- 10 Mart 2017
- 766
- 963
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.761
Ayyy cnm cok sevimdim yaa hadi hayirli olsun sonucun rabbim ins saglikli sekilde kucaginada almayi nasip eder cnm cok mutlu oldum bizlere dua etmeyi unutma nolurKızlar merhabaa.. 26 martta 2.aşılamamı yaptırmıstım dün kan testim 39.43 çıktı hamileyim inşallah :) pazar günü degerime tekrar bakılacak
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin insallah ederim tabi ki etmem mi su anlik aileler biliyor birde bi kac yakin arkadasim zaten herkesi tembihledim soylemesinler diye :)Canımmmm çok sevindim darısı bizlere olsun dua rt lütfen bizler için de kıymetli senin şuan duaların maşallah sana çok da herkese söyleme üç ay hatta dört ay sakla nazar değmesin
Amin canim çok tesekkur ederim darisi sana ve isteyen herkese inşallahAyyy cnm cok sevimdim yaa hadi hayirli olsun sonucun rabbim ins saglikli sekilde kucaginada almayi nasip eder cnm cok mutlu oldum bizlere dua etmeyi unutma nolur
Çok sevindim canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :) bugün sonuç ne çıktıAmin canim çok tesekkur ederim darisi sana ve isteyen herkese inşallah
Amin canim çok teşekkür ederim :) daha gitmedim canim kan vermeye eşim işten gelince beraber gidicez haberdar ederim siziÇok sevindim canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :) bugün sonuç ne çıktı
Çok sevindim rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin isteyen herkesin inşallah Göbüşü bebişle dolarKızlar merhabaa.. 26 martta 2.aşılamamı yaptırmıstım dün kan testim 39.43 çıktı hamileyim inşallah :) pazar günü degerime tekrar bakılacak
Aamin canim cok tesekkur ederim insallah Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkese nasip etsinÇok sevindim rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin isteyen herkesin inşallah Göbüşü bebişle dolar
Oh oh çok iyi :)) haydi gözünüzaydın ilk üç ay kendine çok dikkat et bol bol “el muhyi” zikrini çek içindenKızlar kan testi sonucum cuma ki degerim 39.43 tü, bugünki degerim 170.87 çiktı
Sağolasın canım :) tamam canım çekerim sağol söylediğin için. Sağ salim kucaklarimiza almayi nasip etsin Rabbim insallahOh oh çok iyi :)) haydi gözünüzaydın ilk üç ay kendine çok dikkat et bol bol “el muhyi” zikrini çek içinden
AminnnSağolasın canım :) tamam canım çekerim sağol söylediğin için. Sağ salim kucaklarimiza almayi nasip etsin Rabbim insallah
Maşallah canımmmm allah analı babalı büyütsün biz daha beceremedik bebişi kısmet beklemedeyizBi maşallahınızı alırız teyzeleri oglum büyüdü 5 AYLIK oldu
Oyyy masallah kuzum yesin onu teyzesi pasam benim masaallahBi maşallahınızı alırız teyzeleri oglum büyüdü 5 AYLIK oldu
Büyüdüde 2 dişi çıktı bile dengede durabilse yürüyecek çok akıllı maşallah paşamaOyyy masallah kuzum yesin onu teyzesi pasam benim masaallah
Koklaya koklaya op cnm benim icin cok ozlem duydugum bi koku bu aralar hasretimi gorumcemin bebegini koklayarak gecirmeye calisiyorum ama eminim ki kendi cocugunun kokusu cok farklidir ins rabbim yasarim en kisa zamanda bu konuyuBüyüdüde 2 dişi çıktı bile dengede durabilse yürüyecek çok akıllı maşallah paşama
İnşallah Can'ım rabbim ikiz versin en kısa zamanda anne olacağını öğrenirsin dualarımda sanada dua edecem en kısa zamanda anne olacağını öğrenirsin inşallah rabbimin izniyleKoklaya koklaya op cnm benim icin cok ozlem duydugum bi koku bu aralar hasretimi gorumcemin bebegini koklayarak gecirmeye calisiyorum ama eminim ki kendi cocugunun kokusu cok farklidir ins rabbim yasarim en kisa zamanda bu konuyu
Amin kuzum ins tup bebek icin bekliyom transfer yapilcak adet olsam bi cok dua et nolur kuzumİnşallah Can'ım rabbim ikiz versin en kısa zamanda anne olacağını öğrenirsin dualarımda sanada dua edecem en kısa zamanda anne olacağını öğrenirsin inşallah rabbimin izniyle
Tabi Can'ım dua ederim rabbim evlat hasretini dindirsinAmin kuzum ins tup bebek icin bekliyom transfer yapilcak adet olsam bi cok dua et nolur kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?