- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.321
Cok tesekkur ederimmm balimmmAyarladim cnmMucize2107
Rabbim gonlune gore en hayirlisini versin kuzumİnşallah canim hayırlısı bakalım oraya hep 2. 3. Aşılama için gelenler var kelebekcigim olmazsa çok çok üzülmeyecegim ama olursa da havalara ucacagim
Ssttt umutlu olcaz ki gobusumuze girsinler kuzum once dua cnm snr zaten rabbim en hayirlisini bilir deyip ona sigincaz kuzum moralini yuksek tut lutfenİnşallah canım inşallah Rabbim hayırlısını versin sağlıklı hayırlı evlatlarımiz olsun inşallah ilk asilma olduğu için pek umudum yok ama yinede çıkmamış candan ümit kesilmez
[/QUOTE]
- Elif arkadasimiza niyet okuyoruz.
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
Bismillahirrahmanirrahim
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
1.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
2.guntulinkrc tülin
3.gunpinpirik90 gamze
4.gunS_V_S_88 sumeyye 1000 okudum
5.gunZeze493 zeynep
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunleydii18 tuğçe
8.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
9.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
10.gun S seda7782 seda 2000 okudum
11.gunKelebekcikk34 şeyma
12.gun F Frdglr feride
13.gunnovasa nur
14.gunSmydnz sumeyye
15.gunMucize2107 büşra 1000 okudu
16.gunnoniponi tugba 1000 okudu
Rabbim kabul etsin insallah
Genelde öyle diyorlar benim o şeffaf akintinin geldiği günde ovulasyon testi -pozitifti cunkuKizlar bi bakar mısınız ??? Yumurtanin çatladıği anlamına gelen akıntı şeffaf ve uzayan şekilde mi olması lazımdı ? Benim 3 gün önce bu şekildeydi..şimdi ise süt gibi beyaz ve hafif yapiskan..kafam çok karıştı
Anladım canım peki süt beyazı akıntı neci ki kaşıntı ve yanma yok enfeksiyon değildir heraldeGenelde öyle diyorlar benim o şeffaf akintinin geldiği günde ovulasyon testi -pozitifti cunku
Anladım canım peki süt beyazı akıntı neci ki kaşıntı ve yanma yok enfeksiyon değildir heralde
Çok amin balım cümlemize isteyenlere tez vakitte inşallahRabbim gonlune gore en hayirlisini versin kuzum
Moralim yüksek canim bı kaç yorum okuyunca mutlu oluyorum tabi vakti zamanı geldiyse bişeyler vesile olacak asolama tüp şu bu Ama olmazsa çok çok üzülmeyecegim çünkü oraya gelenleri gördüğüm için Hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebislerimiz olur inşallah sen benden önce öğreneceksin Allahını izniyle ve bana da umut olacaksın... inanıyorum....Ssttt umutlu olcaz ki gobusumuze girsinler kuzum once dua cnm snr zaten rabbim en hayirlisini bilir deyip ona sigincaz kuzum moralini yuksek tut lutfen
İns kuzum ins hepimizin yuzUnu guldursun ins bende hastanede milleti gorunce sukur halimize diyorum gercekten elle tutulur bi hastaligimiz bile yok ama vakti zamani var iste biz sabirsiz kullar bole aceleci olunca rabbim ins yuzumuzu guldurcek ins kuzumMoralim yüksek canim bı kaç yorum okuyunca mutlu oluyorum tabi vakti zamanı geldiyse bişeyler vesile olacak asolama tüp şu bu Ama olmazsa çok çok üzülmeyecegim çünkü oraya gelenleri gördüğüm için Hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebislerimiz olur inşallah sen benden önce öğreneceksin Allahını izniyle ve bana da umut olacaksın... inanıyorum....
Canıım dün Zeynep arkadaşımıza okuyamamıştım bugün ona da okudum 1000 tane ilk sayfaya ekleyebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?