- 14 Şubat 2017
- 324
- 309
- 53
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.641
Insallah canm oyle cok sevinirim kii ama bu adet belirtileri beni cok uzuyor
Eki Görüntüle 1958395
Kizlaaaarrr suna bakın şimdi yaptım.
Yarin saat önce ve dün ilişki oldu umarım tutar ne diyorsunuz????
ama hamılelıkdede zaten adet belırtılerı olurmus kı ıns olmayız
allahtan ümit kesilmez, belli olmaz, ama gelirse kırmızılar üzülme tamam mı?Uzulme canm insllah bi dahaki ayy bende adet olcam bugun heralde hic hamileymisim gibi hissetmiyorum
Daha çatlamamış cnm akşam tekrar yap testi bakalımEki Görüntüle 1958395
bence devam edin ilişkiye, nolur nolmaz :)Eki Görüntüle 1958395
Bende öyle düşünüyorum bu akşam gitsem mibende kan testini neden istiyorum öğrenmemnın en garanti yolu ya en azından negatif çıkarsa önüme bakarım belki suan hamılelık psikolojısı yuzunden olmuyoruz adet ne bılım aklımdan cıksın dıe isityrm kafamda deli sorular yıne
aynen bence de o yüzden devam edin dedim.Daha çatlamamış cnm akşam tekrar yap testi bakalım
allahtan ümit kesilmez, belli olmaz, ama gelirse kırmızılar üzülme tamam mı?
bak ben 38 yaşındayım, hala umutluyum, o yüzden üzülme sakın.Yoruldm biraz alistim artk o yuzden uzulmem heralde ama hamile olsam keske
Bende öyle düşünüyorum bu akşam gitsem mi[/QUOT
git bence sende akşam sonuçları yazarız burdan tabi aksama kadr kırmızılar gelmezse
bak ben 38 yaşındayım, hala umutluyum, o yüzden üzülme sakın.
Aa sevindim arkadaş bulduguma:) biz daha yeni baslicaz kısmetse heyecanlıyım. Ama stres yapmamalıyim. Sen ne zamandır istiyorsun?[/QUOTE
selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza okudum paylasilanlari ve gordumki siz benden daha iyisiniz sukredin Benim 9yasinda bi oğlum var sonrasında 2. İstedik rabbim verdi 1bucuk aylıkken dustu iki sene sonra aynısı oldu 4yildirda olmuyordu bu ay hsg çektirdim ve bu ay çok umutluyuz oglusuma bi kardeş gelir inşallah :)))
Ya ben beceremiyorum galiba buraya yazmayıBenimde testlerim geldi şimdi artık bu ay bu ay bol bol yapar dururum :))
Ya neden msjlar gorunmuyomuMerhaba canım benimde 20 aylık bi kızım var arayı cok acmayalim birlikte buyusunler dedik sat 15 ocak hala gelen giden yok beklemedeyim suan
Neyi beceremiyorsun cnmYa ben beceremiyorum galiba buraya yazmayı((
Goremdim mjlari şimdi gordum :)Neyi beceremiyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?