- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Ben adetin 1ci gunu basliyorumm belki ondan olabilirrr cnmmm anladimm gulcan senin 3cu gun embriyosumuydu ? Aa takilma kiloya ben simdi 92 oldummm 83 ile basladim tedaviye normaldirrr verirsinn merak etmeeHemşire öyle dedi canım bugun 5. Gün ilaçları içtim ayrıca arısütüde aldım zaten 65 kıloyum ben kesin 90 kılo olurum dogum yapana kadar
Ahhh canımmm çok teşekkür ederim test sonucu degilde , ben kalbini güm güm duydugum gün ve kucagıma aldıgım gün benim için en mutlu günümTeşekkür ederim kızlar inşallah sizede nasip olur. Sizlerde test sonucunuzu elinize alınca mutluluk göz yaşı dokersiniz ve kucağıniza alırsınız
İnşallah canim en çok dikkat ettiğim stres oldu stresden uzak durdum hicbirseyi kafaya takmadim yumurta toplama işlemine kadar ari sütü bal polen karışımı yedim transferden sonra bol bol dinlendim ama ilk günden de ignelerimi yapmaya hastaneye gittim çok kasmadim kendimiEbru neler yaptın tatlım bizede anlat bizde ikizlerimizi alırız kucagımıza inşallahhhhh
6. Gün canımBen adetin 1ci gunu basliyorumm belki ondan olabilirrr cnmmm anladimm gulcan senin 3cu gun embriyosumuydu ?
Ooo tabiki iyiiiii onlarin tutunma sansi cok yuksekkkk hadi insss cnm bnm ya6. Gün canımsonra dondurdular iyimidir
İlk deneme mi canım benim 2. Ci arı sütü polen bugun aldım ama transfere kadar yesem birde nar suyu yedim dondurulmuş olcak benim transferm. Tabi stres çok büyük faktör allahım emeklerimizi boş çevirmesinİnşallah canim en çok dikkat ettiğim stres oldu stresden uzak durdum hicbirseyi kafaya takmadim yumurta toplama işlemine kadar ari sütü bal polen karışımı yedim transferden sonra bol bol dinlendim ama ilk günden de ignelerimi yapmaya hastaneye gittim çok kasmadim kendimi
Ahhh canımmm çok teşekkür ederim test sonucu degilde , ben kalbini güm güm duydugum gün ve kucagıma aldıgım gün benim için en mutlu günüm[/QUOTE
İnşallah kalp atisini duyup kucagimiza almakda nasip olur
Carsamba kalp atislarini duyucam inşallah Allah nasip ederse
Ayyy 5. Gün aradılar dediler dondurulcak durumda degiller çok korktum ertesi gün aradılar çok iyi dondurduk dediler 6. Gün yani 3 tane var şimdi inşallah çöüzülünce bişey olmazlar ama kalitelerini bilmiyorum nasıldırOoo tabiki iyiiiii onlarin tutunma sansi cok yuksekkkk hadi insss cnm bnm ya
Burası için degil tatlım genel yaşantındada öyle iyi geceler tatlım hadi güzel haberlerle gelGidiyorum o zaman kizlar iyi geceler Allah yardımcımız olsun
İyi geceler cnm tskrlr hepimizin yardimcisi olsun rabbim ins ins iyi haberlerinide bildirirsin bizlereeGidiyorum o zaman kizlar iyi geceler Allah yardımcımız olsun
Ayy insallah cok sevindimmmmmmerak etmeyin kizlar embriyolog iyi bir sekilde cozerse bozulma riski yok denecek kadar azmiss inss
hayirli ugurlu olsun cnm cok sevindim, transfer sonrasi yazismistik..olumlu olmasina sevindim cok, embriyolarin kalitesi nasildi?Iyi geceler kızlar buraya yazmayi unutmuşum Allahima şükürler olsun ikizlerime hamisim. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah dualarimdasiniz
Canim yasin kac iki tane koymuslar ya ilk denemede ondan merak ettimGidiyorum o zaman kizlar iyi geceler Allah yardımcımız olsun
Hic sıkma ca ini.benim5.gun embiyosuydu iki tane tutmadi.bu isler kismet canim.Rabbim gonlune gore versin insallah.Bugün aradılar beni tekrar.10 tane dondurulmuş 3. Gün embriyolarım vardı. Hepsi 1. Kaliteymiş. Ama ayrılan 5 tane embriyo 5. Güne gelememiş malesef hiç biri. Hepsi 3. Gün embriyosu kaldı. Allah tan hayırlısı hepimiz için
3. GÜn embriyosumu transfer olcaksın canım hayırlısı inşallahBugün aradılar beni tekrar.10 tane dondurulmuş 3. Gün embriyolarım vardı. Hepsi 1. Kaliteymiş. Ama ayrılan 5 tane embriyo 5. Güne gelememiş malesef hiç biri. Hepsi 3. Gün embriyosu kaldı. Allah tan hayırlısı hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?