2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ya gün aşırı demek 2 gün ara vermek demekmiş sanırım ben bunu yeni öğrendim . ben nolur nolmaz diye kaçırmamak için her gece ilişki yapıyoruz inşallah tutar bu ay bizimkilerde

Ya gün aşırı demek 2 gün ara vermek demekmiş sanırım ben bunu yeni öğrendim . ben nolur nolmaz diye kaçırmamak için her gece ilişki yapıyoruz inşallah tutar bu ay bizimkilerde
İnşallah canım benim. Rabbim hepimize tatırsın inşallah anneliği, boş koymasın kimsenin kucağını canım. Dua ediyorum sanada inşallah tez gelir bebiş haberin

Merhaba. Ben 7 ocakta kürtaj olmak zorunda kaldım. 8+3te bebeğimin kalbi durmuş. 28 günde adet olurdum ve yine 28. Gün adet oldum kürtajdan sonra doktorum bi sorun olmadığını söyledi ve ben yine hamile kalmak istiyorum. Bat 3 mart ama korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşar mıyım diye. Şimdi de bel ağrısı kasıkta batma falan var ama belki de ben kendimi çok dinliyorum. İnşallah isteyen herkesin bebeği olur...

Amin canım RABBIM isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…