- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.541
Yokmus şimdi ekledim:)Kuzum listede var benim batım 25 şubat.
Ya gün aşırı demek 2 gün ara vermek demekmiş sanırım ben bunu yeni öğrendim . ben nolur nolmaz diye kaçırmamak için her gece ilişki yapıyoruz inşallah tutar bu ay bizimkilerdeBen gün aşırı diil çatlamadan sonra üst üste ilişkiyle hamile kaldım canım. Daha önceki aylarımda günaşırı yapıordum bu kez ovü pozitifi gördükten sonra o gün dahil üst üste 3 gece yaptım.
Yok canım ne olacak sanki :) karakoprudeyiz bizAmin canım insaALLAH hii öyle olur küçük yer ya garipsenir haklı eşin canım hangi ilcedesiniz çok soru sordum ama :):):)
Ne güzel dedin ya hay ağzını opiyim:) hamile kalma olasiligimda azalıyor maalesefAy inşallah bu ay hamile kalırsın ve 9 ay bu hesaptan kurtulursun :)
Şu an listede 2 kere varım :) bu bir işaret mi diycem ama öyle imkansız ki :)Yokmus şimdi ekledim:)
İnşallah canım benim. Rabbim hepimize tatırsın inşallah anneliği, boş koymasın kimsenin kucağını canım. Dua ediyorum sanada inşallah tez gelir bebiş haberinYa gün aşırı demek 2 gün ara vermek demekmiş sanırım ben bunu yeni öğrendim . ben nolur nolmaz diye kaçırmamak için her gece ilişki yapıyoruz inşallah tutar bu ay bizimkilerde
Ümitlerini tüketme bak 10 günde oluşmuş gebeliği arkadasın daha yeni öğrendi ama daha var zamanınız belkide tutmuştur inşallahNe güzel dedin ya hay ağzını opiyim:) hamile kalma olasiligimda azalıyor maalesef
Amin canım çok.sağol inşallah Allah her isteyene nasip etsinİnşallah canım benim. Rabbim hepimize tatırsın inşallah anneliği, boş koymasın kimsenin kucağını canım. Dua ediyorum sanada inşallah tez gelir bebiş haberin
Sen hamilemisin?Ben gün aşırı diil çatlamadan sonra üst üste ilişkiyle hamile kaldım canım. Daha önceki aylarımda günaşırı yapıordum bu kez ovü pozitifi gördükten sonra o gün dahil üst üste 3 gece yaptım.
Aaa dur bi bakim:)Şu an listede 2 kere varım :) bu bir işaret mi diycem ama öyle imkansız ki :)
Ay neden söylemiyosun tatlım yaa hemen bu hamis daha yukliyim dur:)Evet canım ama çok küçük olduğu için Allah nasip ederse keseyi haftaya görebilir mişim.
Inşallah ya insallahÜmitlerini tüketme bak 10 günde oluşmuş gebeliği arkadasın daha yeni öğrendi ama daha var zamanınız belkide tutmuştur inşallah
Anladım canım çok gitmisligim var orda okuyodum benYok canım ne olacak sanki :) karakoprudeyiz biz
Söyledim kuzum da gözünden kaçmıştır. 2 pozitif idrar testi, kan testide 55.26 çıktı. Ultrasondada rahim duvarının kalınlığını gördük ama kese şuan yokAy neden söylemiyosun tatlım yaa hemen bu hamis daha yukliyim dur:)
Beni de ekledin mi canımInşallah ya insallah
Beni de ekledin mi canımInşallah ya insallah
Merhaba. Ben 7 ocakta kürtaj olmak zorunda kaldım. 8+3te bebeğimin kalbi durmuş. 28 günde adet olurdum ve yine 28. Gün adet oldum kürtajdan sonra doktorum bi sorun olmadığını söyledi ve ben yine hamile kalmak istiyorum. Bat 3 mart ama korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşar mıyım diye. Şimdi de bel ağrısı kasıkta batma falan var ama belki de ben kendimi çok dinliyorum. İnşallah isteyen herkesin bebeği olur...
Hayırlısı ile kese de görünür inşallah tebrik ederim. Bizler içinde dua edin :)Söyledim kuzum da gözünden kaçmıştır. 2 pozitif idrar testi, kan testide 55.26 çıktı. Ultrasondada rahim duvarının kalınlığını gördük ama kese şuan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?