor ha bire akinti geliyor ne oluyor hiç anlamadim sana.dedim ya o zamndir ağrı.bitmek bilmedi nedir.bu anlamadim gece bile ağrı uyutmuyir

Dua grubumuza katılan arkadaşlar..

Dua: "RAbbi hebli mines salihin"

Anlami: " EY rabbim bana salih olanlardan bir evlat nasip eyle"

1.gun Burcummmmm123 burcu
2.gun tulinkrc tülin
3.gun A ankmutsuz
4.gun Zeze493 zeynep
5.gun leydii18
6.gun @Saman Alevi elif
7.gun Mucize2107 büşra
8.gun S_V_S_88 sumeyye
9.gun pinpirik90 gamze
10.gun S seda7782 seda
11.gun F Frdglr feride
12.gun @Kelebekcikkk şeyma
13.gun Smydnz sumeyye
14.gun TurkuazKrampon şengül

YARIN Burcummmmm123 BURCU ARKADAŞIMIZIN DUA GÜNÜDÜR..

AKSATMADAN OKUYALIM KIZLAR..

Zannetmiyorum cnm çünkü bizim de 4 5 ay oluyor benim bi cocugumda var doktor o yüzden banada ilk etapta sana verilen hapı verir. 1 sene yi geçmiş olsaydı belki dedigini yapardı. Ben gidince ne dedigini yazarım sana:)
Kiz 4 5 ay oldu deme sen kimi doktor bisey yapmiyor o yuzden 1 sene de nerden bilecek canim :))

Keşke cnm keşke öyle sevinicem ki. Sağ yumurtaligim kasiliyor ha bire akinti geliyor ne oluyor hiç anlamadim sana.dedim ya o zamndir ağrı.bitmek bilmedi nedir.bu anlamadim gece bile ağrı uyutmuyir
Yaaa söylemiyim söylemiyim diyorum ama içimde kalmasn valla diycm. Bisey mi var kız öyle bi ihmal olabilir mi bebiş falan içimden geçti ilk okudugumdan bu yana aklimda valla ama umutlandirmak istemiyrm ki bende

Kızlar merhaba ne hoşsun kelebekcigim ne kadar anlayislişiniz TurkuazKrampon adım cemile benimde Allahtan bir manim olmazsa aşılamanin olduğu gün dua isterim Yarın burcuya okunacak sanırım ben herkese Allah nasip ederse kimin sırası olursa olsun 500 okuyacağım kolay bir dua hemen çekilir Allahın izniyle. Yarın burcu için benim adıma 500 yazabilirsin birde ertesi güne kimin okunacagi akşam mı belli olacak... devamlı giremeyebilirim kaçırmak istemem..

Yaaa söylemiyim söylemiyim diyorum ama içimde kalmasn valla diycm. Bisey mi var kız öyle bi ihmal olabilir mi bebiş falan içimden geçti ilk okudugumdan bu yana aklimda valla ama umutlandirmak istemiyrm ki bende
Adimin şengül olduğu kadar eminim ki hiç bisey yok. Kiz dogru dürüst iliski olmadi bu ay bayramdi seyrandi derken bir de korunduk ne hamileliği. Hadi 1 kere korunmamis olsak hadi.bi ihtimal dicem ama cciikkss o da yok
Başka bisey var bende agrim hala geçmedi çok sinir bozucu bir agri

1.sayfada liste var cnm oraya bakabilirsin. Ne zaman istersen o zaman dua olur sana unutursam hatırlat. @Kelebekcikkk okuyanlarin listesini ayarliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…