- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.241
Canım 500 de ben okudum dün giremedim gece geç okuyabildim kusura bakmayın23.470 okundu sumeyyecim
Rabbim tez vakitte once gobusunu snr kucagini doldurur ins cnm dunku duanin altina yazdigin notun beni duygulandirdi guzel yurekli bacim bnmKuzular gunaydinn bende aşilamaya dun itibariyle başladim rica etsem benim gunumu aşilama yapacağim gune cekebilirmiyiz ?
Sana kpntrollerde boyutlarini falan solediler mi hic cnm kac gun oldu ilaci kullanmaya baslayali[/QUOTE
Devlette yaptırıyorum bende canım bugün 16mm olmuş 9 gun oldu 62.5 gonal f vurunuyorum normalde iki güne bir cagiriyorlardi yarın tekrar gel dediler Yumurta nin fazla buyümeside sıkıntı birden çok yumurta büyümesi de sıkıntı. Rabbim yardımcımız olsun inşallah seninde inşallah tutar canım Benim büyük ihtimal aşılama günüm yarın belli olur diye tahmin ediyorum bi aksilik olmazsa. Yazarım yine size Canım sende muhakkak bilgilendir beni aşılama yapıldıktan sonra mesaj at ya da beni etiketle herşey gonlince olsun hayırlısıyla. Bu arada Zeynep e 500 okudum Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ne zaman asilama günün?Kuzular gunaydinn bende aşilamaya dun itibariyle başladim rica etsem benim gunumu aşilama yapacağim gune cekebilirmiyiz ?
Tamam.cnm bugün zeynepe okunuyor haberin olsunCanım 500 de ben okudum dün giremedim gece geç okuyabildim kusura bakmayın
Aminnn canimm arkadasimm hepimizin gobekleri bebeklerle dolar insallahh ❤Rabbim tez vakitte once gobusunu snr kucagini doldurur ins cnm dunku duanin altina yazdigin notun beni duygulandirdi guzel yurekli bacim bnm
Bilmiyorum kuzum 11 12 gun snra olur diye tahmin ediyorm ilac tedavisine basladik gidisata gore ben bilgilendiririmNe zaman asilama günün?
Tmm cnm o.zamana kadar bitmiş olur zaten seni en sona alırız olmadiBilmiyorum kuzum 11 12 gun snra olur diye tahmin ediyorm ilac tedavisine basladik gidisata gore ben bilgilendiririm
Tamam kuzuTmm cnm o.zamana kadar bitmiş olur zaten seni en sona alırız olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?