2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

KIZLAR NETTE OLAN GEBELİK HESAPLAMA PROGRAMINA SON ADET TARIHIMI YAZINCA AŞAĞIDA Kİ BİLGİLERİ ÇIKARDI

Gebelik hesaplama aracına son adet başlangıç tarihinizi giriniz

TEBRİKLER!
Şu anda 4 Haftalık Hamilesiniz!
Bebeğinizin Doğacağı Tahmini Tarih 2 Kasım 2017
Yavrunuzun Burcu Akrep Olacak.
Gebeliğin Oluştuğu Tahmini Tarih 9 Şubat 2017
Gebelik Testinin Doğru Sonuç Göstereceği Tahmini Tarih 2 Mart 2017
Bebeğinizin ilk hareketini hissedeceğiniz tahmini tarih 1 Haziran 2017
Bebeğinizin ilk kalp atışını duyacağınız tahmini tarih 9 Mart 2017
İlk trimesterin (İlk üç ayın) tahmini bitiş tarihi 20 Nisan 2017
İkinci trimesterin (ikinci üç aylık dönem) tahmini bitiş tarihi 3 Ağustos 2017

ACABA GEBELİK TESTİNİ YAPMAK İÇİN GERÇEKTEN 2 MARTIMI BEKLEMELİYİM ÇIKMAZMI SIMDI YAPSAM YINE KAFAM KARISTI BU AKSAM KAN TESTİ YAPCAKTIM

http://yenianneyim.com/gebelik-hesaplama/

SİTE ADI BU

AY MASALLAH YA....CANIM NETLİK OLSA ILISKIYEDE GIRMEMDE SUAN BELIRSIZLIK OLDURUO BENI BUGUN BAT GUNU KAN TESTI YAPMAYI DUSUNUYORDUM OLMAZSAM TABİ AKSAMA KADR..KAN TESTŞ YAPMIM MI YANI SENCE

AYNEN BEN COK SABIRISIZM ESIM DIOKI ANNENE SOLICEM SENI NASIL SEN 9 AY DURMUSUN IMKANSIZ DIO :))))

Canım hormonlarla alakalı o. Herkeste değişir kiminin adetten 15 gün sonra idrarda çıkıyor kiminde adetten 5 gün önce. Ama bencede beklemen daha iyi olabilir ama kan için beklemene gerek yok yumurtlamanın üstünden 10 gün geçtiyse çıkar.

NE ZAMAN YUMURTLADIGIMI BILMYRMKI BU KONULARDA DAHA ACEMIYIM TEK BILDIGM ADET GUNUMUN BUGUN OLMASI VE BU AY HIC KORUNMADIGIMIZ BAKALM TEST YAPAYIM AKSAM VARSA VARDIR YOKSA ADETIMI BEKLER DİER AY ÇALIŞMALARA BAŞLARIM INS RABBIM HAYIRLISINI VERSIN

Tatlım ovülasyon testin var ise yapsana benim adete 6 gün kala itibariyle ovülasyon kiti t çizgisi belirgin kırmızıydı. Olur mu olur, ay resmen denemediğimiz kalmamış ya

OVULASYONUM YOK BU AY ACEMICE OLDU BIDAKI AYA KALIRSAM KI KALMAM INS O ZAMAN TAM TEÇHİZATLI ÇALIŞMAYA BAŞLICAMMM

Yok benim normaldede leke gelir sonra kirmizi olur ama hala olmadi. Aksama kadar olmazsa test yaparim artik. Benim dis gebelikte boyle 3 gun leke ile basladi sonra kanama oldu o yuzden korkuyorum. Normalde nasil oldugumu unuttum bile kafam cok karisik

Ben bi yap derim aynı şey benim basimada geldi canım 2bebegimi ole kaybettim

KIZLAR SADECE 1 GÜN REGL OLDUM OYLE LEKELENME FALAN DEĞİL NORMALDİ DOKTORA GİTTİM GECE KASIĞIMDA AĞRIYOR ULTRASONDA ÇIKARDI KÖTÜ BİŞEY OLSA DİZİME KADAR VURUYOR CIKMADI ŞÜKÜR AMA HAYATIMDA İLKEZ 1 GÜN REGL OLDUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…