- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.101
Aminn cnm bi daha buralari terk etmeKuzum inan girmedim ramazan bayramından sonra bir iki gündür giriyorum kusura bakma olur mu psikolojim alt üsttü her gün neredeyse ağlıyordum en son adetimin 11 günü fsh 10.94 çıktı sandım dünyam başıma yıkıldı hayata küsmüştüm çok şükür Rabbim nasip etti amin inşallahü teala Rabbim inşallah tez vakitte hayrlısı ile sana da ikinciyi nasip etsin
Yarın tam 7 haftalık olacak canım inşallahü teala...Aminn cnm bi daha buralari terk etme
Kepengi en son ben indircem burdayim.
Kac haftalik seninki cnm
Elifimmmm hayirli olsun cnm cok sevindim valla rabbim sagsalim kucaginada aldirmayi nasip etsin ins kuzum bizlerede dua et cokYarın tam 7 haftalık olacak canım inşallahü teala...
Canım Rabbim büyük tez vakitte sen de alırsın mutlu haberini inşallahü teala
Yarın tam 7 haftalık olacak canım inşallahü teala...
Canım Rabbim büyük tez vakitte sen de alırsın mutlu haberini inşallahü teala
Amin canım inşallahü teala..Elifimmmm hayirli olsun cnm cok sevindim valla rabbim sagsalim kucaginada aldirmayi nasip etsin ins kuzum bizlerede dua et cok
Teşekkür ederim canım Rabbim senin bebişini de sağlıkla hayrla kucağına almayı nasip etsinHAYIRLI OLSUNNNN
Hayirli olsun elifcim Allah muradına erdirmiş maşallah ne güzelTeşekkür ederim canım Rabbim senin bebişini de sağlıkla hayrla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım Rabbim razı olsun...Hayirli olsun elifcim Allah muradına erdirmiş maşallah ne güzel
Maşallah canım Rabbim ömrünü hayrlı uzun kılsın hayrlı yazılar kader yazsın Mevlam kolay doğum nasip etsin inşallahü tealaNasılsınız hanımlar size paşamı göstermek istedim inşallah çoçuk isteyen herkes hayırlı saglıklı evlatlarına kavuşur
Amin Allah razı olsun güzel duaların için inşallah rabbimin izniyle 17 kasımda oglumu sağsalim kucağıma alacam rabbim sanada bütün hamilelerede kolay sıkıntısız doğumlar nasip etsin çoçuk isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallahMaşallah canım Rabbim ömrünü hayrlı uzun kılsın hayrlı yazılar kader yazsın Mevlam kolay doğum nasip etsin inşallahü teala
Amin kuzum inşallahü teala♥Amin Allah razı olsun güzel duaların için inşallah rabbimin izniyle 17 kasımda oglumu sağsalim kucağıma alacam rabbim sanada bütün hamilelerede kolay sıkıntısız doğumlar nasip etsin çoçuk isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah
Amin Allah razı olsun güzel duaların için inşallah rabbimin izniyle 17 kasımda oglumu sağsalim kucağıma alacam rabbim sanada bütün hamilelerede kolay sıkıntısız doğumlar nasip etsin çoçuk isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah
Tesekkur ederim bebegimAmin Allah razı olsun güzel duaların için inşallah rabbimin izniyle 17 kasımda oglumu sağsalim kucağıma alacam rabbim sanada bütün hamilelerede kolay sıkıntısız doğumlar nasip etsin çoçuk isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?