- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.221
Yok cnm yaa ole gun saymam yoktur benim kuzum adetimi bile takip etmem pat gelir :)Eyyvvaahh sana zaman geçmez simdi:)))
Canım yine kontrol var yarın daha benim aşılama günü belli değil bu arada Sümeyye arkadaşıma 500 okudum Allah saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin bana da umut olsun inşallahYok cnm yaa ole gun saymam yoktur benim kuzum adetimi bile takip etmem pat gelir :)
Umarım canmKiyamam kuzum yaaa insallah bidaha boyle gec gelmez
Valla canm adet bittikten sonra gidicm büyük ihtimal bakarlar bide rahim filmi istediHormonlar kendine gelmeye başladı demekki canm tekrar hormon tahlili yapcaklar mı ilaç bitti diye ?Smydnz
Kıyamam sende haklsın kime yetisiceksin ki o kadar çok kişi oldukki maşallahYaa sahi söyledin evet okuyamam dedin:))) tovbeler olsun kafa gitti
Tamam cnm.haber vermeniz yeterli kızlar ben eklerimCanım fırsat bulamıyorum 1000 tane okudum sen yazar mısın sana zahmet
Sana kpntrollerde boyutlarini falan solediler mi hic cnm kac gun oldu ilaci kullanmaya baslayaliCanım yine kontrol var yarın daha benim aşılama günü belli değil bu arada Sümeyye arkadaşıma 500 okudum Allah saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin bana da umut olsun inşallah
Canım 400 tane okudum Allah şifa versin inşallah. Hayırlı olsun.. Anca fırsat buldum...Sumeyye arkadasimizin dua gunu.
Bismillahirrahmanirrahim
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
1.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
2.guntulinkrc tülin
3.gunpinpirik90 gamze 1500 okudu
4.gunS_V_S_88 sumeyye 10.000 okudu
5.gunZeze493 zeynep 500 okudu
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunMucize2107 büşra 3000 okudum
8.gunleydii18 tuğçe 300 okudum
9.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
10.gun S seda7782 seda 2000 okundu
11.gun @Kelebekcikkk şeyma 750 okudu
12.gun F Frdglr feride
13.gunnovasa nur
14.gunSmydnz sumeyye 1500 okudu
15.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
16.gunnoniponi tugba 1000 okudu
Guzel yurekli arkadasimmm başta RABBİMİN OL demesiyle ve okudugumuz dualarin yuzu suyu hürmetine aşilaman tutacak ve mutlu haberleri alicaz sanirim güzel günler cok yakinnn ❤❤❤
Bende senden haber bekliyordum cnm:) siteye girdigini gordum:) şimdi toplucamCanım 400 tane okudum Allah şifa versin inşallah. Hayırlı olsun.. Anca fırsat buldum...
Allah kabul etsin inşallah canm o mutluluğu yaşatsınArkadaslar bugun benim icin dua yapan okuyan dilleriniz dert gormesin ins rabbim birinizi bin yapsin ins en kisa zamanda sizlerin gobusu de benim gobusumde dolsun ins :) herkesten ALLAH razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?