- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.301
Eklememisim 13.650 oldu cnm:)AmiiiinnnSmydnz sumeyyeninkini de ekledin mi canım ?
Hayirli olur ins rabbim hakkinda en hayirlisi ne ise onu versin cnm hbr et bizlerede mutlaka oku surekli ben asilama aninda falan bu duamizi ccektim sende cek bol bol cnmArkadaşlar merhaba Elif e 500 okudum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Bu arada cuma günü asilamam olacakTurkuazKrampon cuma günü tugceye okunuyor sanırım onunla yer değiştirebilir miyiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Canım benim.ben teşekkür ederim❤❤Adima dua Okuyan tüm arkadaslarma cok tesekkur ediyorum Allah gönlünuzun muradına erdirsin inşallah..bu arada bizim için tek tek ugrasanTurkuazKrampon şengülcüğume de ayrı teşekkür ederim
Tamam cnm halledicem simdiArkadaşlar merhaba Elif e 500 okudum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Bu arada cuma günü asilamam olacakTurkuazKrampon cuma günü tugceye okunuyor sanırım onunla yer değiştirebilir miyiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
İnşallah canım inşallah Rabbim hayırlısını versin sağlıklı hayırlı evlatlarımiz olsun inşallah ilk asilma olduğu için pek umudum yok ama yinede çıkmamış candan ümit kesilmezHayirli olur ins rabbim hakkinda en hayirlisi ne ise onu versin cnm hbr et bizlerede mutlaka oku surekli ben asilama aninda falan bu duamizi ccektim sende cek bol bol cnm
Bu ay asilamamiz fazla duamizda var inşallah hamilelik haberlerini fazla alırız kızlar ya:)Sağol canım Allah razı olsunKelebekcikk34 benim için cuma büyük gün bakalım
Insallah kuzularrr :)Rabbimiz ve duamiz bize yeter ❤Bu ay asilamamiz fazla duamizda var inşallah hamilelik haberlerini fazla alırız kızlar ya:)
İnşallah canim hayırlısı bakalım oraya hep 2. 3. Aşılama için gelenler var kelebekcigim olmazsa çok çok üzülmeyecegim ama olursa da havalara ucacagim
Rabbim inş vercek bir sebepİnşallah canim hayırlısı bakalım oraya hep 2. 3. Aşılama için gelenler var kelebekcigim olmazsa çok çok üzülmeyecegim ama olursa da havalara ucacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?