2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar merhabaa.. 26 martta 2.aşılamamı yaptırmıstım dün kan testim 39.43 çıktı hamileyim inşallah :) pazar günü degerime tekrar bakılacak
Ayyy cnm cok sevimdim yaa hadi hayirli olsun sonucun rabbim ins saglikli sekilde kucaginada almayi nasip eder cnm cok mutlu oldum bizlere dua etmeyi unutma nolur

Canımmmm çok sevindim darısı bizlere olsun dua rt lütfen bizler için de kıymetli senin şuan duaların maşallah sana çok da herkese söyleme üç ay hatta dört ay sakla nazar değmesin
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin insallah ederim tabi ki etmem mi su anlik aileler biliyor birde bi kac yakin arkadasim zaten herkesi tembihledim soylemesinler diye :)

Kızlar merhabaa.. 26 martta 2.aşılamamı yaptırmıstım dün kan testim 39.43 çıktı hamileyim inşallah :) pazar günü degerime tekrar bakılacak
Çok sevindim rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin isteyen herkesin inşallah Göbüşü bebişle dolar

İnşallah en kısa sürede sizinde bebişiniz olur bizim 1 dişimiz çıktı 2. Yolda gelişimi önde gidiyor emirhanımın rabbim isteyen herkese nasip etsin

Büyüdüde 2 dişi çıktı bile dengede durabilse yürüyecek çok akıllı maşallah paşama
Koklaya koklaya op cnm benim icin cok ozlem duydugum bi koku bu aralar hasretimi gorumcemin bebegini koklayarak gecirmeye calisiyorum ama eminim ki kendi cocugunun kokusu cok farklidir ins rabbim yasarim en kisa zamanda bu konuyu

Koklaya koklaya op cnm benim icin cok ozlem duydugum bi koku bu aralar hasretimi gorumcemin bebegini koklayarak gecirmeye calisiyorum ama eminim ki kendi cocugunun kokusu cok farklidir ins rabbim yasarim en kisa zamanda bu konuyu
İnşallah Can'ım rabbim ikiz versin en kısa zamanda anne olacağını öğrenirsin dualarımda sanada dua edecem en kısa zamanda anne olacağını öğrenirsin inşallah rabbimin izniyle

İnşallah Can'ım rabbim ikiz versin en kısa zamanda anne olacağını öğrenirsin dualarımda sanada dua edecem en kısa zamanda anne olacağını öğrenirsin inşallah rabbimin izniyle
Amin kuzum ins tup bebek icin bekliyom transfer yapilcak adet olsam bi cok dua et nolur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…