- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Sorma cnm hemde nsllll nisan ayinda babam vefaat etti o yuzen boyamiyordumm simdide bilmiyorum gelmiyor icimden boyatmakk ama beyazlarim basima belaaaaSaol canımmm inşallahhh sacımı yıkadımda geç cvp verdim özür, çok beyazım var seninde varmı bant filan takarız artık hamiş olunca inşallah
nasil oldu rengiii olurmuuu niye ozurdiliyonnn bakyaaa bazen bende gec yaziyom cnm bnm takilma boyle seylereeeSaol canımmm inşallahhh sacımı yıkadımda geç cvp verdim özür, çok beyazım var seninde varmı bant filan takarız artık hamiş olunca inşallah
Ayy inşallah güzel haberler,mutlaka haber ver canımSon 12 saat. Yarın sabah kan vericem kızlar. Test günüm. 5. Gun embriyosu 10. Gun tahlil.
Allahım inşallah müjdeli haberi alir ve burada paylaşabilirim
İnşallahHamiş kalınca senle güzel bi topik açarız inşallahhhhhh
Oldu gibi tatlımda birazdaha acık oldu haftaya bi kez daha boyarım 7.65 biraz daha fazla koymam lazımnasil oldu rengiii olurmuuu niye ozurdiliyonnn bakyaaa bazen bende gec yaziyom cnm bnm takilma boyle seylereee
Başın saolsun canım .. transfer öncesi boya istersenSorma cnm hemde nsllll nisan ayinda babam vefaat etti o yuzen boyamiyordumm simdide bilmiyorum gelmiyor icimden boyatmakk ama beyazlarim basima belaaaa
İnşallah canimmm dua etttAyy inşallah güzel haberler,mutlaka haber ver canım
İstediginden bir koyu tona boya cnm alt yapisinda oryel var acilir yikadikcaaOldu gibi tatlımda birazdaha acık oldu haftaya bi kez daha boyarım 7.65 biraz daha fazla koymam lazım
cok sagoll cnm bnm sizler sagolun geride kalanlarimiz sag olsunlar inss bilmiyomki ya boya diyorlar ama ne biliyimm gelmiyo icimdennBaşın saolsun canım .. transfer öncesi boya istersen
hayirli haberler verirsin insallah...Bende 4tane dondurulmuş emb yla bekliyorum yarın kan verecem 23u transfer demıstı dr um ilk denemem banad a dua edın kızlar allahım isteyen herkezın yuzunu guldursun
hayirli olsun canim kaliteli embriyolar olur insallahŞimdi eve geldim,çok iyiyim hiç ağrım sızım yok.Korkmuştum biraz ama boş inanın ,harika bi ameliyathane ekibine denk geldim çok şükür.13 yumurtam varmış.İsmim Bahar ,eşim girmeden önce beni güldürmek için "serbest gezen Baharın yumurtaları,güzel olcak "dediinşallah embriyocuklar güzel olur.Pazartesi yada çarşamba transfer olcak,Allahtan bişi çıkmazsaAllah herkezin işini rast getirsin inşallah
Aynen canım o yüzden tutmuyo boya zaten ışıkta belli olmuyo bakalım gündüz nasıl olcakİstediginden bir koyu tona boya cnm alt yapisinda oryel var acilir yikadikcaa
Ah canım benim nurlar içinde uyusun.Benim babamda 4 yıl oldu.Hala dün gibi.Ben inanıyorum bebişlerimiz gelmeden önce onlar görüyorSorma cnm hemde nsllll nisan ayinda babam vefaat etti o yuzen boyamiyordumm simdide bilmiyorum gelmiyor icimden boyatmakk ama beyazlarim basima belaaaa
İns cnm bnmm inns insan yikiliyorrr mlsfki onlar olmayinca kimsesiz gibi oluyorsunnAh canım benim nurlar içinde uyusun.Benim babamda 4 yıl oldu.Hala dün gibi.Ben inanıyorum bebişlerimiz gelmeden önce onlar görüyor
Rabbim gunahlarini affetsin cennet bahcelerinde gezmeyi nasip etsin baska ne denebiliyorki cnm bnmmmAh canım benim nurlar içinde uyusun.Benim babamda 4 yıl oldu.Hala dün gibi.Ben inanıyorum bebişlerimiz gelmeden önce onlar görüyor
Aminn canım benimRabbim gunahlarini affetsin cennet bahcelerinde gezmeyi nasip etsin baska ne denebiliyorki cnm bnmmm
Rabbimmmm acisini gec vakitte gostersin cnm Safi ismiyle sifa eylesinn annelerde baska ama inann baba bambaskaaaa sirtinda daggg dunyannnn hayatinda tek kalici ve tek guvenebileceginn erkekkkkk otesi yokkk cnmmmSeval_cagla ve *bahar* ikinizin babalari da nurlarda uyusun , eminim sevgileri kalpleri hep sizinledir, ana gibi yar olmaz derler ama baba gibi de olmaz, kac yasinda olursak olalim onlari ozluyoruz desteklerini istiyoruz, benim babam da cok rahatsizdi simdi daha iyi..cok korkuyorum, Allah yardim etsin hepimize canlar..
Aynen canım o yüzden tutmuyo boya zaten ışıkta belli olmuyo bakalım gündüz nasıl olcak
Ah sevalcimm canım benim o kadar benziyoruz ki,babam 14 yıl felçliydi.Bi gün bile ona hasta gibi davranmadık.Konuşamıyodu benim babam.Ama gölgesi yeterdi.Bende ona torunuyla gitmek istiyorum.Nurlar içinde yatsın.O kadar çok isterdim ki torununu görsün.Ömrü bu kadarmış.Hastaneden aradılar bu sabah 13 olgun yumurtanın 11 i döllenmiş.Şu an yolunda gidiyo dediler.Dün sabah alındı bu gün sabah 24 saat oldu şimdi 2. Gün olmuş oluyo dimi bilemedimBen mardinde yasiyorum babam olmeden 5yil omce felcliydi edirneliyim bu arada babamlara gittigimde hamileymisim orda ogrendim hamile oldugumu eve geldigimde babama baba torun istiyormusun demistim ve gulup oynamaya basladi oturdugu yerden olmeden once bana cook duskundu gittigimde yogunbakimdaydi 1ay kaldim yegenimi ben buyutuyorum onun okulu icin geri dondum ben dondukten 1hafta sonra vefatt etmis olmeden once anneme ayse sakin sevalime soyleme gelmesin aglatma cocugumu demis annemde ne diyorsun mehmet demis gulmus babam eger sevalim gelirse cenazemi yerde birakin demiss aglamasin demis oyuzden gidemedimde simdide ins karnimda bebegimle gulerek gidecem babamaaa rabbim izin verirsee oooo kizlar konumuz ne neler doktummm wallaaa ins her kezin icinde ve gonlunde ne varsa onu versin rabbimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?