- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.501
Sevinirim tabiAmin cnm hosgeldiniz aramiza ekleme yapmami ister misiniz?
:) benim hikayem çok uzun ve sancılı, ama yine de kutumdan umutluyum, nasipse hayırlıysa kutum doludur inşallah
Sen nasıl hissediyorsun peki?Kızlar ya bugün sancılarım arttı Hala da devam ediyor üstüne halsizlik ve göğüs hassasiyeti geldi acaba diyorum duruyorum olamaz diyom koku çok fazla almaya başladım 5 gün var reglime belirtileri hiç bu kadar erken baslamamistiboyle de olmamıştı inanır misiniz okadar halsizim ki bulasiklari bile makineye diyemedim noluyo acaba
Bilmem garip reglime yoruyorum hepsini testte yapmak istemiyorum negatif göre göre bi hal oldum vallahi sence ne olabilir fikrin nedirSen nasıl hissediyorsun peki?
Ay cnm bilemiyorum. Benimde afedersin rahmim agriyor ömrümde yaşamadım. Psikolojik mıdir nedirBilmem garip reglime yoruyorum hepsini testte yapmak istemiyorum negatif göre göre bi hal oldum vallahi sence ne olabilir fikrin nedir
İnşallah güzel haberle gelirsin canım bize keseyide görüp :)Yok canım ben ilkkez kan verdim. Bu sabah idrar yaptım silik çıkmıştı ondan kanda baktım. Beklenen adete 3 gün var.
Banada 15 mart sanki hic gelmeyecekmiş gibi sanki çooooook uzak bir tarihmis gibi hissediyorumAy cnm bilemiyorum. Benimde afedersin rahmim agriyor ömrümde yaşamadım. Psikolojik mıdir nedir
Kusura bakma cnm hayırlısı olsun bebişin sana sımsıkı tutunsunYok canım ben ilkkez kan verdim. Bu sabah idrar yaptım silik çıkmıştı ondan kanda baktım. Beklenen adete 3 gün var.
NE bilim ya dediğin gibi belki psikolojik keşke psikolojik olmasa da gerçek olsaAy cnm bilemiyorum. Benimde afedersin rahmim agriyor ömrümde yaşamadım. Psikolojik mıdir nedir
Banada 15 mart sanki hic gelmeyecekmiş gibi sanki çooooook uzak bir tarihmis gibi hissediyorum
Calisiyor musun Canım yasin kaçAynen şurada 5 günüm kaldı ama gel gör ki zaman geçiyor mu gecmiyoo
:) gelecek elbet. Bende 5 marta kadar adet olmazsam test yapicam canim 43 gün olmuş olacak. Düzensiz olmasi çok kötü yaa. Acaba yumurta catladiktan ne kadar sonra adet olunuyor bu fikrin var mi?Banada 15 mart sanki hic gelmeyecekmiş gibi sanki çooooook uzak bir tarihmis gibi hissediyorum
Yani canım benimki düzenli mesela yumurta catladiktan 13 14 gün sonra hasta oluyorum ama senin ki uzun dongulu olduğu için tahmin yurutemiyorum hic:) gelecek elbet. Bende 5 marta kadar adet olmazsam test yapicam canim 43 gün olmuş olacak. Düzensiz olmasi çok kötü yaa. Acaba yumurta catladiktan ne kadar sonra adet olunuyor bu fikrin var mi?
Evet işte cnm bende yurutemiyorum. 34.gunde yumurta çatlarsa 14 gün daha ekle 48 gün yapar. Ama ben bu kadar uzun olmuyodum kiYani canım benimki düzenli mesela yumurta catladiktan 13 14 gün sonra hasta oluyorum ama senin ki uzun dongulu olduğu için tahmin yurutemiyorum hic
Yok canım çalışmıyorum calisamiyorum daha doğrusu bulunduğum yer buna hiç müsait değil 21 yaşındayım canimCalisiyor musun Canım yasin kaç
Yasin gencmis olur bebisin meraklanmaYok canım çalışmıyorum calisamiyorum daha doğrusu bulunduğum yer buna hiç müsait değil 21 yaşındayım canim
InSAALLAH canım RABBIM ağzından duysun sen kaç yaşındadırYasin gencmis olur bebisin meraklanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?