2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Aminn cnm bi daha buralari terk etme

Kepengi en son ben indircem burdayim.
Kac haftalik seninki cnm

Aminn cnm bi daha buralari terk etme

Kepengi en son ben indircem burdayim.
Kac haftalik seninki cnm
Yarın tam 7 haftalık olacak canım inşallahü teala...
Canım Rabbim büyük tez vakitte sen de alırsın mutlu haberini inşallahü teala

Elifimmmm hayirli olsun cnm cok sevindim valla rabbim sagsalim kucaginada aldirmayi nasip etsin ins kuzum bizlerede dua et cok
Amin canım inşallahü teala..
Ediyorum canım sizlere de dua inşallahü teala Rabbim tez vakitte anne olmak isteyen bütün kardeşlerime sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin

İyi geceler kızlar. Perşembe günü doktordan randevu aldm malum adet olmadm 8 Gün geçti daha fazla geçmeden gidip görnym hem rahim filmi için randevuda alcm uzatmym daha fazla baklm ne zaman yapck dua edin.

Nasılsınız hanımlar size paşamı göstermek istedim inşallah çoçuk isteyen herkes hayırlı saglıklı evlatlarına kavuşur
Maşallah canım Rabbim ömrünü hayrlı uzun kılsın hayrlı yazılar kader yazsın Mevlam kolay doğum nasip etsin inşallahü teala

Maşallah canım Rabbim ömrünü hayrlı uzun kılsın hayrlı yazılar kader yazsın Mevlam kolay doğum nasip etsin inşallahü teala
Amin Allah razı olsun güzel duaların için inşallah rabbimin izniyle 17 kasımda oglumu sağsalim kucağıma alacam rabbim sanada bütün hamilelerede kolay sıkıntısız doğumlar nasip etsin çoçuk isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah

Amin kuzum inşallahü teala♥

Tesekkur ederim bebegim
Amin duan icin kac aylik oldunuz

Kızlar ciddi yardımınıza ihtiyacım var ne yapıcağımi bilmiyorum hayatım alt üst oldu ve evliliğim artık eskisi gibi değil. Bir sürü sorunlar çıkmaya başladı son 10 gündür uyku düzenim alt üst oldu gece uyuyamiyorum ve sabahta kalkamiyorm nerdeyse uyanmam ikindiyi buluyor ve yataktan kalkamiyrm mutsuzum hiçbirşeydn keyif alamıyorum. Yapmaktan zevk aldığım hersey tiksindiriyor beni uzaklaşıyorum herşeyden cinsel hayatm berbat hiç zevk alamiyrm ve sürekli yorgunum halszm diyp kendimi kandiryrm resmen ne oluyor bana kızlar artık korkuyorum ve çare bulamıyorum daha 24 yaşındayım ve yıllardır evli gibiym

Smydnz canım öncelikle bu durumu yani kendi davranışını farketmiş olman ve normal kabuletmemen senin aslında iyi olduğunuda gösteriyor yani bunu farketmişsin kendin bu yoldan çıkışın var demekki.Ben her zaman derim insanın kendine ettiği kötülüğü hiç kimse etmiyor.Bebek isteği insan bazen bu noktaya kadar getirebiliyor yada üst üste gelen şeyler.Bu hepimiz için geçerli sakın bir tek sen sanma zamanında bende çok dibe vurdum bir dönem kimseyle görüşmüyordum bile hep evde yalnz kendimi oyalıyolardum avm ye gitsem orda bile kötü oluyordum.
Hep şunu dedim kendime kendi hayat şartlarında kendi imkanlarında mutluluğu bulmak zorundasın.
Asla kimseyle kıyaslama kendini bunun şu oldu bizim hala olmadı gibi çünkü belki onun sınavı başka yerden belki biz bilemeyiz bunu.
Daha 24 yaşındasın 24 bunu kendine söyle ve biraz bencil ol bu konuda kendine bunu yapma...Ne zamana kadar depresyonda kalacaksın ki elbet çıkıyorsun ee o arada geçen süre ne oldu boşuna gitti.
Bugün kalk silkelen ve kendine gel ben napıyorum de zorla kendini biraz.Güzel bir duş al açıl namazını kıl.Dışarı çık eve bişeylee al eşine güzel bir sofra hazırla mum koy adam şok olsun.Kendimi farkındayım bana destek ol düzelmeye çalışıyorum de ona.
İzin verme içindeki vesvesenin seni ele geçirmesine.Bu senin elinde.Umarım yazdıklarım seni ikna etmiştir bi nebze olsa.
İnan insan hastanede acil kapısından geçtiği anda evdeki depresyonunun şımarıklık olduğunu farkediyor o hastanede yatan insanları görünce ben napıyorum ne kadar şanslıyım diyor.Tecrübe ile sabit :)

Şeyma ya katiliyorum sumeyyecim hayat cok kisa tadini cikar. Kendini uzme unutma herseyin hayirlisi. Pek giremiyorum yogunum firsat buldukca giricem

Şeyma ya katiliyorum sumeyyecim hayat cok kisa tadini cikar. Kendini uzme unutma herseyin hayirlisi. Pek giremiyorum yogunum firsat buldukca giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…