- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.601
Ozaman tez doğru sende hamilesin çünki bende deniycem her gün :)Canım denedim ben 3 gündür pozitif benim ovülasyon testim , doğru yani. Adete 6 gün kaladan beri pozitif.
yok canım benim bildiğim bir gün ara vermek, bir gün ilişki, bir gün bekle, sonraki gün tekrar ilişki... aman yanlış olmasın :)Ya gün aşırı demek 2 gün ara vermek demekmiş sanırım ben bunu yeni öğrendim . ben nolur nolmaz diye kaçırmamak için her gece ilişki yapıyoruz inşallah tutar bu ay bizimkilerde
Haha uçtu havalara ama benim kadar diil :)Tepkisi ne oldu ay çok sevinmiştir ne kadar güzel Allah inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip eder
Canım idrar testi yaptın mı benim battan 3 gün önce çıktı inşallah vardır. Uâmutlandırmak istemem ama belirtilerimiz aynı çünkü.Merhabalaar benimde bugun adet olmam lazm ama hala ne gelen var ne giden. Adet belirtilerini yasadim. Gogus sisligi sivilcelenme birde akinti ama hala olmadm . Sabahlari degil ama boyle 3 4 gundur zaman zaman gun icinde aksam falan hafif bir mide bulantisi yasadim birde adet olcakmisim gibi alt bolgemde bir huzursuzluk yasiyorum her adette yasardim zaten hani her an olucakmis gibi bir acilma gibi bisey belirti sayilir mi insallah hamileyimdir ya
Canım geçen ay bende de öyle olmuştu açık pembe gelince çok sevinmiştim ama sabahına arttı akintim sende art masa sabah bi test yap pembe geldiginde hamile oluyosun yani
Canım idrar testi yaptın mı benim battan 3 gün önce çıktı inşallah vardır. Uâmutlandırmak istemem ama belirtilerimiz aynı çünkü.
Amin insallah. Adetinin geciktiği zaman oluyor mu hiç?günaydın kızlar gece inanılmaz kasık agrısı ile yattım yatakda dönerken bile karın kaslarım agrıodu pemle leke vardı nohut tanessı kadar sabah kalktm suan hıc bsı yok adet olmamısım kesın olurum dıodum bugun buyuk gun hemde cuma dua edınde adet olmayayım hamıle olmuş olayımcok amın
Inşallah hamilesindir. Adete kaç gün var?Yapmadim canm bugun olmam lazm tam gunu gune oluyorm acikcasi her ay hayal kirikligi yasadigim icin bu ay en az 2 3 gun gecsin istiyorum yaa huzursuzluk var miydi sizde de boyle her an olucakmis gibi bi yanma akinti falan ?
Amin insallah. Adetinin geciktiği zaman oluyor mu hiç?
Inşallah hamilesindir. Adete kaç gün var?
Hamile olma olasiligin yüksek hadihayirlissi :)Bugun canm bugun olmam lazm ama olmadm . Normalde sabahlari acikmam ama suan karnim zil caliyor ve hafiften bir mide bulantisi var
Insallah hamileyimdir cok istiyorum valla oyle cok sevinirimki ama adet belirtilerim var o yuzden korkuyorumHamile olma olasiligin yüksek hadihayirlissi :)
Insallah hamileyimdir cok istiyorum valla oyle cok sevinirimki ama adet belirtilerim var o yuzden korkuyorum
inş 2 mizde hamile kalırız 24 şubat bat tarihli ikimiz mi kalmıştık bitek
Bende varım kızlar bugün yarın bekliyorum inş gelen giden olmazAynen canm insallah tutmustur ya 8 ay oldu yoruldum artk . Sizde belirti var mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?