2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

işte ben de kararsız kaldım, burada bir konu açtım, üç doktordan hangisini seçeyim diye, kimse yazmadı daha....
Ben bahceciyi cok dudum.burdan benim doktorum yucel karamanin adini vermisti.ama dedigim gibi uzak olunca biz orayi hic dusunmedik.bulent tirasi cok duyuyorum ama nasil doktor bilmiyorum.biraz medyatik onun da etkisi olabilir.labaratuvar da onemli tup bebekte.bence labratuar ve embriyologlari da arastir canim.

mümkün olduğunca araştırmaya çalışıyorum, bakalım sağol isimler için. uzaklık çok önemli, ben bahçeciye mesela bülent tıraşa da uzak olduğu için düşünmüyorum ki onlar istanbulda:)

Malesef.cok uzgunum.ama Rabbim nasip etmedi.cok umutluydum.hemsire de biz sizden cok umutluyduk dedi.cok sasirdik dedi.embriyolar 5. Gundu.hersey yolundaydi.kismet iste.Insallah Rabbim benim icin de bir gun ol diyecek.
Sana genetik test onermediler mi canim

Izmirdeki ilk denememden sonra yapilmisti testlerimiz.bir problem yok.ama bundan sonra tekrar denemeye karar verirsem bu sefer embriyolara genetik test yaptiricam.simdi olmuyor.dondurmadan yaptirmak gerekiyormus.4 tane daha var blas embriyo.dondurulmuslar da tutmazsa tekrar dusunmuyorum.Buyuk konusmayayim ama tekrar en bastan cok zor geliyor.sen nasilsin.ne durumda tedavin.

Anladim canim. Hayirlisi olsun insallah. Ben transferi bekliyorum ilaca basladim. Bakalim neler bekliyor beni hayirlisi...

Embriyolara genetik testi genetik testlerinde problem olan ciftlere oneriyolar.bir de izmirdeki olusan embriyolara ankaradaki merkez pek guvenmedi.yumurta sayisi cok olmasina ragmen niye 3. Gun donduruldu biz 5. Gune gotururduk embriyolari dediler.ayni seyi baskent universitesi de soyledi.gurgandan once oraylada gorusmustuk.hatta baskentteki doktor senin bir tup bebegin var.izmirde dondurulmuslarla yapilan 2. Denemeyi sayma embriyolar 5. Gune gitmiyorsa sanslari cok azdir tutunma icin dedi.ama benim cevremde cok var 3. Gun embriyosu ile bebek sahibi olan.nasip bu isler.Allahim insallah bize de nasip eder.

Bizim genetik sorun yok ama dusuk yaptigim icin genetige yollandi. Benim bekletildi ama 1 tane kaldi 5. Gune 6 embriyodan.

sağol canım, gebelik aşısı nedir canım?
Canım bende doktora sordum bahcecide tedavi görüyorum aşı yapalım dedim hiç gebe kalamayanlara yapılıyor size gerek yok dedi ben daha önce normal yollla hamile kaldıgım için tüp bebektede kaldıgım için gerek görmedi ama sor doktoruna. Rahime çizik ise bi arkadasım yaptırdı negatif denemesinden sonra şuan ikizlerine hamile inşallah emeklerimiz boş gitmez canım

Bizim genetik sorun yok ama dusuk yaptigim icin genetige yollandi. Benim bekletildi ama 1 tane kaldi 5. Gune 6 embriyodan.
Insallah tutunur canim.sayi onemli degil zaten.yeterki tutunsun.bana nasip olmadi.sana diver arkadaslara hayirlisiyla nasip etsin Rabbim.

Hepimize canim insallahhhh. Senin kac yumurtan vardi bekletmediler 5. Gune
Simirnadakinde 12 tane yumurta toplanmisti.9 tanesi embriyo olusturdu.ama 3. Gunde 3 tane donduruldu.5. Gune gitmediler.embriyolog 6. Gunde arayip kalanlarin saglikli olmadigini sonlandirdiklarini soylemisti.

Simirnadakinde 12 tane yumurta toplanmisti.9 tanesi embriyo olusturdu.ama 3. Gunde 3 tane donduruldu.5. Gune gitmediler.embriyolog 6. Gunde arayip kalanlarin saglikli olmadigini sonlandirdiklarini soylemisti.
Yani 9 taneden 3unu 3. Gun dondurup 6sini mi 5. Gune beklettiler canim yoksa 3. Gune kada4 mi 6si gitti

Hayir cnm oluyormus dondurulmuslarada genetik arastirma drma sormustumm olur ama elimizde sadece 3 embriyo kaldi gerek yok dedi

Yani 9 taneden 3unu 3. Gun dondurup 6sini mi 5. Gune beklettiler canim yoksa 3. Gune kada4 mi 6si gitti
3 tanesini 3. Gunde dondurdular.geri kalanlarini 6. Gune kadar goturduler.sonra embriyolog 6. Gunde istedigim gibi acilma olmadi sonlandirdim dedi.muhtemelen 3. Gunde de gidis iyi degildi onlem amacli dondurdular.keske hepsini deneselerdi.en azindan transferden negatif alip uzulmezdim.olmadi bastan baslayalim derdik.negatif olunca daha cok uzuluyo insan.

Hayir cnm oluyormus dondurulmuslarada genetik arastirma drma sormustumm olur ama elimizde sadece 3 embriyo kaldi gerek yok dedi
Benim de 4 tane var suan.riskli dediler.cozup parca alip tekrar dondurup tekrar cozmek biraz riskli diyolar.cozulmede bazen zarar goruyo ya embriyolar.bilmiyorum ki ne yapsak.bir kere de gebelik asisi ve nadaslamayla birlikte transfer denesek mi.yoksa genetige mi yollasak.bazi arkadaslarin genetikten saglam cikan embriyolari da tutmamis.cikolata kisti ameliyati oldum ben tup bebeklerden once.onun da etkisi var galiba.suan bisey yok ama bu kistler tamamen gecen bisey degilmis.

Anladim canim. Simdikilerin durumlari ve kaliteleri iyi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…