hayirlisi cnm allah yardim etsin insallah saglikli yumurtalar olsun bol bol..Kızlar şu anda hastanedeyim opu için bekliyorum,dua edin olur mu?
bahceci umuttamısın canımYasiniz kacti arkadaşim,hakkinizda hayirlisi olsun ben 42 yasindayim bahcecide tedavi oldum transferin 4.gunundeyiz hepimize hayirli sonuclar rabbimden...
bahceci umuttamısın canım
Şimdi eve geldim,çok iyiyim hiç ağrım sızım yok.Korkmuştum biraz ama boş inanın ,harika bi ameliyathane ekibine denk geldim çok şükür.13 yumurtam varmış.İsmim Bahar ,eşim girmeden önce beni güldürmek için "serbest gezen Baharın yumurtaları,güzel olcak "dediinşallah embriyocuklar güzel olur.Pazartesi yada çarşamba transfer olcak,Allahtan bişi çıkmazsaKızlar şu anda hastanedeyim opu için bekliyorum,dua edin olur mu?
Hayırlısı olsun canım.Şimdi eve geldim,çok iyiyim hiç ağrım sızım yok.Korkmuştum biraz ama boş inanın ,harika bi ameliyathane ekibine denk geldim çok şükür.13 yumurtam varmış.İsmim Bahar ,eşim girmeden önce beni güldürmek için "serbest gezen Baharın yumurtaları,güzel olcak "dediinşallah embriyocuklar güzel olur.Pazartesi yada çarşamba transfer olcak,Allahtan bişi çıkmazsaAllah herkezin işini rast getirsin inşallah
hayirlisi cnm cok guzelmis epey yumurta varmis, cok guzel embriyolarin olacak insallah..Şimdi eve geldim,çok iyiyim hiç ağrım sızım yok.Korkmuştum biraz ama boş inanın ,harika bi ameliyathane ekibine denk geldim çok şükür.13 yumurtam varmış.İsmim Bahar ,eşim girmeden önce beni güldürmek için "serbest gezen Baharın yumurtaları,güzel olcak "dediinşallah embriyocuklar güzel olur.Pazartesi yada çarşamba transfer olcak,Allahtan bişi çıkmazsaAllah herkezin işini rast getirsin inşallah
hayırlı olsun canımŞimdi eve geldim,çok iyiyim hiç ağrım sızım yok.Korkmuştum biraz ama boş inanın ,harika bi ameliyathane ekibine denk geldim çok şükür.13 yumurtam varmış.İsmim Bahar ,eşim girmeden önce beni güldürmek için "serbest gezen Baharın yumurtaları,güzel olcak "dediinşallah embriyocuklar güzel olur.Pazartesi yada çarşamba transfer olcak,Allahtan bişi çıkmazsaAllah herkezin işini rast getirsin inşallah
20 tanesi olgun çıktı 15 i döllendi bugün 3. Günümüz bugün tekrar arayacaklar heyecan doruktaMaasallahhhhh ins hepside olgundurrr
iyi düşün iyi olsun canım. Kendini sıkma nolur. İnşallah bol bol yumurtan sonrada bol bol embriyoların olur.Yarın konuşucaz onları,malesef eşim çok yoğun çalışıyo hiç hocayla ilk muayne hariç konuşma fırsatı olmadı.Çok heyecanlıyım inşallah yumurtalar ve spermlerde bi sıkıntı olmazda kaliteli embriyolarımız olur.Belirsizlik beni öldürcek
5 tane toplandi 5 de en iyi kalitede dedi 1 nin iyininde otesinde compakt oldugunu soyledi cnm hic deforme yokmus dedigine goreEMbriyoların kalitesi nasıldı senin canım benim orta kalite oldu hep
İns hayirlisi olur canim bnm hakkinizdaaBende 4tane dondurulmuş emb yla bekliyorum yarın kan verecem 23u transfer demıstı dr um ilk denemem banad a dua edın kızlar allahım isteyen herkezın yuzunu guldursun
Çok iyi canım hadi inşallah hayırlısı eşinde problem varmıydı senin5 tane toplandi 5 de en iyi kalitede dedi 1 nin iyininde otesinde compakt oldugunu soyledi cnm hic deforme yokmus dedigine gore
Evet cnm varikosel hemde grande 3 en kotusu sagli sollu sayimiz 7 mil idi ameliyat oldu 20 mil cikti ama %60cansiz mlsfÇok iyi canım hadi inşallah hayırlısı eşinde problem varmıydı senin
Cok iyiymis cnm masallah, peki.sen gebelik elde ettiginde gene mukemmel.embriyo mu koymuslardi?5 tane toplandi 5 de en iyi kalitede dedi 1 nin iyininde otesinde compakt oldugunu soyledi cnm hic deforme yokmus dedigine gore
Evet cnm 8 hucreli 3cu gundu hatta transfer edilecegi anda seslendiler 19 hucre oldudiyeCok iyiymis cnm masallah, peki.sen gebelik elde ettiginde gene mukemmel.embriyo mu koymuslardi?
Benim de donmusum vardi mukemmel dediler en ust kalite dediler ama.kese bos kaldi 9 hafta bekledi dr ve gelisme olmadi, yani bu embriyolarin en iyisi boyle.olabiliyor, simdi orta kalite ve az daha geride olan iki donmusum var , insallah onlar saglikli cikar, mukemmeldde bile kromozom bozuklugu cikti madem belki bu umulmadik taslar bas yarar :)Evet cnm 8 hucreli 3cu gundu hatta transfer edilecegi anda seslendiler 19 hucre oldudiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?