- 14 Şubat 2017
- 324
- 309
- 53
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.681
Adetin gecince idrar testi yaparsintest için biraz daha mı bekleyeyim cnm , inşallah olumlu bi haber olur:)
Evet tatlım adete 3 gün kala 2 idrar testi yaptım ikisindede 2. çizgi pembe çoktı. Dayanamadım akşam kan verdim özelde ondada 55.26 çıktı. 2,5 haftalıkmış doktor dedi ama ultrasonda falan gözükmüyor 3 martta bakıcaz keseye inşalllah. B3nce sen bekle bir hafta geçsin adetin , bu şekilde beklemekte zor. Bu arada aklında bulunsun folik asit iç, peynir yumurta süt ağırlıklı beslen ve bu ara cinsellikte bulunmayın doktor dedi.
Canım bence adetin bir hafta geçsin, ben erken öğrendim bu defa boş gebbelik mi dış gebelik mi kese oluşcak mı sıkıntısı başladı. Bir hafta geçsin yap sonra muayene ol keseni falanda gör bence.Ama tabi ben gibi sabırsızsın onuda anlıyorum
Canım hormonlarla alakalı o. Herkeste değişir kiminin adetten 15 gün sonra idrarda çıkıyor kiminde adetten 5 gün önce. Ama bencede beklemen daha iyi olabilir ama kan için beklemene gerek yok yumurtlamanın üstünden 10 gün geçtiyse çıkar.KIZLAR NETTE OLAN GEBELİK HESAPLAMA PROGRAMINA SON ADET TARIHIMI YAZINCA AŞAĞIDA Kİ BİLGİLERİ ÇIKARDI
Gebelik hesaplama aracına son adet başlangıç tarihinizi giriniz
TEBRİKLER!
Şu anda 4 Haftalık Hamilesiniz!
Bebeğinizin Doğacağı Tahmini Tarih 2 Kasım 2017
Yavrunuzun Burcu Akrep Olacak.
Gebeliğin Oluştuğu Tahmini Tarih 9 Şubat 2017
Gebelik Testinin Doğru Sonuç Göstereceği Tahmini Tarih 2 Mart 2017
Bebeğinizin ilk hareketini hissedeceğiniz tahmini tarih 1 Haziran 2017
Bebeğinizin ilk kalp atışını duyacağınız tahmini tarih 9 Mart 2017
İlk trimesterin (İlk üç ayın) tahmini bitiş tarihi 20 Nisan 2017
İkinci trimesterin (ikinci üç aylık dönem) tahmini bitiş tarihi 3 Ağustos 2017
ACABA GEBELİK TESTİNİ YAPMAK İÇİN GERÇEKTEN 2 MARTIMI BEKLEMELİYİM ÇIKMAZMI SIMDI YAPSAM YINE KAFAM KARISTI BU AKSAM KAN TESTİ YAPCAKTIM
http://yenianneyim.com/gebelik-hesaplama/
SİTE ADI BU
Tatlım ovülasyon testin var ise yapsana benim adete 6 gün kala itibariyle ovülasyon kiti t çizgisi belirgin kırmızıydı. Olur mu olur, ay resmen denemediğimiz kalmamış yaAYNEN BEN COK SABIRISIZM ESIM DIOKI ANNENE SOLICEM SENI NASIL SEN 9 AY DURMUSUN IMKANSIZ DIO :))))
Canım hormonlarla alakalı o. Herkeste değişir kiminin adetten 15 gün sonra idrarda çıkıyor kiminde adetten 5 gün önce. Ama bencede beklemen daha iyi olabilir ama kan için beklemene gerek yok yumurtlamanın üstünden 10 gün geçtiyse çıkar.
Tatlım ovülasyon testin var ise yapsana benim adete 6 gün kala itibariyle ovülasyon kiti t çizgisi belirgin kırmızıydı. Olur mu olur, ay resmen denemediğimiz kalmamış ya
Herkes kendi derdi nde sorduğum soruya cvp dahi alamadım
Canım ben çektirmedim hiç ondan bilemiyorumBişey sorucam hsgden kaç gün sonra ilişki serbest ??bilemedim herkes bisi soledi buraya yazım dedim
Canım test yapti mi peki benim oğlum 1bucuk aylıkken o leke geldiği için dusucekti bence bi test yapBenimde bat 24 subat dundendir kahve akintim var. Hala kirmizi olmadi. Bide is gebelik gecirmistim tekrar edecek diye aklim cikiyor
Bak bi isyan ettim herkes cvpladiBenimde bilgim yok maalesef. Oğlumunannesi1
Ben bi yap derim aynı şey benim basimada geldi canım 2bebegimi ole kaybettimYok benim normaldede leke gelir sonra kirmizi olur ama hala olmadi. Aksama kadar olmazsa test yaparim artik. Benim dis gebelikte boyle 3 gun leke ile basladi sonra kanama oldu o yuzden korkuyorum. Normalde nasil oldugumu unuttum bile kafam cok karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?