- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.381
Bence al canım çünkü takvimlerin gününü tutmuyoAslında doğru soyluyon stres yapiyom ovu olunca ama eşim ise başlayacak haftaya kızım uyumuyor denk gelmeyebilir. Ovu yaparsam o gün kızımi erken uyuturum ne bilim o güne ayarlarim işte:) bilemedim yaa
- Tuğçe arkadasimiza niyet okuyoruz.
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.- (Tuğçe hamile olduğu için Allah vakitlice sağlıkla kucağına almayı nasip etsin)
Bismillahirrahmanirrahim
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
1.gun @Burcummmmm123burcu 300 okudu
2.guntulinkrc tülin
3.gunpinpirik90 gamze 1000 okudu
4.gunS_V_S_88 sumeyye 1000 okundu
5.gunZeze493 zeynep 500 okudu
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunleydii18 tuğçe
8.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
9.gun @TurkuazKramponşengül 500 okundu
10.gun S seda7782 seda 2000 okudum
11.gun @Kelebekcikkk şeyma 500 okudu
12.gun F Frdglr feride
13.gunnovasa nur 300 okudu
14.gunSmydnz sumeyye
15.gunMucize2107 büşra 1000 okudum
16.gunnoniponi tugba 1000 okudu
Rabbim kabul etsin insallah
Senin bat ne zaman cnm?Kızlar valla bana acayip şeyler oluyo 2 gündür o kadar sancım var ki gaz sancısı desem tam olarak değil ve yer değiştiriyo sürekli şuan vajinamın alt kısmına sanki bişey baskı yapıyo o kadar zonkluyo ki ne rahat yürüyebiliyorum ne rahat namaz kılabiliyorum nede yatabiliyorum o yüzden bugün dua'yı fazla okuyamadım kusura bakmayın
Ovülasyon testi bence hic alma kuzum gün aşiri iliski en mantiklisi kizinida o gunlerde erken uyut belinede yastik koy kuzum uyu oylece gerisini rabbime birak ❤Benimde ovulasyon testim hiç kalmadı kızlar yaa 3 tane gebelik testim var
Acaba yine sipariş versemmi hiç bilemedim. Adetim bitti haftaya bugünü ovulasyon gösteriyor takvim ama hiç belli olmaz bilemedim alsammi almasammi
Namaz kildiğim icin yarim saat yatabiliyorum anca cnm aslında şöyle 2 3 saat uyusam iyi olacak. Ben kızıma hamile kaldigimda iliskiden sonra hep uyumustum ama hamile kalayim diye değil uykum geliyordu bi de kafaya takmamistim o ay ve tutmuştuOvülasyon testi bence hic alma kuzum gün aşiri iliski en mantiklisi kizinida o gunlerde erken uyut belinede yastik koy kuzum uyu oylece gerisini rabbime birak ❤
Bende kiliyorum kuzum erkenn saate denk getir ve ennaz bi 3 saat uyu bak ne guzel demissin takmamaya calis keyfine bak kuzum :)Namaz kildiğim icin yarim saat yatabiliyorum anca cnm aslında şöyle 2 3 saat uyusam iyi olacak. Ben kızıma hamile kaldigimda iliskiden sonra hep uyumustum ama hamile kalayim diye değil uykum geliyordu bi de kafaya takmamistim o ay ve tutmuştu
Kuzum ben okuyamadm o yüzden bildirim yapmadm İnşAllah yarn okuyabilirsm haberdr ederim okuyamazsm okuduğum gün sayı bildiririm
Canim haklısın sicaktan kafami kaldiramiyorum yaz gebeligi zor oluyormuş prenses bekliyorum teyzesi insallah rabbim sen dahil isteyen cani gönülden bekleyen herkese nasip etsin stres yapmayin nolur 8 ay stress yaptim hep negatif gördüm takii umursamadigim ay nasip oldu kizim bana ara ara ugramaya calisacagim ❤@Busra-drnk
@utkumuz
@Caranzy
@mtad2611
@Kismetim1234
F Frdglr
@kapadokyam
@merymm92
@Semamelek
@Nurnur71
@kkk91
@Hayal Kocak
@karayipkorsani
@juliate
@mandarin123
@mina retriever
B Bebegimgelsene
@mmavi_21
@Bendenizdebirgemi
@osskem
@banukrc
@n-u-r06
@Meri4141
@jeway
@Prenseslerinannesiyim
@glry21
leydii18
@mervebil
@Busranm34
@kdryknk
@Yagmureylul
@esmer58
@maviucurtma33
@suerol
@Masalkader
Topigimin güzel hamisleri:)nasilsiniz?
Etiket yaparken ozlemisim sizleri yaa bi tuhaf oldum
Hamile kalınca bıraktınız buraları .
Beni soracak olursanız hala bisey yok çalışmalara devam :))
Cinsiyetini ogrendinizmi bebislerinizin hem onun için hem de hal hatir için etiketledim sizleri.
Beraber paylaştık mutlulugumuzu huzunumuzu ozlemisim sizleri canlar
Maşallah kuzucuga ve sanaCanim haklısın sicaktan kafami kaldiramiyorum yaz gebeligi zor oluyormuş prenses bekliyorum teyzesi insallah rabbim sen dahil isteyen cani gönülden bekleyen herkese nasip etsin stres yapmayin nolur 8 ay stress yaptim hep negatif gördüm takii umursamadigim ay nasip oldu kizim bana ara ara ugramaya calisacagim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?