- 17 Şubat 2017
- 277
- 245
- 18
- 28
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.581
Özel hastanede yaptırdım saat 6 da yaptırdım canım 7/24 saat oluyor. Yok ikinci olacak inşallah ama negatif çıktı eşimde göreve gitti 3 ay yok ondan çok üzüldümÜzülme Herseyin hayırlisi. sizin ilk mi? Başka çocuk var mi? Bu saatte kan testini nasil yaptirdiniz?
Hadi inşallahHuhu kızlar merhaba ben de burdayım bat 10 mart :)
Hadi inşallahHuhu kızlar merhaba ben de burdayım bat 10 mart :)
HimmÖzel hastanede yaptırdım saat 6 da yaptırdım canım 7/24 saat oluyor. Yok ikinci olacak inşallah ama negatif çıktı eşimde göreve gitti 3 ay yok ondan çok üzüldüm
Merhaba:)Huhu kızlar merhaba ben de burdayım bat 10 mart :)
İnşallah kuzum ben henüz yumurtlamadım sanırım akıntım olmadı ilk defa gecikti şaşkınım :)Hadi
Hadi inşallah
Nasılsınız nasıl gidiyor batlar ne zaman :) unut var mıMerhaba:)
Umarım canımKızlar 60 kişi olduk. Sadece 2 kişi hamile:)
Umarım zamanla artar
1.sayfada yazıyor batlar canım benim 33 aylık kızım var 2.yi istiyorum yas 25. 5 yıllık evliyim.Nasılsınız nasıl gidiyor batlar ne zaman :) unut var mı
Allah bağışlasın canım amin.. benim ilk gebeliğim olacak inşallah 1 yıllık evliyim :))1.sayfada yazıyor batlar canım benim 33 aylık kızım var 2.yi istiyorum yas 25. 5 yıllık evliyim.
Duzensizligim var ilkini 1 sene sonra buldum. Umarım ikinci bu kadar uzun sürmez. Rabbim aratmasin kimseyi. Seni tanıyalım?:)
Bu Ara da konu dışı ama nasıl kilo veriyorsun1.sayfada yazıyor batlar canım benim 33 aylık kızım var 2.yi istiyorum yas 25. 5 yıllık evliyim.
Duzensizligim var ilkini 1 sene sonra buldum. Umarım ikinci bu kadar uzun sürmez. Rabbim aratmasin kimseyi. Seni tanıyalım?:)
Kendi kafama göre aslinda . sağlıklı besleniyorum az yiyorum. Bol meyva ve su iciyorum kizartma hamur isi tatli yok. oyle:)Bu Ara da konu dışı ama nasıl kilo veriyorsun
Canım geçen ay bende de öyle olmuştu açık pembe gelince çok sevinmiştim ama sabahına arttı akintim sende art masa sabah bi test yap pembe geldiginde hamile oluyosun yaniAma once kahrevernegi akinti gelirdi simdi direk acik pembe geldi noluo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?