- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.341
Tamam cnm eklicem şimdi. Insallah dedigin gibi olur. Rabbim hayırlı evlat versin hepimizeCanıım dün Zeynep arkadaşımıza okuyamamıştım bugün ona da okudum 1000 tane ilk sayfaya ekleyebilirmisin?
Bende dün rahim filmi çektirdim şükür temiz çıktı önümüzdeki ay da aşılama yaptırcam bakalım. Bu ay baya aşılama yaptıranımız oldu. İnşallah sonuçlar güzel olur
Ben de 300 okuyabildım canım evde misafir vardi9.400 okundu @Saman Alevi allah kabul etsin.
Cnm Elif arkdsımıza 400 tane okudum.. İnternetimde problem var... Yarın da bu saatlerde yazarım
- Elif arkadasimiza niyet okuyoruz.
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
Bismillahirrahmanirrahim
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
1.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
2.guntulinkrc tülin
3.gunpinpirik90 gamze 1000 okudu
4.gunS_V_S_88 sumeyye 1000 okudum
5.gunZeze493 zeynep
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunleydii18 tuğçe
8.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
9.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
10.gun S seda7782 seda 2000 okudum
11.gunKelebekcikk34 şeyma 400 okudu
12.gun F Frdglr feride 500 okudu
13.gunnovasa nur
14.gunSmydnz sumeyye 1000 okudu
15.gunMucize2107 büşra 1000 okudu
16.gunnoniponi tugba 1000 okudu
Rabbim kabul etsin insallah
asilama olmadam once doktor ne verdi sana cnm igne mi hap mi ??Arkadaşlar merhaba Elif e 500 okudum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Bu arada cuma günü asilamam olacakTurkuazKrampon cuma günü tugceye okunuyor sanırım onunla yer değiştirebilir miyiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Kuzummm bende asilamaya basladimmm igne verdi adetin 3.gunu gittim kan falan vermeden yumurtalarn durumuna gore basladik canim korkulacak hic birsey yokk sakin korkmaasilama olmadam once doktor ne verdi sana cnm igne mi hap mi ??
bende asilama olcam da benim genital kultur bi daha alincak esim test olcak ondan sonra asilama olcam.cok tirsiyorum
Evet cnm isteyenlere okunuyor.TurkuazKrampon canım hamileleredemi okunuyo dua
Cumartsi canım kontrol zaman zaman kötü hissediyorum ama psikolojik olarak geçmişten dolayı korkularım var kuzum buda elimde değil.Hamilelik nasıl gidiyorKelebekcikk34 doktor kontrolün ne zaman.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?