2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yok canım çalışmıyorum calisamiyorum daha doğrusu bulunduğum yer buna hiç müsait değil 21 yaşındayım canim
Ay kader yoldaşım benim bende 24 yaşındayım o kadar okudum ettim universite bitirdim kendi memleketimde 1 yıl çalıştım gayet güzel evlendim eşimin görev yaptığı şehire geldik gel gör ki burda bana is yok eşim çok karşı insanlarından dolayı çalışmama bende dedim beri bebek yapayım da ona bakayım 2 sene sonra gidecez burdan kendi memleketimize inşallah büyümüş olur biraz

A

Eşin nerde peki görevi bende evlendim vee görev yeri burda ve calisamiyorum insanlardan yakınız gibime geldi sanirsam
Dolayı

Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde artar değerin rabbim kucağına almayı nasip etsin. Ne zamandır istiyodunuz
Saol canım, rabbim tüm isteyenlere verain inşallah. 7 aylık evliyim, 5 aydır istiyordum. Bu ay ilkkez ovülasyon kitleri kullandım. Onlar çok işime yaradı.

Ovulasyon testi kullananlar eğer regle yakin koyu çizgi çıkarsa gebelik var demek oluyormuş forumlarda okudum çok kisi oyle hamile oldugunu öğrenmiş
Canım denedim ben 3 gündür pozitif benim ovülasyon testim , doğru yani. Adete 6 gün kaladan beri pozitif.

Resim atamıyorum kitlerim duruyor ordan söylimm canım. 9-10 şubat ovü de pozitifi yakaladım. 9-11-12 ilişki oldu . Test yapmaya devam ettim 14 şubata tek çizgiyi yakaladım ama 18 şubatta test yeniden ikinci çizgi kırmızıya dönmeye başladı. 19-20-21-22 hep kırmızı çıktı ama mosmor olmadı gittikçe kızardı c yi geçemedi ama. Kitlerim var adet tarihim geçince yaparım tekrar o zaman c yi t nin rengi gecebilir .

Ay inanmıyorum sen benim memleketimdesin kuzum yaaaa bizde eşimin görevi nedeniyle cizreye geldik özlemim kat ve kat arttı şimdi merkezde misiniz merkezde olsan iş sorunun olmaz bence ilçelerde misiniz
İlçedeyiZ canım biz ya yine bikac yerle olacak gibi oldu ama her gittigim yerde garip garip baktılar eşimde nem kaptı tabi hemen burda çalışamazsın musade etmem dedi bizde böylece bebek yapma kararı aldık :) inşallah bu ay hepimiz bebisleniriZ:)

Ben gün aşırı diil çatlamadan sonra üst üste ilişkiyle hamile kaldım canım. Daha önceki aylarımda günaşırı yapıordum bu kez ovü pozitifi gördükten sonra o gün dahil üst üste 3 gece yaptım.

Amin canım insaALLAH hii öyle olur küçük yer ya garipsenir haklı eşin canım hangi ilcedesiniz çok soru sordum ama :):):)

Valla ne güzel olmuş tutturmuşsunuz demekki en fazla 10 günlük bi süreçte oluşmuş gebeliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…