2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar ya bugün sancılarım arttı Hala da devam ediyor üstüne halsizlik ve göğüs hassasiyeti geldi acaba diyorum duruyorum olamaz diyom koku çok fazla almaya başladım 5 gün var reglime belirtileri hiç bu kadar erken baslamamisti boyle de olmamıştı inanır misiniz okadar halsizim ki bulasiklari bile makineye diyemedim noluyo acaba

Sen nasıl hissediyorsun peki?

Banada 15 mart sanki hic gelmeyecekmiş gibi sanki çooooook uzak bir tarihmis gibi hissediyorum
:) gelecek elbet. Bende 5 marta kadar adet olmazsam test yapicam canim 43 gün olmuş olacak. Düzensiz olmasi çok kötü yaa. Acaba yumurta catladiktan ne kadar sonra adet olunuyor bu fikrin var mi?

:) gelecek elbet. Bende 5 marta kadar adet olmazsam test yapicam canim 43 gün olmuş olacak. Düzensiz olmasi çok kötü yaa. Acaba yumurta catladiktan ne kadar sonra adet olunuyor bu fikrin var mi?
Yani canım benimki düzenli mesela yumurta catladiktan 13 14 gün sonra hasta oluyorum ama senin ki uzun dongulu olduğu için tahmin yurutemiyorum hic

Yani canım benimki düzenli mesela yumurta catladiktan 13 14 gün sonra hasta oluyorum ama senin ki uzun dongulu olduğu için tahmin yurutemiyorum hic
Evet işte cnm bende yurutemiyorum. 34.gunde yumurta çatlarsa 14 gün daha ekle 48 gün yapar. Ama ben bu kadar uzun olmuyodum ki 35-40 oluyordum

Ovulasyon testi kullananlar eğer regle yakin koyu çizgi çıkarsa gebelik var demek oluyormuş forumlarda okudum çok kisi oyle hamile oldugunu öğrenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…