2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Saol canımmm inşallahhh sacımı yıkadımda geç cvp verdim özür, çok beyazım var seninde varmı bant filan takarız artık hamiş olunca inşallah
Sorma cnm hemde nsllll nisan ayinda babam vefaat etti o yuzen boyamiyordumm simdide bilmiyorum gelmiyor icimden boyatmakk ama beyazlarim basima belaaaa

Saol canımmm inşallahhh sacımı yıkadımda geç cvp verdim özür, çok beyazım var seninde varmı bant filan takarız artık hamiş olunca inşallah
nasil oldu rengiii olurmuuu niye ozurdiliyonnn bakyaaa bazen bende gec yaziyom cnm bnm takilma boyle seylereee

Bende 4tane dondurulmuş emb yla bekliyorum yarın kan verecem 23u transfer demıstı dr um ilk denemem banad a dua edın kızlar allahım isteyen herkezın yuzunu guldursun
hayirli haberler verirsin insallah...
hayirli olsun canim kaliteli embriyolar olur insallah

Sorma cnm hemde nsllll nisan ayinda babam vefaat etti o yuzen boyamiyordumm simdide bilmiyorum gelmiyor icimden boyatmakk ama beyazlarim basima belaaaa
Ah canım benim nurlar içinde uyusun.Benim babamda 4 yıl oldu.Hala dün gibi.Ben inanıyorum bebişlerimiz gelmeden önce onlar görüyor

Seval_cagla ve *bahar* ikinizin babalari da nurlarda uyusun , eminim sevgileri kalpleri hep sizinledir, ana gibi yar olmaz derler ama baba gibi de olmaz, kac yasinda olursak olalim onlari ozluyoruz desteklerini istiyoruz, benim babam da cok rahatsizdi simdi daha iyi..cok korkuyorum, Allah yardim etsin hepimize canlar..

Rabbimmmm acisini gec vakitte gostersin cnm Safi ismiyle sifa eylesinn annelerde baska ama inann baba bambaskaaaa sirtinda daggg dunyannnn hayatinda tek kalici ve tek guvenebileceginn erkekkkkk otesi yokkk cnmmm

Ben mardinde yasiyorum babam olmeden 5yil omce felcliydi edirneliyim bu arada babamlara gittigimde hamileymisim orda ogrendim hamile oldugumu eve geldigimde babama baba torun istiyormusun demistim ve gulup oynamaya basladi oturdugu yerden olmeden once bana cook duskundu gittigimde yogunbakimdaydi 1ay kaldim yegenimi ben buyutuyorum onun okulu icin geri dondum ben dondukten 1hafta sonra vefatt etmis olmeden once anneme ayse sakin sevalime soyleme gelmesin aglatma cocugumu demis annemde ne diyorsun mehmet demis gulmus babam eger sevalim gelirse cenazemi yerde birakin demiss aglamasin demis oyuzden gidemedimde simdide ins karnimda bebegimle gulerek gidecem babamaaa rabbim izin verirsee oooo kizlar konumuz ne neler doktummm wallaaa ins her kezin icinde ve gonlunde ne varsa onu versin rabbimmm

Ah sevalcimm canım benim o kadar benziyoruz ki,babam 14 yıl felçliydi.Bi gün bile ona hasta gibi davranmadık.Konuşamıyodu benim babam.Ama gölgesi yeterdi.Bende ona torunuyla gitmek istiyorum.Nurlar içinde yatsın.O kadar çok isterdim ki torununu görsün.Ömrü bu kadarmış.Hastaneden aradılar bu sabah 13 olgun yumurtanın 11 i döllenmiş.Şu an yolunda gidiyo dediler.Dün sabah alındı bu gün sabah 24 saat oldu şimdi 2. Gün olmuş oluyo dimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…