2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Allah hayırlı uzun ömürler versin canım benim.Amin çok teşekkürler.

Benimde 10 yil kaldi yatakta cnmm ins verecegiz onlara torunlarini uzulme cnm bnm evet 2 ci gun sayiliyorlar canim bol bol embriyo olsunlarr inss

Allah nasip etsin cnm cok duygulandim inanki baban cok sansliymis senin gibi evladi oldugu icin, Allah sana da senin gibi sevgi saygi dolu hayirli saglikli evlat nasib etsin, erkek evladin olursa babana benzer insallah..

Arkadaşlar bugün bir doktora gittim rahme çizik atalım dedi. Bu faydalı birşey mi? Tutunmayı mı kolaylaştırıyor? Aranızda yaptıran var mı?

Arkadaşlar bugün bir doktora gittim rahme çizik atalım dedi. Bu faydalı birşey mi? Tutunmayı mı kolaylaştırıyor? Aranızda yaptıran var mı?
bazi merkezler gebelik sansini atirmak icin yapiyor canim bunu ama benim etrafimda yaptiran hic olmadi tam bir bilgim yok maalesef..

Benim bir sonraki transferimde gebelik asisiyla birlikte uygulanacak bu yontem canim.nadaslama deniliyor bu yonteme.bagisikliknsistemi rahimdeki ciziklere hucum ediyormus onarmak icin.o ara embriyolari koyuyolarmis.boylece tutunma sansi artiyormus.

O da tutunmayi artirmak icin yapiliyor canim.dogurganlik asisi diye geciyo.netten bilgi bulabilirsin.

Benim bir sonraki transferimde gebelik asisiyla birlikte uygulanacak bu yontem canim.nadaslama deniliyor bu yonteme.bagisikliknsistemi rahimdeki ciziklere hucum ediyormus onarmak icin.o ara embriyolari koyuyolarmis.boylece tutunma sansi artiyormus.
Canim negatif mi oldu senin

O da tutunmayi artirmak icin yapiliyor canim.dogurganlik asisi diye geciyo.netten bilgi bulabilirsin.
canım senin sorunun neydi? doğruganlık aşısını niçin önerdiler? 40 yaşına kadar rahim duvarı kalınlaşmayanlar filan diye okudum da ondan merak ettim.

Malesef.cok uzgunum.ama Rabbim nasip etmedi.cok umutluydum.hemsire de biz sizden cok umutluyduk dedi.cok sasirdik dedi.embriyolar 5. Gundu.hersey yolundaydi.kismet iste.Insallah Rabbim benim icin de bir gun ol diyecek.
canım geçmiş olsun, ben takip edememişim seni. inşallah bir sonraki sefer tutunur sana bebişlerin, nerede yaptırıyorsun tüp bebeği

canım geçmiş olsun, ben takip edememişim seni. inşallah bir sonraki sefer tutunur sana bebişlerin, nerede yaptırıyorsun tüp bebeği
Bu son denememiz gurgan klinik ankara.4 tane daha embriyomuz var dondurulmus.5. Gun embriyosu.onlari deniycez ama ne zaman bilmem.ben biraz mola vermek istiyorum.yoruldum cok yiprandim.ilaclar beni mahfetti.sen nerde yaptiriyosun.kacinci denemeniz.

Bu son denememiz gurgan klinik ankara.4 tane daha embriyomuz var dondurulmus.5. Gun embriyosu.onlari deniycez ama ne zaman bilmem.ben biraz mola vermek istiyorum.yoruldum cok yiprandim.ilaclar beni mahfetti.sen nerde yaptiriyosun.kacinci denemeniz.
ben istanbuldayım canım. maalesef yumurta azlığından dondurulmuşum yok. iki kez denedik olmadı. şimdi yeni bir yerde denemk için merkez arayışındayım. ilaçlarla ben toplam 5 kilo aldım:) bilmez miyim, allah hepimize sabır versin.

Ben kilo almiyorum.soyle cok dikkat ediyorum.hipoglisemi hastasiyim ben zaten.her zaman uydugum bir diyetim var.disina cikmiyorum diyetin.beni psikolojik olarak cok etkiliyo ilaclar.istanbulda nerde yaptiriyosun.ben ege bolgesindeyim.ilk iki denemem izmirde oldu.bu 3. Bu da ankara.istanbul cok uzak bize.kimse yok orda.o yuzden oralari hic arastirmadik.

işte ben de kararsız kaldım, burada bir konu açtım, üç doktordan hangisini seçeyim diye, kimse yazmadı daha....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…