2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

flz9035 banada dondurulmuşlarla şans daha yüksek dedi ama bakalım yarın ne olacak. Teşekkür ederim canım bilgi için

Canim simdi ben sana bildigim kadar anlatayim ohss ye sebep gebelik hormonu.hani catlatma ignelerinde de var ya iste o.zaten catlatma ignelerindeki gebelik hormonu sebep oluyor ohssye.eger transver olur ve gebelik olusursa dogal olarak gebelik hormonu salgisi artiyor vucutta.bu da ohssnin sidfetini artiriyor.Allah korusun olume kadar gidiyor.Akcigerler filan su topluyo.oyle boyle degil 15 20 litre su toplanan var vucudunda.o yuzden yransfer erteleniyor canim.ben de ohss oldugum icin benim de ertelendi.merak etme.hersey senin ve bebegin icin onlem.

Anladım çok teşekkürler

flz9035 yok canım yarın belli olacak sanırım opu zamanı . Sabah 11 de kontrolüm var Cumartesi falan toplanır sanırım

Merhaba arkadaşım, genetik test neden yapılıyor ve test sonucu ne kadar sürede çıkıyor?
Ben 8. Haftada kurtaj olmak zorunda kaldım gelişimi durdu. Tup bebekle neden oldu dıye önce kurtaj materyalıne bakıldı. Sonra bana ve esıme bakıldı. Belli bır sure cocuk sahıbı olmayanlar esasında yaptırmalı. Kromozom analızı ve trombofili paneli kesınlıkle bakılmalı.
Devlette1-1,5 ay ücretsiz
Özelde 10-20 gun arası 4000-5500 arası fıyat verıldı

DÜşüklerin varsa yapılıyo canım test varmı kayıpların
Ben yeni evliyim hiç hamilelik olmad
DÜşüklerin varsa yapılıyo canım test varmı kayıpların
ben hiç hamilelik yaşamadım üç aşılama oldu tutmadı iki hafta önce rapodoskopi yapıldı her iki kanal tıkalı ve açılmamış operasyonda o nedenle tüp bebek yapmak zorundayız . Bir diger sıkıntı hem benim hem eşimin yaşı ileri biz evleneli 17 ay oldu daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebek işlemine başlamak istiyoruz .

Hayırlısı olsun insallah

Maasallahhhhh ins hepside olgundurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…