- 10 Mart 2017
- 766
- 963
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.201
Cnm yapilirken hissetmiyosun ama bittikten snr hafif kasik agrisi oluyo o da normal cok deil ilk asilamamda kanamam olmustu ve engel deil diyodu ama suanda hic kanama olmadi cok sukur daha farkli oldu bu sefer ki asilamam ins rabbim nasip ederInşallah.cnm:) ağrı acı oluyor mu o arada?
orada?
İns kuzum sizlerin duasi vesile allahimin ol demesiyle olacak ins kuzumİnşallah mutlu buluşma ile sonlanmıştır yolculuk kuzum
Evet canm msj atmıştım zaten sana etiket yapıp görmedin heralde sagol tatlımAa adet mi oldun hadi kurtuldun cnm.ya:)
Evet canm ben ilaç bittikten 3 gün sonra oldum yani bugün sabah beklemiyordum açıkçasıAnladım canım bende bu ay biliyosundur belki klkmen kullandım bugünde progestana başladım doktoruma sordum ilacın bittiği günüde sayıp 1 hafta bekle o 1 hafta içinde adet olmazsan test yap dedi yani ilaç bitiminden 1 hafta içinde adet olman gerekiyomuş
Gozun aydinnnn kuzummm insallahh bi dahaki adetinnn cabuk gelirrr bu kadar yipratmaz seniiiEvet canm msj atmıştım zaten sana etiket yapıp görmedin heralde sagol tatlım
Sağol canm yaa İnşAllah öyle olur valla bi göbek oldu ki bende sormaGozun aydinnnn kuzummm insallahh bi dahaki adetinnn cabuk gelirrr bu kadar yipratmaz seniii
Kiyamam kuzum yaaa insallah bidaha boyle gec gelmezSağol canm yaa İnşAllah öyle olur valla bi göbek oldu ki bende sorma
Hissettiğim zaman soyluyorum cnm. Hissetmeden soyleyemem:)İnşaAllahhh peşpeşe hamile haberleri vericez canımmmm sen başlarda bişeyler hissediyodun noldu sana bişey hissetmiyo musun :)) bak şeyma geçenlerde beni rüyasında görmüş hamilelik haberimi vermişim sende bişeyler hisset :)) hepimiz içinnn
Yaa sahi söyledin evet okuyamam dedin:))) tovbeler olsun kafa gittiEvet canm msj atmıştım zaten sana etiket yapıp görmedin heralde sagol tatlım
Yok cnm ramazanin basinda yaptirdim ama tutmadi benim olursa daha ilk bebek olcak allah izin verirse cnm cocuk yok bende bu ikinci asilama ama ilkini olesine yapildi gec baslanmis ve erken bitirilmisti ilaclar falan zaten tutmasi imkansizdi cnm ins bu defa allahin ol demesiyle de beraber olacak kuzumS_V_S_88 Sen daha önce bir asilama yaptirmissin ve hamile kaldin bu 2.asilaman öyle mi cnm?
Inşallah olur cnm ya. Ne zaman test yapılacakYok cnm ramazanin basinda yaptirdim ama tutmadi benim olursa daha ilk bebek olcak allah izin verirse cnm cocuk yok bende bu ikinci asilama ama ilkini olesine yapildi gec baslanmis ve erken bitirilmisti ilaclar falan zaten tutmasi imkansizdi cnm ins bu defa allahin ol demesiyle de beraber olacak kuzum
31 temmuzda cnm ins hayirlisiInşallah olur cnm ya. Ne zaman test yapılacak
Eyyvvaahh sana zaman geçmez simdi:)))31 temmuzda cnm ins hayirlisi
Eyyvvaahh sana zaman geçmez simdi:)))31 temmuzda cnm ins hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?