- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.661
Yazıyorsunya gorünüyor msjlarınNeyi beceremiyorsun cnm
Yeniyim acemilikten :)Yazıyorsunya gorünüyor msjların
Galiba şimdi anladım ilk sayfaya bakıyorum ben son sayfaya değil heyecan stres bole oluyo insan
Ben hsg çektirdiğim ay oğluma hamile kaldım cnm ufak tıkanıklıklar varsa açıyor şansı arttirıyorGaliba şimdi anladım ilk sayfaya bakıyorum ben son sayfaya değil heyecan stres bole oluyo insan
İnşallah bende alırım bebisimi kucağıma oglusumunda kardes hasreti biter Allah hepimize hayirlisini nasip etsin canimBen hsg çektirdiğim ay oğluma hamile kaldım cnm ufak tıkanıklıklar varsa açıyor şansı arttirıyor
Evet cnm 2.daha koyu hattainş tutar hamıle kalırsın canm net olarak kırmızlar bellı yanı
Batini bekle bakalım canim az kalmış zaten sonra tekrar yaparsinGünaydın kızlar, bat 27 şubat , inanılmaz derecede göğüslerim şişti, patlayacak gibiyim, dün geceden beri bacaklarım sızlıyor, rahimde sanki baskı gibi bişey var , tuvaletin gelmiş gibi sıkışık bir hal????
Dün akşam saat 23,00 de test yaptım çıkmadı, ne zaman çıkar acaba, gebelik olabilir mi?Normalde on gün önceden benim adet sancım başlar , bilemedim yaa bi fikir veriin kuzular?
Bdvde biri yazmisti bir gun iliski bir gun bos seklinde kisa surede hamile kalmis.Kızlar dün ve bugun ilişki oldu testi.hemen çektim sonrasında daha da koyulasti. Sperm zaten en az 48 saat yaşıyor. Bu durumda hergun yapmalimiyim? Kafam karıştı.
Bence biraz daha bekle adetin tam gecsin.Günaydın kızlar, bat 27 şubat , inanılmaz derecede göğüslerim şişti, patlayacak gibiyim, dün geceden beri bacaklarım sızlıyor, rahimde sanki baskı gibi bişey var , tuvaletin gelmiş gibi sıkışık bir hal????
Dün akşam saat 23,00 de test yaptım çıkmadı, ne zaman çıkar acaba, gebelik olabilir mi?Normalde on gün önceden benim adet sancım başlar , bilemedim yaa bi fikir veriin kuzular?
Bende yanma akıntı olmadı ama son bir hafta hep adet olcak mışım gibiydi altımdada ıslaklık hissediyordum gidiyordum kuru bişiy yok.Yapmadim canm bugun olmam lazm tam gunu gune oluyorm acikcasi her ay hayal kirikligi yasadigim icin bu ay en az 2 3 gun gecsin istiyorum yaa huzursuzluk var miydi sizde de boyle her an olucakmis gibi bi yanma akinti falan ?
Bende yanma akıntı olmadı ama son bir hafta hep adet olcak mışım gibiydi altımdada ıslaklık hissediyordum gidiyordum kuru bişiy yok.
Bence biraz daha bekle adetin tam gecsin.
Canım bence adetin bir hafta geçsin, ben erken öğrendim bu defa boş gebbelik mi dış gebelik mi kese oluşcak mı sıkıntısı başladı. Bir hafta geçsin yap sonra muayene ol keseni falanda gör bence.Ama tabi ben gibi sabırsızsın onuda anlıyorumay cok merak edıyorum ya
Evet tatlım adete 3 gün kala 2 idrar testi yaptım ikisindede 2. çizgi pembe çoktı. Dayanamadım akşam kan verdim özelde ondada 55.26 çıktı. 2,5 haftalıkmış doktor dedi ama ultrasonda falan gözükmüyor 3 martta bakıcaz keseye inşalllah. B3nce sen bekle bir hafta geçsin adetin , bu şekilde beklemekte zor. Bu arada aklında bulunsun folik asit iç, peynir yumurta süt ağırlıklı beslen ve bu ara cinsellikte bulunmayın doktor dedi.CANIM SENIN HAMİLELİĞİN HAYIRLI OLSN 2 HAFTALIK YAZIO 2 HAFTADA BELLİ MI OLDU YANI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?