- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.561
Bizde özledik dilerim anne olmak isteyen herkese rabbim nasip etsin bizim de oglusumuz olacak Allah in izniyle@Busra-drnk
utkumuz
@Caranzy
@mtad2611
@Kismetim1234
F Frdglr
@kapadokyam
@merymm92
@Semamelek
@Nurnur71
@kkk91
Hayal Kocak
@karayipkorsani
@juliate
@mandarin123
@mina retriever
@Bebegimgelsene
@mmavi_21
@Bendenizdebirgemi
@osskem
@banukrc
@n-u-r06
@Meri4141
@jeway
@Prenseslerinannesiyim
@glry21
leydii18
@mervebil
@Busranm34
@kdryknk
@Yagmureylul
@esmer58
@maviucurtma33
@suerol
@Masalkader
Topigimin güzel hamisleri:)nasilsiniz?
Etiket yaparken ozlemisim sizleri yaa bi tuhaf oldum
Hamile kalınca bıraktınız buraları .
Beni soracak olursanız hala bisey yok çalışmalara devam :))
Cinsiyetini ogrendinizmi bebislerinizin hem onun için hem de hal hatir için etiketledim sizleri.
Beraber paylaştık mutlulugumuzu huzunumuzu ozlemisim sizleri canlar
İnşallah kuzum insallahhh hamiş duası kabul olur :) ben de umitliyim bu ay bi kaç kişiden inşallah rabbim sesimizi duyuyor gönlumuzun muradına da erdirirZeze493 zeynepcim inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım bu ay ben güzel haber bekliyorum cok kişiden her ay 2 şer 3 er listeden herkes kısa zamanda hamile kalacak bence
Erkekler cogunlukta:) amin cnm saglicakla kucagina alırsin inşallah oglunuBizde özledik dilerim anne olmak isteyen herkese rabbim nasip etsin bizim de oglusumuz olacak Allah in izniyle
Sağol cnm rabbim sana da nasip etsin evet erkekler çoğunluktaErkekler cogunlukta:) amin cnm saglicakla kucagina alırsin inşallah oglunu
Turkuaz im önemli değil olur öyle şeyler yazı dilinde sanki sert yaziyor muşum gibi olDu :)) Kendine okunan kişi belki görür ben ona okudum ama o bana okumamış derse üzülürüm diye yazdım ben Tamamen halis niyetler dediğin gibi Allah kabul etsin inşallah sağlıkla hayırlı evlatlara sahip olalım Zeynep için bende heyecan yaptım bekleyip görelim...Büyük ihtimal eklemisimdir ama bazen alinti yapilirken eklemedigim liste alıntı yapilmis olabilir. Büyük ihtimal öyle oldu .kac kez kendim farkedip okunanlari tekrardan ekledim noniponide oldu burcumm da oldu. Hatta niye beni etiketledin ben okumustum dediler. Bende hep unuttugumu soyledim. Ama aslında öyle değilmiş sonradan farkettim. Ne demek istedigimi anlamisindir inşallah. Allah kabul etsin
Yok cnm olur mu öyle şey. Bende elimden geldiğince her şey güzel olsun diye ugrasiyorum:) tek isteğim budur. Herkes hamile kalsın güzel güzel mutluluk biriktirelim herşey gonlumuzce olsun❤Turkuaz im önemli değil olur öyle şeyler yazı dilinde sanki sert yaziyor muşum gibi olDu :)) Kendine okunan kişi belki görür ben ona okudum ama o bana okumamış derse üzülürüm diye yazdım ben Tamamen halis niyetler dediğin gibi Allah kabul etsin inşallah sağlıkla hayırlı evlatlara sahip olalım Zeynep için bende heyecan yaptım bekleyip görelim...
Tamam cnm okuyunca haber edersin allAh kabul etsin.Kizlar merhaba.. kusura bakmayin kaç gündür giremedim netim yoktu .. okuyamadim da en son zeynep arkadasimiza okumuştum şimdi kaldigim yerden devam edip okuyacagim herkese kusura bakmayin olur muTurkuazKrampon canim okudukca bildirim yapacağim kusura bakma olur mu
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
Şeyma arkadaşımıza niyet okuyoruz. Saglicakla evladini kucağına alsın inşallah.
1.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
2.guntulinkrc tülin
3.gunpinpirik90 gamze
4.gunS_V_S_88 sumeyye 1000 okudu
5.gunZeze493 zeynep 500 okudu
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunleydii18 tuğçe 400 okudum
8.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
9.gunTurkuazKrampon şengül 1000 okudu
10.gun S seda7782 seda
11.gunKelebekcikk34 şeyma 500 okudu
12.gun F Frdglr feride 500 okudu
13.gunnovasa nur 400 okudu
14.gunSmydnz sumeyye 4000 okudu
15.gunMucize2107 büşra 3000 okudu
16.gunnoniponi tugba
Allah hepinizden razı olsun
Ağzına sağlık kuzum Rabbim bana ettğin duayı en güzel şekilde sana döndürsünTurkuazKrampon . Kuzum şeyma ya 4000 okudum
Canım buraya yazmıştım cinsiyeti öğrenince, dikkatinden kaçmıştir.oglum olcak inşallah.sen nasılsın var mı gebelik durumu?utkumuz cinsiyet belli oldu mu? 2 oğlun vardı kız istiyordun merak ettim:)
Erkekler cogunlukta hakikaten:)) kaç haftalik oldun cnm?Canım buraya yazmıştım cinsiyeti öğrenince, dikkatinden kaçmıştir.oglum olcak inşallah.sen nasılsın var mı gebelik durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?