2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Hemşire öyle dedi canım bugun 5. Gün ilaçları içtim ayrıca arısütüde aldım zaten 65 kıloyum ben kesin 90 kılo olurum dogum yapana kadar
Ben adetin 1ci gunu basliyorumm belki ondan olabilirrr cnmmm anladimm gulcan senin 3cu gun embriyosumuydu ? Aa takilma kiloya ben simdi 92 oldummm 83 ile basladim tedaviye normaldirrr verirsinn merak etmee

Teşekkür ederim kızlar inşallah sizede nasip olur. Sizlerde test sonucunuzu elinize alınca mutluluk göz yaşı dokersiniz ve kucağıniza alırsınız
Ahhh canımmm çok teşekkür ederim test sonucu degilde , ben kalbini güm güm duydugum gün ve kucagıma aldıgım gün benim için en mutlu günüm

Ebru neler yaptın tatlım bizede anlat bizde ikizlerimizi alırız kucagımıza inşallahhhhh
İnşallah canim en çok dikkat ettiğim stres oldu stresden uzak durdum hicbirseyi kafaya takmadim yumurta toplama işlemine kadar ari sütü bal polen karışımı yedim transferden sonra bol bol dinlendim ama ilk günden de ignelerimi yapmaya hastaneye gittim çok kasmadim kendimi

İlk deneme mi canım benim 2. Ci arı sütü polen bugun aldım ama transfere kadar yesem birde nar suyu yedim dondurulmuş olcak benim transferm. Tabi stres çok büyük faktör allahım emeklerimizi boş çevirmesin

Ooo tabiki iyiiiii onlarin tutunma sansi cok yuksekkkk hadi insss cnm bnm ya
Ayyy 5. Gün aradılar dediler dondurulcak durumda degiller çok korktum ertesi gün aradılar çok iyi dondurduk dediler 6. Gün yani 3 tane var şimdi inşallah çöüzülünce bişey olmazlar ama kalitelerini bilmiyorum nasıldır

Iyi geceler kızlar buraya yazmayi unutmuşum Allahima şükürler olsun ikizlerime hamisim. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah dualarimdasiniz
hayirli ugurlu olsun cnm cok sevindim, transfer sonrasi yazismistik..olumlu olmasina sevindim cok, embriyolarin kalitesi nasildi?

Bugün aradılar beni tekrar.10 tane dondurulmuş 3. Gün embriyolarım vardı. Hepsi 1. Kaliteymiş. Ama ayrılan 5 tane embriyo 5. Güne gelememiş malesef hiç biri. Hepsi 3. Gün embriyosu kaldı. Allah tan hayırlısı hepimiz için

Hic sıkma ca ini.benim5.gun embiyosuydu iki tane tutmadi.bu isler kismet canim.Rabbim gonlune gore versin insallah.

3. GÜn embriyosumu transfer olcaksın canım hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…