2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Sıkma canını sadece eşinle gün aşırı birlikte olmaya bak Altın günlerdesin canım muhakk bos gecme değerlendir derim. Ayrıca lütfen stres yapma Biliyorsun ki stres gebeliğin en büyük düşmanı

Cnm arkdsıma.Allah 600 tane okudum Allah şifa versin inşallah.. Tez vakitte hamile kalsın

Evet kızlar bata Son 2...belirtilerime bakacak olursak 7 8 gün önceki kasik ve bel ağrılarım tamamen kesildi...akıntımda bi değişiklik yok hala sarımsı şeffaf geliyor..Sol kasigimda bi şişlik var bastirinca acıyor..Bide alt kirpiklerim daha önce hiç olmazdı birbirine girmiş durumda..gogüslerim dolgunlastı ama hassasiyet acı vb. yok...ve gün içinde belli araliklarla mide bulantısı var ozellikle bişey yedikten sonra. Hamile arkadaşlarım bunları bi yorumlarsa çok sevinirimmm hamile arkadaşlarım disindakjlerden de kıymetli yorumlarını bekliyorum :)

Canım ben hiç bu kadar belirti aramadım ve bu kadar belirtim de olmadı :) sadece adet günümde kasıklarım sızlar gibi ağrıdı 1 gün geçince test yapmıştım..

Senin belirtilerin inşallah sağlıklı bir gebeliğe işarettir canım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Kirpiklerin birbirine girmesi mi?? Acabaa:))

Çatlamış oluyor canm yumurta kendini bırakınca damarda yırtılma oluyor aynı yerleşme kanaması gibi düşün canm buda öyle
Eyvahh ovulasyonu kaçırdım desene
Kan gelmeden en son 72 saat önce ilişki olmuştu
Bu aksami değerlendireyim diyordum yumurtlama olursa diye

Ben hamile kalmadan 1 ay önce benimde yumurtlama kanamam olmuştu doktora gittim baktı birkaç güne yumurtan çatlıcak demiştii hatta benim 4 5 gün sürmüştü
4 5 gün surdugunu nerden bildin cnm ama sumeyye yumurta atildigi için kanama olur çatlama olmuştur diyor. Bu aksami degerlendireyimmi sizce?
Bi de şimdi sabah kalktigimda lavobaya girdim yikarken elime süt beyazi kivaminda akinti geldi elastik bir yapida. Ben ovulasyon testi kullanirken çift cizgi gordugumde hep yumurta aki kivaminda geldi. Bu ay ilk kez böyle kanama olup süt beyazi kivaminda uzun elastike akinti geldi hiç bisey anlamadim. Keşke testim olsa da anlasam

Yok kanamam 3 4 gün sürdü damla damla. Doktorda yumurtlama kanaması bu 3 güne çatlıcak yumurtan dedi. O akıntıda günlük gelen akıntıya benzettim tarifene göre. Sen yinede boş geçme

Yok kanamam 3 4 gün sürdü damla damla. Doktorda yumurtlama kanaması bu 3 güne çatlıcak yumurtan dedi. O akıntıda günlük gelen akıntıya benzettim tarifene göre. Sen yinede boş geçme
He anladım cnm. Yok günlük akintim da değil ilk kez böyle bir akintiyla karşılaştım ben degerlendireyim bugünü de hayırlısı artik

Canm güzel haberlerini almayı cok istiyorum.
Şu belirti olayı herkeste farklı işte.
Benim belirtimde sadece adet günü karnım ağrımasıydı ve göğüslerime kollarım değince falan sızlıyordu.
Bu işler hiç belli olmuyor.
Ha birde şeyi yazayım karnında aynı adet olcak gibi şişkinlik yine oluyor.
2 gün daha sabretcez artık hadi bakalım

Eyvahh ovulasyonu kaçırdım desene
Kan gelmeden en son 72 saat önce ilişki olmuştu
Bu aksami değerlendireyim diyordum yumurtlama olursa diye
Yumurta çatladiktan sonra 24 saat canlı kalabiliyor o yüzden sen bugünü de degerlendir canm her seyde var bi hayır

Yaa aslında belirti aramıyorum canimm daha oncekilerden farklı olunca dikkatimi çekiyor açıkçası ama tabi kendimi dinliyor da olabilirim..hakkımda hayırlısı bakalım görücez 3 5 güne :)

Sabredicem diyorum belirti aramicam kendimi dinlemicem diyorum yine de yapıyorum işte napiyim :)) çok isteyince böyle oluyor işte...test yapmak için bişey durtüyor ama onu yapmicam işte :)

Kizlar benim sonucum negatif yine olmadi millet nasil hamile kalabiliyo yaa o kadar cok umutluymusum ki perisan oldum negatif gorunce ama sunu anladim sanirim bana nasip olmayacak pozitif gormek hamile olabilmek anne duygusunu tatmak hersey benden cok uzakta galiba ben yoruldugumu canimin yandigini icimdeki atesin sonmeyecegini biliyom rabbim dusmanima bile evlat hasreti cektirmesin cok zor cokk ve ben cocuklar icin olup biten birisiyim cok severim ama sanirim hep disardaki cocuklari sevecem kendi cocugum olmayacak bu nasil bi duygudur ki icimdeki atesi sonduremiyorum yalniz basima evde gozyaalarima bile engel olamiyom heraey herkes bana aykiri davraniyo benim gucum tukendi ben artik yenildim pes ediyorum baska hic bisey yapamayacagimida anladim yoruldum gucum bitti

Kuzum inan acini içimde hissettim hemen koyverme kendini çok istediğimiz için biz de burdan sinaniyoruz işte sabırla duayla bekleyip isyan etmeden yikilmadan bu sınavı gecicez lütfen her yeni gün her yeni ay bi ümit suan böyle hissediyorsun önümüzdeki ay yepyeni umutlara gebe bilemezsin hadi şimdi toparla kendini

Canım benim yaa merak ediyodum seni ama daha 2 günün vardı.. kıyamam üzülme bu kadar canım hem erken yapmışsın testini adet olmadan hemen pes etme.. üzme kendini canım ben de aynı senin gibiydim şimdi şükrediyorum Rabbim sana da bu günleri nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın Allahım.. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…