- 30 Mart 2017
- 1.267
- 942
- 73
- 36
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.281
Hiç stres yapma cnm bende tam tersine çok gamsizimdir umurumda olmaz kim ne demiş.Galiba ben fazla stres yapıyorum elimde değil her konuda aynen böyleyim. Biri hakkımda bisey mi dedi günlerce dusunurum. O yüzden prolaktin sürekli yükseliyor
Iyi dedin cnm.ben yazarım.o.zaman hep:)TurkuazKrampon canım ben 9. Gündeki arkadaşıma kadar ( cemile arkadaşımız dahil) 1000 er tane okudum fırsat buldukça girip yazarım yine ama en kötü giremezsemde belki aklında kalır diye söylemek istedim canım
2000 okudum canımZeze493 okudun mu cnm kendine?
Sağol tatlım valla elimden geldiğince aksatmam ben okuyamiyrm ama okuturum İnşAllahYerim onu :) onun da ağzına saglik canım
Cnm zeynep için 1000 tane okundu yazarsn sana zahmet sen 1 hafta içinde okunacak arkadaşlara benden 1000 ekle adetim bitsin hepsini 2000 yaparm İnşAllah kuzuZeze493 okudun mu cnm kendine?
+1000 ekle canım sana zahmet2000 okudum canım
:) çooook sağol canımIyi dedin cnm.ben yazarım.o.zaman hep:)
Kuzummmm dualarimmm seninle rabbim hayirli sonuclar guzel haberler almayi nasip etsin stres yapmadan git eminimki guzel haberlerle geleceksin hadi isin rast gelsin tatlimKızlar bugün ilk doktor randevum var guatr için gidip film çekicem bakalm İnşAllah ilaçlar işe yaramıştır birazdan gidicm duanızı eksik etmeyin.TurkuazKrampon . Mucize2107 . @Kelebekcikkk
Amin tatlım umarım dediğin gibi olurKuzummmm dualarimmm seninle rabbim hayirli sonuclar guzel haberler almayi nasip etsin stres yapmadan git eminimki guzel haberlerle geleceksin hadi isin rast gelsin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?