- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.521
25 yasindayim:)I
InSAALLAH canım RABBIM ağzından duysun sen kaç yaşındadır
Onu bende duydum ama yumurta çatliyor anlamında değil mi o?Ovulasyon testi kullananlar eğer regle yakin koyu çizgi çıkarsa gebelik var demek oluyormuş forumlarda okudum çok kisi oyle hamile oldugunu öğrenmiş
Anladım canım :)25 yasindayim:)
şöyle ovulasyon olduktan sonra testin silikleşmeye başlıyor sonra tekrar koyulaşırsa gebelik var demekmiş hatta hamile olup doğrumu değilmi diye ovulasyon testini yapanlar var koyu çıkmışOnu bende duydum ama yumurta çatliyor anlamında değil mi o?
Kuzum listede var benim batım 25 şubat.
Bu ay olmasa mart ayında bende ovulasyon testi yapıp denicemşöyle ovulasyon olduktan sonra testin silikleşmeye başlıyor sonra tekrar koyulaşırsa gebelik var demekmiş hatta hamile olup doğrumu değilmi diye ovulasyon testini yapanlar var koyu çıkmış
Ay inşallah bu ay hamile kalırsın ve 9 ay bu hesaptan kurtulursun :)Evet işte cnm bende yurutemiyorum. 34.gunde yumurta çatlarsa 14 gün daha ekle 48 gün yapar. Ama ben bu kadar uzun olmuyodum ki35-40 oluyordum
Ay kader yoldaşım benimYok canım çalışmıyorum calisamiyorum daha doğrusu bulunduğum yer buna hiç müsait değil 21 yaşındayım canim
Ay kader yoldaşım benimbende 24 yaşındayım o kadar okudum ettim universite bitirdim kendi memleketimde 1 yıl çalıştım gayet güzel evlendim eşimin görev yaptığı şehire geldik gel gör ki burda bana is yok eşim çok karşı insanlarından dolayı çalışmama bende dedim beri bebek yapayım da ona bakayım 2 sene sonra gidecez burdan kendi memleketimize inşallah büyümüş olur biraz
Saol canım, rabbim tüm isteyenlere verain inşallah. 7 aylık evliyim, 5 aydır istiyordum. Bu ay ilkkez ovülasyon kitleri kullandım. Onlar çok işime yaradı.Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde artar değerin rabbim kucağına almayı nasip etsin. Ne zamandır istiyodunuz
Şanlıurfa canım sen nerdesinA
Eşin nerde peki görevi bende evlendim vee görev yeri burda ve calisamiyorum insanlardan yakınız gibime geldi sanirsam
Dolayı
Teşekür ederim canımKusura bakma cnm hayırlısı olsun bebişin sana sımsıkı tutunsun
Canım denedim ben 3 gündür pozitif benim ovülasyon testim , doğru yani. Adete 6 gün kaladan beri pozitif.Ovulasyon testi kullananlar eğer regle yakin koyu çizgi çıkarsa gebelik var demek oluyormuş forumlarda okudum çok kisi oyle hamile oldugunu öğrenmiş
Canım acaba ayin kaçı gibi hamile kalmışsındır yani hangi ilişkiden sonra acabaCanım denedim ben 3 gündür pozitif benim ovülasyon testim , doğru yani. Adete 6 gün kaladan beri pozitif.
Ay inanmıyorum sen benim memleketimdesin kuzum yaaaa bizde eşimin görevi nedeniyle cizreye geldik özlemim kat ve kat arttı şimdi merkezde misiniz merkezde olsan iş sorunun olmaz bence ilçelerde misinizŞanlıurfa canım sen nerdesin
İlçedeyiZ canım biz ya yine bikac yerle olacak gibi oldu ama her gittigim yerde garip garip baktılar eşimde nem kaptı tabi hemen burda çalışamazsın musade etmem dedi bizde böylece bebek yapma kararı aldık :) inşallah bu ay hepimiz bebisleniriZ:)Ay inanmıyorum sen benim memleketimdesin kuzum yaaaa bizde eşimin görevi nedeniyle cizreye geldik özlemim kat ve kat arttı şimdi merkezde misiniz merkezde olsan iş sorunun olmaz bence ilçelerde misiniz
İlçedeyiZ canım biz ya yine bikac yerle olacak gibi oldu ama her gittigim yerde garip garip baktılar eşimde nem kaptı tabi hemen burda çalışamazsın musade etmem dedi bizde böylece bebek yapma kararı aldık :) inşallah bu ay hepimiz bebisleniriZ:)
Valla ne güzel olmuş tutturmuşsunuz demekki en fazla 10 günlük bi süreçte oluşmuş gebeliğinResim atamıyorum kitlerim duruyor ordan söylimm canım. 9-10 şubat ovü de pozitifi yakaladım. 9-11-12 ilişki oldu . Test yapmaya devam ettim 14 şubata tek çizgiyi yakaladım ama 18 şubatta test yeniden ikinci çizgi kırmızıya dönmeye başladı. 19-20-21-22 hep kırmızı çıktı ama mosmor olmadı gittikçe kızardı c yi geçemedi ama. Kitlerim var adet tarihim geçince yaparım tekrar o zaman c yi t nin rengi gecebilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?