- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.561
Himm ne zaman gideceksin doktora? Bizi haberdar etSöyledim kuzum da gözünden kaçmıştır. 2 pozitif idrar testi, kan testide 55.26 çıktı. Ultrasondada rahim duvarının kalınlığını gördük ama kese şuan yok
Evet ekledim gelmedi mi bildirim?Beni de ekledin mi canım
Olur mu kuzum ben Uğur saydım onu :)Yemyeşildeniz haklısın 2 kere yazmisim:) kusura bakma:)
Yarın gene çağırdı vitamin fln yazcakmış sonra bidaha haftaya gitcrm keseyi görmeye canım. Haber vermez miyim canım herseyi sizle paylaşıyorum. Bebiş çok küçük diye kimseye söylemedim içimde patlıcaktı siz olmasanızHimm ne zaman gideceksin doktora? Bizi haberdar et
Gelmiş canım saol gorememisimEvet ekledim gelmedi mi bildirim?
@Caranzy kızım 33 aylık allah bağışlasın.
Erken değil aslında bilemiyorum kafam çok karışık ve üzgünüm kızım beni çok ugrastiriyor evde dagilmadik yer yok. Baloncuk vardı elinde akşam deterjanli suyla yaparız ya ondan. Kızım düzgün tut kızım düzgün tut 10 kere söyledim 3kere döktü yine doldurmami istedi. Biseyi düzgün tutamiyor ya beni mi anlamıyor nedir. O kadar sinirim bozuk ki oturup aglayasim falan var. Kızımla aynı yaşta bi arkadaşı var o gayet düzgün tutuyor benimki farketmeden dokuyor. Komşumun evini mahvettik. 2 çocukla ben napcam bilmiyom adetim yaklasti bi de birisi dokunsa aglicam yaaa
Allah tamamina erdirsin canmEvet canım ama çok küçük olduğu için Allah nasip ederse keseyi haftaya görebilir mişim.
Yarın gene çağırdı vitamin fln yazcakmış sonra bidaha haftaya gitcrm keseyi görmeye canım. Haber vermez miyim canım herseyi sizle paylaşıyorum. Bebiş çok küçük diye kimseye söylemedim içimde patlıcaktı siz olmasanız
İşte öyle deyince eşim durum.böyle oldu :) inşallah en kısa zamanda bir bebisimiz olur :)Anladım canım çok gitmisligim var orda okuyodum ben
Amin canım INŞAALLAHİşte öyle deyince eşim durum.böyle oldu :) inşallah en kısa zamanda bir bebisimiz olur :)
Yok doktora onla gittik o biliyorda beraber öğrendik zaten de başka kimse bilmiyor.Ay esine demedin mi yoksaa
Tepkisi ne oldu ay çok sevinmiştir ne kadar güzel Allah inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip ederYok doktora onla gittik o biliyorda beraber öğrendik zaten de başka kimse bilmiyor.
Sabır canım sabır inşallah vereceğiz bizdeBiz ne vakit verecgz eslermz bole guzel haberler
:) iyi yaptın. Umarım keseyi gorursun yarinYarın gene çağırdı vitamin fln yazcakmış sonra bidaha haftaya gitcrm keseyi görmeye canım. Haber vermez miyim canım herseyi sizle paylaşıyorum. Bebiş çok küçük diye kimseye söylemedim içimde patlıcaktı siz olmasanız
Kan testi negatif çıktıEvlimutluanne ekliyim sizi de?
Kan testi negatif çıktıçok üzüldüm
Üzülme Herseyin hayırlisi. sizin ilk mi? Başka çocuk var mi? Bu saatte kan testini nasil yaptirdiniz?Kan testi negatif çıktıçok üzüldüm
Yarin yaptircanmi sen?Bende korkyrm yaptrmaktn yarn buyuk gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?