- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.741
Ayy tüh anane babane yok mu onlara bıraksan :)Kızlar bugün ovulasyon günüm takvim öyle gösteriyor. Ama ağrım geçti bana sorarsaniz 2 gun önce catlamistir. Eğer öyleyse 27 günde adet olmayi beklemem gerekir. Eger öyle değilse bugünü degerlendiremeyizeşim geceden beri işte şimdi yatti o uyandiginda kizim uyanik olucak ve esim ise gidene kadar uyumucak bugunu degerlendiremicem galiba
Ayarla kız bişeylerKızlar bugün ovulasyon günüm takvim öyle gösteriyor. Ama ağrım geçti bana sorarsaniz 2 gun önce catlamistir. Eğer öyleyse 27 günde adet olmayi beklemem gerekir. Eger öyle değilse bugünü degerlendiremeyizeşim geceden beri işte şimdi yatti o uyandiginda kizim uyanik olucak ve esim ise gidene kadar uyumucak bugunu degerlendiremicem galiba
Ayarlamaya çalışıyorumAyarla kız bişeyler
Bi yolunu bul kuzumm degerlendir bosa gitmesin sonucta sansli gunlerin es gecme tatlimKızlar bugün ovulasyon günüm takvim öyle gösteriyor. Ama ağrım geçti bana sorarsaniz 2 gun önce catlamistir. Eğer öyleyse 27 günde adet olmayi beklemem gerekir. Eger öyle değilse bugünü degerlendiremeyizeşim geceden beri işte şimdi yatti o uyandiginda kizim uyanik olucak ve esim ise gidene kadar uyumucak bugunu degerlendiremicem galiba
Turkuazim muhakkak degerlendir. Zaten yumurta catladitktan sonraki ilişkiler önemli bize bile 12.gün akşamı yumurta catalatma iğnesi vuruldu 36 saat sonra yumurtanın catlayacagi düşünulerek aşılama yapıldı ve gün aşıri ilişkide bulun dedi ki sen bugünü ve bundan sonraki 5 günü iyi değerlendir canımBi yolunu bul kuzumm degerlendir bosa gitmesin sonucta sansli gunlerin es gecme tatlim
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
Sumeyye arkadaşımıza niyet okuyoruz.
1.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
2.guntulinkrc tülin
3.gunpinpirik90 gamze
4.gunS_V_S_88 sumeyye
5.gunZeze493 zeynep
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunleydii18 tuğçe
8.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
9.gunTurkuazKrampon şengül 1000 okudu
10.gun S seda7782 seda
11.gunKelebekcikk34 şeyma
12.gun F Frdglr feride
13.gunnovasa nur
14.gunSmydnz sumeyye
15.gunnoniponi tuğba
16.gunMucize2107 büşra 2700 okudum
Aminnn inşaAllah canımInşallah olmazsin cnm. Ağustos ayı hepimize iyi gelir umarim:)
Umarım olur cnnTurkuazim muhakkak degerlendir. Zaten yumurta catladitktan sonraki ilişkiler önemli bize bile 12.gün akşamı yumurta catalatma iğnesi vuruldu 36 saat sonra yumurtanın catlayacagi düşünulerek aşılama yapıldı ve gün aşıri ilişkide bulun dedi ki sen bugünü ve bundan sonraki 5 günü iyi değerlendir canım
Dün ilişki olduysada olur cnmUmarım olur cnn
Allah razı olsun canm ağzına sağlıkTurkuazKrampon cnm 1000okudum rabbim kabul etsin ins tez vakitte cifter cifter nasip etsin rabbim cnm Smydnz
Canm sana zahmet 7000 benden ekleDua: "RAbbi hebli mines salihin"
Sumeyye arkadaşımıza niyet okuyoruz.
1.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
2.guntulinkrc tülin
3.gunpinpirik90 gamze 1500 okudu
4.gunS_V_S_88 sumeyye 1000 okudu
5.gunZeze493 zeynep 1000 okudu
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunleydii18 tuğçe 300 okudum
8.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
9.gunTurkuazKrampon şengül 1000 okudu
10.gun S seda7782 seda
11.gunKelebekcikk34 şeyma
12.gun F Frdglr feride
13.gunnovasa nur
14.gunSmydnz sumeyye
15.gunnoniponi tuğba
16.gunMucize2107 büşra 2700 okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?