15 gün sonra test istemiş demek ki drun, benimki 10.gün istedi sonra da sürekli 2 güne bir yaptırdım stres oldum. Boylesi daha iyi olmuş. İnşallah bu sefer tutmuştur. Şöyle düşün demek ki daha öncekiler sağlıksız embriyolarmis. Şimdi sağlıklı olduğunu biliyoruz. Test sonucunu haber ver mutlaka, bol şans diliyorum. İnşallah güzel sonucu alırsin.Yok henuz test yapmadim bizim 13 mart transfer test gunumuz 28 mart,ama yarin ya da pazar mutlaka yaptiralim diyoruz bakalim,benim bu 4.deneme olunca sanirim olumlu dusunemiyorum bir turlu hicbirseyde hissetmiyorum zaten hakkimizda hayirlisi insallah ...
kizlar selam, 4 martta negatifi aldim ilk denememdi. 10 martta adet oldum bir sonraki adette ikinci tedaviye baslanacak her sey yolundaysa. yeni adet tarihimde nisanin ilk haftasi gibi görünüyor gecikme olmazsa. ama bende son iki üç gündür inanilmaz bel ağrısı var göğüslerimde hafif hassaslasti.vaktinden önce adet mi olucam acaba. 13 martta adetim bitiginden beri denemeler yapiyoruz o sürede tutturduysak bu kadar erken belirti olmaz di mi? herkes gec adet oldum diyor ben sanki daha erken olacak gibi sanci cekiyorum. kafam karisti ya
ben hıc gec adet olmadım cnm negatıflerde yada erken kısıden kısıye degısır emın ol ben ılacları bıraktıgım gunden 2-3 gun sonra aadet kanamam olurdu
15 gün sonra test istemiş demek ki drun, benimki 10.gün istedi sonra da sürekli 2 güne bir yaptırdım stres oldum. Boylesi daha iyi olmuş. İnşallah bu sefer tutmuştur. Şöyle düşün demek ki daha öncekiler sağlıksız embriyolarmis. Şimdi sağlıklı olduğunu biliyoruz. Test sonucunu haber ver mutlaka, bol şans diliyorum. İnşallah güzel sonucu alırsin.
Bende bahcecideyim hangisindesin canım ben umutEvet bahcecide 15.gun deniyor aslinda cesaretim olsa coktan yapardim evdede iki testim var onlara bile elim gitmedi,tesekkur ederim destwgin icin,hepimiz icin guzel hbrler olsun dilerim...
Evet cnm estrafeme basladim 5 nisan kontrolum var daha bu gun oldum biraz gec geldi 7 veya 8nisana transfer olur insSeval_cagla cnm adet oldun mu? Ben cars gunu oldum, 29 unda randevu verdi dr.
Başladınmı canımmmmm hadi hayırlı olsun tatlımmmEvet cnm estrafeme basladim 5 nisan kontrolum var daha bu gun oldum biraz gec geldi 7 veya 8nisana transfer olur ins
Evettttt cnmmmm inss yetistim sizlereee ay ne guzel hep beraber sevinecegiz insssssssBaşladınmı canımmmmm hadi hayırlı olsun tatlımmm
Hayirlisi olsun cnm hg aramiza korkulacak bir sey yok cnm canim yanarmi diye dusunuyorsann tabiki sorularin varsa anlamadigin aklina takilan bilgimiz dahilinde herseyi sorabilirsinn evet burdaki arkadasliklar akrabadan degerli oluyor insana birbirimizi iyi veya kotu anlayabiliyoruzz ayni duygulari yasadigimiz icinn hg tekrardannnMerhabalar.. yeni üye oldum sayfaya, kullanmayı çok bilmiyorum. Bir buçuk yıllık evliyim.ptesi tüp bebek tedavisine başlayacağız. Süreci burdan okuduğum kadarıyla biliyorum. Hatta çoğu şeyi tam olarak anlayamadım :) çok heyecanlıyım. Ne olacak nasıl olacak, korkuyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin. Sizlere yazmak istedim cevremle paylaşmaktansa.. iyi geceler diliyorum hepinize
Hayirlisi olsun cnm hg aramiza korkulacak bir sey yok cnm canim yanarmi diye dusunuyorsann tabiki sorularin varsa anlamadigin aklina takilan bilgimiz dahilinde herseyi sorabilirsinn evet burdaki arkadasliklar akrabadan degerli oluyor insana birbirimizi iyi veya kotu anlayabiliyoruzz ayni duygulari yasadigimiz icinn hg tekrardannn
HB canım teşekkür ederim. Aslında korkum canımın yanmasından değil, asıl korku olacak mı olmayacak mı meselesi. Esimde sperm sayısı az. Ben de ayrıntılı muayene olmadım hic. Sadece kan tahlili yaptırdım. Hormonlarda bir skinti çıkmadı. Rahim filmi fln istemedi doktorum. Acaba öncesinde yaptırmalı mıydım. Eğer bende de bir skinti var da olmazsa diye endişeleniyorum. Sen de tedavi aşamasındasin sanirim. Allah yardımcın olsun
Evet öyle dedi doktor. Hormon tahlili yaptırdım zaten bişey çıkmadı şükür. Ama daha filmine gerek yok dedi. Aslında bu merkzle daha görüştüm orası direk rahim filmi dedi. Belki hemen olmasını istedigim için belki de bu sorun çıkmasından korktuğum için bilmiyorum istemeyen merkezi tercih etmiştim. Tesekkur ederim öneriniz için. Bugün yada yarın adet olacağım. Dusuneyim bu süreçte. İki merkeze de açık kapi bıraktım bakalım. Rabbim hepimizi sevindirsin:)Ben sizin yerinizde olsam adetin 2.ya da 3.gunu butun hormon tahlillerimi yaptiririm,rahim filmimi cektiririm ve öylr giderim bir doktora,çunku bazi merkezler once bir deneme yapalim sonra sonra tutmazsa bakalim diyebiliyorlar,bu nedenle tabi benim tavsiyem karar senin,hakkinda hayirlisi olsun,rabbim sevindirsin..
Hayırlı olsun tedavin canım bi rahim filmi eşinin sperm testi olsaydı iyi olurdu sanki nerdensin hangi merkeze gidiyorsun yaş kaçEvet öyle dedi doktor. Hormon tahlili yaptırdım zaten bişey çıkmadı şükür. Ama daha filmine gerek yok dedi. Aslında bu merkzle daha görüştüm orası direk rahim filmi dedi. Belki hemen olmasını istedigim için belki de bu sorun çıkmasından korktuğum için bilmiyorum istemeyen merkezi tercih etmiştim. Tesekkur ederim öneriniz için. Bugün yada yarın adet olacağım. Dusuneyim bu süreçte. İki merkeze de açık kapi bıraktım bakalım. Rabbim hepimizi sevindirsin:)
Canım sende bahceci umuttaydın demi hangi aşamadasınBen sizin yerinizde olsam adetin 2.ya da 3.gunu butun hormon tahlillerimi yaptiririm,rahim filmimi cektiririm ve öylr giderim bir doktora,çunku bazi merkezler once bir deneme yapalim sonra sonra tutmazsa bakalim diyebiliyorlar,bu nedenle tabi benim tavsiyem karar senin,hakkinda hayirlisi olsun,rabbim sevindirsin..
Transferin 12.gunundeyim,test yapmaya cesaretim yok bahceci fulyadayim arkadaşim...Canım sende bahceci umuttaydın demi hangi aşamadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?