- 24 Şubat 2017
- 50
- 44
- 3
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.701
Bebis dusunuyosan strese bagli da olabilir canimKIZLAR SADECE 1 GÜN REGL OLDUMOYLE LEKELENME FALAN DEĞİL NORMALDİ DOKTORA GİTTİM GECE KASIĞIMDA AĞRIYOR ULTRASONDA ÇIKARDI KÖTÜ BİŞEY OLSA DİZİME KADAR VURUYOR CIKMADI ŞÜKÜR AMA HAYATIMDA İLKEZ 1 GÜN REGL OLDUM
EVET CANIM DÜŞÜNÜYORUZDA DAHA YENİ BASLADIK :) SANIRIM BEN ETKİLENDİM BAYA YAZILANLARDAN ONDAN BÖYLE OLUYOR..Bebis dusunuyosan strese bagli da olabilir canim
Kesinlikle ben artık bu alemi bıraktım rüyalar aleminde bebislerimi seviyorum okadar yani takık durumdayızEVET CANIM DÜŞÜNÜYORUZDA DAHA YENİ BASLADIK :) SANIRIM BEN ETKİLENDİM BAYA YAZILANLARDAN ONDAN BÖYLE OLUYOR..
Kupa derkenkupa yaptıran arkadaşım adetten sonra mı yaptırdın .
Canım bu ay bende sadece 2 gün adet gördüm oldu mu olmadı mi diye düşünmekten oldu bence böyle ve 2 günden sonra bıçak.gibi kesildi dahada gelmedi hicbiseyEVET CANIM DÜŞÜNÜYORUZDA DAHA YENİ BASLADIK :) SANIRIM BEN ETKİLENDİM BAYA YAZILANLARDAN ONDAN BÖYLE OLUYOR..
Kupa derken
Cnm ben belime kavanoz vurdurtmustum o ay hamile kaldim
AKISINA BIRAKIYORUZ O VAKİT :)Canım bu ay bende sadece 2 gün adet gördüm oldu mu olmadı mi diye düşünmekten oldu bence böyle ve 2 günden sonra bıçak.gibi kesildi dahada gelmedi hicbisey
Adetin gecince idrar testi yaparsin
Insallah bebisin seninledir annesi
Ama hissediyorum benim esmer kıvırcık gözleri zeytin bi kızım ol ucak :)
Tatlım yumurtan çatlamış gözüküyor. Dün en koyu hali ise umarım değerlendirmişsindir bugunde çatlamış bugunude değerlendir.Kızlar bu neden böyle oldu. Ovu testi dün yaptığım da ikinci çizgi koyulasmisti biraz bugün bembeyaz çıktı böyle acaba yumurtlamam mi geçti ki
Değerlendirdik canım inşallah tutmuştur ya. Ben dün başladım yapmaya bu testi dün tam kopkoyu değildi ama bugün bembeyaz çok kafam karıştıTatlım yumurtan çatlamış gözüküyor. Dün en koyu hali ise umarım değerlendirmişsindir bugunde çatlamış bugunude değerlendir.
Canım bence bugün veya yarını da değerlendirmelisin. Cünkü bu çatlayacak demek oluyo.Akşama da test yap silikleşmişse çatlamış demektir vee o gün en yüksek ihtimal :)Eki Görüntüle 1958395
Kizlaaaarrr suna bakın şimdi yaptım.
Yarin saat önce ve dün ilişki oldu umarım tutar ne diyorsunuz????
Testi akşam tekrarla istersen hiç çizgi yok belkide hatalıdır bu. Akşam da yap kesin olsun :)Kızlar bu neden böyle oldu. Ovu testi dün yaptığım da ikinci çizgi koyulasmisti biraz bugün bembeyaz çıktı böyle acaba yumurtlamam mi geçti ki
Canıııım inşallah hamişsindir haberlerini bekliyoruz akşama. Aramızda 24 şubata kırmızıları görmeden çıktın inşallah 9 ay da görmezsin :)KIZLAR COK KONUSTM SANRM AKSAMA TEST SONUCUNU YAZARM SIZE IYI MUHABBETLER TAKİPTEYM
Midem bulandı valla düşünmekten stresten aksama tekrar yapayım dediğin gibiTesti akşam tekrarla istersen hiç çizgi yok belkide hatalıdır bu. Akşam da yap kesin olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?