2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Merhabalar. dondurma islemi icin transferden 1 gun sonra ariycaz demisti. Transfer Cumartesi olmustu 4. gün embriyosuydu. 5 günü goreni dondurcaz dedi. Aramadilar kalmadimiki O zaman karnimdakilerde tutunmaz gibi. Yasayan varmi boyle bisey
Pazara denk gelmişti benimde pazartesi aramışlardı canım

Oyle oluyor insan cnm bende hapi bitirdim icimde hic bir his yokk hic bir heyecan hic bir istek aksine karamsarliklar var hep husrana ugradigimizdan olsa gerek hayirlisi olsun ne diyelimm offff offfff

Oyle oluyor insan cnm bende hapi bitirdim icimde hic bir his yokk hic bir heyecan hic bir istek aksine karamsarliklar var hep husrana ugradigimizdan olsa gerek hayirlisi olsun ne diyelimm offff offfff
Hiç ummadığımız anda gelsin o bebişler bize inşallah. Karamsarlık yok.. evet insan yıpranıyor ama umutlarımızı tüketmeyelim

hayirlisi olsun canim insallah hayirli saglikli evlat olurlar.
ben yumurta takibinde fostimon kullandim. kullanilabiliyor asilama yada tüp olmasina gerek yok canim, drun kimdi

Hiç ummadığımız anda gelsin o bebişler bize inşallah. Karamsarlık yok.. evet insan yıpranıyor ama umutlarımızı tüketmeyelim
haklisin cnm bnm artik anne olamiyacakmisim gibi hissediyorumm bilmiyorum yaaa offf geri kalan 3embriyonunda bosa gitmesini istemiyorum sonucu ne olur bilmiyorum cnm bnm umudum yok gibi inan ama ya olsaydi demek istemiyorumm o yuzden deniycem ins olur cok kotu bir sey umutsuzluk yaaaa

hayirlisi olsun canim insallah hayirli saglikli evlat olurlar.

ben yumurta takibinde fostimon kullandim. kullanilabiliyor asilama yada tüp olmasina gerek yok canim, drun kimdi
Anladım ben de merak ettim.
Herkes aşılama ve Tüp için kullanmış genellikle.
Dr Sinem hanım medipolde.
Klomenden hemen sonra iğne verdi.

Seval_cagla diger sayfanda e2 den bahsetmişsiniz ben her gittiğimde kan veriyorum 1 saatte çıkıyor doktorum önce e2 sonucuna bakıyor senden istemiyormu
Hayir cnm sadece transfere 2 gun kala istiyor adetinle hemen estrafeme basla 12 ci gunu gel dedi gittikten 2 gun sonrayada transfer ediyorlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…