- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.381
az kalmış seninde yaaa maşallah canımSelam kızlar nasılsınız iyimisiniz. Fazla giremiyorum ben ama girdiğimde mutlaka bakıyorum size inşallah güzel haberler alırsınız bu ay
Sanada maşallah canım amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :) daha nelrr değişecek sona doğru erken değil artık 25 haftaya girmişsin :)az kalmış seninde yaaa maşallah canım
Bu hafta değişimler başladı bendede,zaman zaman karnımın solu diken gibi batıyor.Eski enerjim yok şu 3 gündür çabuk yoruluyorum.Ben bu değişimleri bu kadar erken beklemiyordum.
Allah sağ salim kucağımıza versin arkdşlarımızda arkamızdan gelsin inşallah
Şuan demir eksikliğinden şüpheleniyorum kendimde kan tahlili yaptırcam sersem gibiyim valla canım yaSanada maşallah canım amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :) daha nelrr değişecek sona doğru erken değil artık 25 haftaya girmişsin :)
Olabilir b12 de baktır mutlaka bende vardı takviye aldımŞuan demir eksikliğinden şüpheleniyorum kendimde kan tahlili yaptırcam sersem gibiyim valla canım ya
Canım almadın mı hastane çıkışı derken takımdan değil çantadan bahsediyorsun sanırım canım. bende hiç anlamam ne zaman hazırlanması gerek.merhaba kızlar iyi haftalar doğuma az kaldı sizce hastane çıkışı hazırlamak için erken mi kararszm
Canım almadın mı hastane çıkışı derken takımdan değil çantadan bahsediyorsun sanırım canım. bende hiç anlamam ne zaman hazırlanması gerek.
kac haftaliksın? bence hemen hazirla nolur nolmaz hazırda dursunmerhaba kızlar iyi haftalar doğuma az kaldı sizce hastane çıkışı hazırlamak için erken mi kararszm
29 cnmkac haftaliksın? bence hemen hazirla nolur nolmaz hazırda dursun
İnternette bloggerların yazdığı çantadaki listeler gayet güzel kuzum sen kendine göre listeden çıkart yada ekle bence.Çantada neler olmalı bunun için interntte listeler var ama ben tecrubeli kişilerden bilgi almak istiyrm
sanki var gibi senin ya bekle bakalim acele etme ben hala olmadım olacam
Beklicem zaten gecen ki gibi olmasın.. Bayramda kan testi yaptırmıştım.bsonra adet gunumde adet olmuştum.sanki var gibi senin ya bekle bakalim acele etme ben hala olmadım olacam
benide haver et bakalim ben nolcamBeklicem zaten gecen ki gibi olmasın.. Bayramda kan testi yaptırmıştım.bsonra adet gunumde adet olmuştum.
Bende gördüm gibi geçen emin olamadım cvp yazmadım inşallah bu defa olumlu olur canım bnm
Allah hayır etsin canm inşallah inşallah hadi artık güZel haber alalımrüyamda hamile olduğumu gördüm 2 gune gelmesi lazım bakalim nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?