2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

canım seninki de zorlu olmuş, allah tamamına erdirsin canım sorunsuz olsun bu sefer, kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.

selam kizlar benim yarin transferim olacak. 16 yumurtadan 12si islem yapilacak düzeydemis bunun 1o tanesi döllenmis. bugün aradilar 2 tanesi geriden geliyor ama digerleri cok iyi dediler. yarin 3. gün embriyo transferi yapilacak.embriyologa neden 5. günün beklenmedigini sordum. biz transfer olacak embriyolari sectik eger secimde kararsiz kalsaydin 5. güne giderdik dedi. bunlarin kalitesi cok xok iyi disarda takiptense sizin vücüdunuzla bütünlesmesi daha iyi dedi.

benım transferım 4, gun cnm bende cık merak ettım neden 5 e gıtmedıgını ama anne rahmı daha saglıklıymıs embrıolar ıcın ıcını rahat tut sıkıca tutunsunlar sana ıns.

benım transferım 4, gun cnm bende cık merak ettım neden 5 e gıtmedıgını ama anne rahmı daha saglıklıymıs embrıolar ıcın ıcını rahat tut sıkıca tutunsunlar sana ıns.
sagol canim icim rahatladi embriyologda ayni seyi söyledi sizin vücudunuz bizim disarki ortamimizdan daha iyi onlar icin dedi . insallah isteyen herkesle beraber bana da nasip olsun ...

ÇOK HEYECANLI.. :) HAYIRLISI OLSUN CANIMM İNŞALLAH SANA ÇOK SIKI TUTUNSUNLAR ANNESİİ :) EVET BENİM DOKTORUMDA AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR.. DUALARIM SENİNLE

Arkadaşim hikayeni okudum ,bende gec evlendim 37 de bu 5 yilda uc kez hamile kaldim ama 6.haftada kaybettim hepsini,sonra 3 tup bebek biri kimyasal digerleri negatif,5.gun iki blast negatif olunca cgh yaptik 4 embriyoya saglikli gelmedi gecen yil,transfer iptal oldu,biraz parayi toparladik biraz mola olsun derken bu yil yeniden 3 briyo gitti acgh ye bir geldi saglikli,şimdi transferin 11.gunu,bakalim bu sefer ne bekliyor bizi,sen pozitif almissin masallah,dilerim degerinde hicbir sorun yasamadan saglikli bir hamilelikle kucakla yavrunu,bende de sorun ileri yaşmiş,artik 43 olucam yakinda,hepimiz icin hayirlisi,ve daha hic test yapacak cesartim yok 28 mart test gunum,hicbir belirti yasamiyorum ne agri ne gogus agrisi ne akinti hicbir sey yok,umutsuzumda aslinda ama rabbim buyuk elbet sevindirecek bizi de,güzel hbrlerini bekliyorum:)

Hayırlı olsun senin transferin de. İnşallah bu kez olumlu sonuç alırsın. Bu işler çok zormuş insan başına gelince daha iyi anlıyor. Isteyen herkes çok beklemeden kavuşur bebeklerine inşallah. 11.günmüş bugün kan vermedin mi henüz? Kaçıncı gün istedi drun? Benden 10.gün istediler. Gerçi çok düşük 35 çıktı değerim moralim bozulmuştu ama yine de pozitifi gördüm ve bugün 16.gün çok şükür 557ye yükselmiş. Cgh te tutunma ve sağlıklı doğum şansı daha yüksek, bende bu olumlu bir psikoloji yarattı hep ama korku peşini bırakmiyor insanın tabi. Benim ilk 4 gün batma şeklinde ağrım vardı, 5.gün de adet ağrısı gibiydi herhalde olmadi adet olucam demiştim. Sonra rahatladim. Göğüs ağrısı zaten yumurta toplamadaki ilaçlarla başladı benim şişlik hassaslik. Yani aslında kullanılan ilaçlara bağlı oldu bende. Illa herkeste belirti ağrı olmayabiliyormus. Rahat ol inşallah güzel sonuç alırsın.

Bantlarda tipki ictigimiz estrofemler gibi rahmi kalinlasrltirip gebelige hazirliyor arkadaşim,farki yok,ben estrofem kullandigimda vucudum hapa cevap vermdei ve bant kullaninca rahim istenilen kalinliga geldi...
Anladım canım tşkler hakkımızda hayırlısı inşallah

duam senınle ve tum bu yolda emek verenler ıcın cnm rabbım emeklerımıze zeval vermesın yar ve yardımcımız olsun

kizlar selam, 4 martta negatifi aldim ilk denememdi. 10 martta adet oldum bir sonraki adette ikinci tedaviye baslanacak her sey yolundaysa. yeni adet tarihimde nisanin ilk haftasi gibi görünüyor gecikme olmazsa. ama bende son iki üç gündür inanilmaz bel ağrısı var göğüslerimde hafif hassaslasti.vaktinden önce adet mi olucam acaba. 13 martta adetim bitiginden beri denemeler yapiyoruz o sürede tutturduysak bu kadar erken belirti olmaz di mi? herkes gec adet oldum diyor ben sanki daha erken olacak gibi sanci cekiyorum. kafam karisti ya

Yok henuz test yapmadim bizim 13 mart transfer test gunumuz 28 mart,ama yarin ya da pazar mutlaka yaptiralim diyoruz bakalim,benim bu 4.deneme olunca sanirim olumlu dusunemiyorum bir turlu hicbirseyde hissetmiyorum zaten hakkimizda hayirlisi insallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…