- 18 Mayıs 2015
- 1.637
- 1.952
- 133
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.921
Hayırlısı olsun bu saatten sonra yani şimdi yumurta catladimi catlicakmi
Sıkma canını sadece eşinle gün aşırı birlikte olmaya bak Altın günlerdesin canım muhakk bos gecme değerlendir derim. Ayrıca lütfen stres yapma Biliyorsun ki stres gebeliğin en büyük düşmanıOff moralim bozuldu evet yumurtlama kanaması diye birsey de varmış burcu deyince araştırdım.
Zaman geçse de ogrensem çok merak ediyorum.
Ama saskinim ilk kez oluyor 3 4 damla kan geldi korktum acaba bi yerimmi kanıyor dedim emin olamadım ondan sonra 10 kere gittim yok yok hiç bisey yok.
Çatlamış oluyor canm yumurta kendini bırakınca damarda yırtılma oluyor aynı yerleşme kanaması gibi düşün canm buda öyleHayırlısı olsun bu saatten sonra yani şimdi yumurta catladimi catlicakmi
Cnm arkdsıma.Allah 600 tane okudum Allah şifa versin inşallah.. Tez vakitte hamile kalsın
- [Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
Son günümüz de büşra arkadaşımıza niyet okuyoruz.
1.gun @Burcummmmm123 burcu 500 okudu
2.gun @tulinkrc tülin 1000 okudu
3.gun @pinpirik90 gamze 2000 okudu
4.gunS_V_S_88 sumeyye 2000 okudu
5.gunZeze493 zeynep 1000 okudu
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunleydii18 tuğçe 300 okudu
8.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
9.gunTurkuazKrampon şengül 1000 okudu
10.gun @seda7782 seda 500 okudu
11.gunKelebekcikk34 şeyma
12.gun @Frdglr feride 500 okudu
13.gunnovasa nur
14.gunSmydnz sumeyye
15.gun @noniponi tuğba 1000 okudu
16.gun @Mucize2107 büşra 15.000 okudum- Rabbim okuyan herkesten razi olsun hepimizin gönlune gore versin okuyan agziniz dert gormesin dualarimiz kabul ve makbul olsun hepinize tesekkur ederim.❤❤❤
Canım ben hiç bu kadar belirti aramadım ve bu kadar belirtim de olmadı :) sadece adet günümde kasıklarım sızlar gibi ağrıdı 1 gün geçince test yapmıştım..Evet kızlar bata Son 2...belirtilerime bakacak olursak 7 8 gün önceki kasik ve bel ağrılarım tamamen kesildi...akıntımda bi değişiklik yok hala sarımsı şeffaf geliyor..Sol kasigimda bi şişlik var bastirinca acıyor..Bide alt kirpiklerim daha önce hiç olmazdı birbirine girmiş durumda..gogüslerim dolgunlastı ama hassasiyet acı vb. yok...ve gün içinde belli araliklarla mide bulantısı var ozellikle bişey yedikten sonra. Hamile arkadaşlarım bunları bi yorumlarsa çok sevinirimmmhamile arkadaşlarım disindakjlerden de kıymetli yorumlarını bekliyorum :)
Kirpiklerin birbirine girmesi mi?? Acabaa:))Evet kızlar bata Son 2...belirtilerime bakacak olursak 7 8 gün önceki kasik ve bel ağrılarım tamamen kesildi...akıntımda bi değişiklik yok hala sarımsı şeffaf geliyor..Sol kasigimda bi şişlik var bastirinca acıyor..Bide alt kirpiklerim daha önce hiç olmazdı birbirine girmiş durumda..gogüslerim dolgunlastı ama hassasiyet acı vb. yok...ve gün içinde belli araliklarla mide bulantısı var ozellikle bişey yedikten sonra. Hamile arkadaşlarım bunları bi yorumlarsa çok sevinirimmmhamile arkadaşlarım disindakjlerden de kıymetli yorumlarını bekliyorum :)
Eyvahh ovulasyonu kaçırdım deseneÇatlamış oluyor canm yumurta kendini bırakınca damarda yırtılma oluyor aynı yerleşme kanaması gibi düşün canm buda öyle
4 5 gün surdugunu nerden bildin cnm ama sumeyye yumurta atildigi için kanama olur çatlama olmuştur diyor. Bu aksami degerlendireyimmi sizce?Ben hamile kalmadan 1 ay önce benimde yumurtlama kanamam olmuştu doktora gittim baktı birkaç güne yumurtan çatlıcak demiştii hatta benim 4 5 gün sürmüştü
4 5 gün surdugunu nerden bildin cnm ama sumeyye yumurta atildigi için kanama olur çatlama olmuştur diyor. Bu aksami degerlendireyimmi sizce?
Bi de şimdi sabah kalktigimda lavobaya girdim yikarken elime süt beyazi kivaminda akinti geldi elastik bir yapida. Ben ovulasyon testi kullanirken çift cizgi gordugumde hep yumurta aki kivaminda geldi. Bu ay ilk kez böyle kanama olup süt beyazi kivaminda uzun elastike akinti geldi hiç bisey anlamadim. Keşke testim olsa da anlasam
He anladım cnm. Yok günlük akintim da değil ilk kez böyle bir akintiyla karşılaştım ben degerlendireyim bugünü de hayırlısı artikYok kanamam 3 4 gün sürdü damla damla. Doktorda yumurtlama kanaması bu 3 güne çatlıcak yumurtan dedi. O akıntıda günlük gelen akıntıya benzettim tarifene göre. Sen yinede boş geçme
Canm güzel haberlerini almayı cok istiyorum.Evet kızlar bata Son 2...belirtilerime bakacak olursak 7 8 gün önceki kasik ve bel ağrılarım tamamen kesildi...akıntımda bi değişiklik yok hala sarımsı şeffaf geliyor..Sol kasigimda bi şişlik var bastirinca acıyor..Bide alt kirpiklerim daha önce hiç olmazdı birbirine girmiş durumda..gogüslerim dolgunlastı ama hassasiyet acı vb. yok...ve gün içinde belli araliklarla mide bulantısı var ozellikle bişey yedikten sonra. Hamile arkadaşlarım bunları bi yorumlarsa çok sevinirimmmhamile arkadaşlarım disindakjlerden de kıymetli yorumlarını bekliyorum :)
Yumurta çatladiktan sonra 24 saat canlı kalabiliyor o yüzden sen bugünü de degerlendir canm her seyde var bi hayırEyvahh ovulasyonu kaçırdım desene
Kan gelmeden en son 72 saat önce ilişki olmuştu
Bu aksami değerlendireyim diyordum yumurtlama olursa diye
Yaa aslında belirti aramıyorum canimm daha oncekilerden farklı olunca dikkatimi çekiyor açıkçası ama tabi kendimi dinliyor da olabilirim..hakkımda hayırlısı bakalım görücez 3 5 güne :)Canım ben hiç bu kadar belirti aramadım ve bu kadar belirtim de olmadı :) sadece adet günümde kasıklarım sızlar gibi ağrıdı 1 gün geçince test yapmıştım..
Senin belirtilerin inşallah sağlıklı bir gebeliğe işarettir canım güzel haberlerini bekliyoruz :)
Evet yaaa ilk defa gördüm böyle olduğunu araştırdım bazı hamileler böyle olduğunu yazmış bende acaba mi dedim :))Kirpiklerin birbirine girmesi mi?? Acabaa:))
Sabredicem diyorum belirti aramicam kendimi dinlemicem diyorum yine de yapıyorum işte napiyim :)) çok isteyince böyle oluyor işte...test yapmak için bişey durtüyor ama onu yapmicam işte :)Canm güzel haberlerini almayı cok istiyorum.
Şu belirti olayı herkeste farklı işte.
Benim belirtimde sadece adet günü karnım ağrımasıydı ve göğüslerime kollarım değince falan sızlıyordu.
Bu işler hiç belli olmuyor.
Ha birde şeyi yazayım karnında aynı adet olcak gibi şişkinlik yine oluyor.
2 gün daha sabretcez artık hadi bakalım
Kuzum inan acini içimde hissettimKizlar benim sonucum negatif yine olmadi millet nasil hamile kalabiliyo yaa o kadar cok umutluymusum ki perisan oldum negatif gorunce ama sunu anladim sanirim bana nasip olmayacak pozitif gormek hamile olabilmek anne duygusunu tatmak hersey benden cok uzakta galiba ben yoruldugumu canimin yandigini icimdeki atesin sonmeyecegini biliyom rabbim dusmanima bile evlat hasreti cektirmesin cok zor cokk ve ben cocuklar icin olup biten birisiyim cok severim ama sanirim hep disardaki cocuklari sevecem kendi cocugum olmayacak bu nasil bi duygudur ki icimdeki atesi sonduremiyorum yalniz basima evde gozyaalarima bile engel olamiyom heraey herkes bana aykiri davraniyo benim gucum tukendi ben artik yenildim pes ediyorum baska hic bisey yapamayacagimida anladim yoruldum gucum bitti
Canım benim yaa merak ediyodum seni ama daha 2 günün vardı.. kıyamam üzülme bu kadar canım hem erken yapmışsın testini adet olmadan hemen pes etme.. üzme kendini canım ben de aynı senin gibiydim şimdi şükrediyorum Rabbim sana da bu günleri nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın Allahım.. ❤Kizlar benim sonucum negatif yine olmadi millet nasil hamile kalabiliyo yaa o kadar cok umutluymusum ki perisan oldum negatif gorunce ama sunu anladim sanirim bana nasip olmayacak pozitif gormek hamile olabilmek anne duygusunu tatmak hersey benden cok uzakta galiba ben yoruldugumu canimin yandigini icimdeki atesin sonmeyecegini biliyom rabbim dusmanima bile evlat hasreti cektirmesin cok zor cokk ve ben cocuklar icin olup biten birisiyim cok severim ama sanirim hep disardaki cocuklari sevecem kendi cocugum olmayacak bu nasil bi duygudur ki icimdeki atesi sonduremiyorum yalniz basima evde gozyaalarima bile engel olamiyom heraey herkes bana aykiri davraniyo benim gucum tukendi ben artik yenildim pes ediyorum baska hic bisey yapamayacagimida anladim yoruldum gucum bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?