2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

bir de negatif sonucu alanlar sonuctan sonraki ilk adetiniz bittikten sonra yumurtlama doneminizi nasıl hesapladiniz yani adet duzensizligi yasadigimiz icin neye göre hesap yapıcaz?

15 gün sonra test istemiş demek ki drun, benimki 10.gün istedi sonra da sürekli 2 güne bir yaptırdım stres oldum. Boylesi daha iyi olmuş. İnşallah bu sefer tutmuştur. Şöyle düşün demek ki daha öncekiler sağlıksız embriyolarmis. Şimdi sağlıklı olduğunu biliyoruz. Test sonucunu haber ver mutlaka, bol şans diliyorum. İnşallah güzel sonucu alırsin.

ben hıc gec adet olmadım cnm negatıflerde yada erken kısıden kısıye degısır emın ol ben ılacları bıraktıgım gunden 2-3 gun sonra aadet kanamam olurdu

ben hıc gec adet olmadım cnm negatıflerde yada erken kısıden kısıye degısır emın ol ben ılacları bıraktıgım gunden 2-3 gun sonra aadet kanamam olurdu

benimde negatif sonuçtan 6 gün sonra adetim geldi yani zamanlama normaldi. simdi ikinci adet sancısını çekiyorum oyle sanci var ki sanki vaktinden önce gelecek.onu gectim ilaç aldigimis için illa bi kayma oluo biz o donemde yumurtlama gününü nasıl hesapliycaz ? yani ilaç etkisiyle adetten hemen sonra da dogal yöntemle hamile kalınır mı?yoksa yine bir kac gun gecip yumurtlama günü mu beklememiz gerekiyor? ins anlatabildim:)

Evet bahcecide 15.gun deniyor aslinda cesaretim olsa coktan yapardim evdede iki testim var onlara bile elim gitmedi,tesekkur ederim destwgin icin,hepimiz icin guzel hbrler olsun dilerim...

Merhabalar.. yeni üye oldum sayfaya, kullanmayı çok bilmiyorum. Bir buçuk yıllık evliyim.ptesi tüp bebek tedavisine başlayacağız. Süreci burdan okuduğum kadarıyla biliyorum. Hatta çoğu şeyi tam olarak anlayamadım :) çok heyecanlıyım. Ne olacak nasıl olacak, korkuyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin. Sizlere yazmak istedim cevremle paylaşmaktansa.. iyi geceler diliyorum hepinize

Hayirlisi olsun cnm hg aramiza korkulacak bir sey yok cnm canim yanarmi diye dusunuyorsann tabiki sorularin varsa anlamadigin aklina takilan bilgimiz dahilinde herseyi sorabilirsinn evet burdaki arkadasliklar akrabadan degerli oluyor insana birbirimizi iyi veya kotu anlayabiliyoruzz ayni duygulari yasadigimiz icinn hg tekrardannn

HB canım teşekkür ederim. Aslında korkum canımın yanmasından değil, asıl korku olacak mı olmayacak mı meselesi. Esimde sperm sayısı az. Ben de ayrıntılı muayene olmadım hic. Sadece kan tahlili yaptırdım. Hormonlarda bir skinti çıkmadı. Rahim filmi fln istemedi doktorum. Acaba öncesinde yaptırmalı mıydım. Eğer bende de bir skinti var da olmazsa diye endişeleniyorum. Sen de tedavi aşamasındasin sanirim. Allah yardımcın olsun

Ben sizin yerinizde olsam adetin 2.ya da 3.gunu butun hormon tahlillerimi yaptiririm,rahim filmimi cektiririm ve öylr giderim bir doktora,çunku bazi merkezler once bir deneme yapalim sonra sonra tutmazsa bakalim diyebiliyorlar,bu nedenle tabi benim tavsiyem karar senin,hakkinda hayirlisi olsun,rabbim sevindirsin..

Evet öyle dedi doktor. Hormon tahlili yaptırdım zaten bişey çıkmadı şükür. Ama daha filmine gerek yok dedi. Aslında bu merkzle daha görüştüm orası direk rahim filmi dedi. Belki hemen olmasını istedigim için belki de bu sorun çıkmasından korktuğum için bilmiyorum istemeyen merkezi tercih etmiştim. Tesekkur ederim öneriniz için. Bugün yada yarın adet olacağım. Dusuneyim bu süreçte. İki merkeze de açık kapi bıraktım bakalım. Rabbim hepimizi sevindirsin:)

Hayırlı olsun tedavin canım bi rahim filmi eşinin sperm testi olsaydı iyi olurdu sanki nerdensin hangi merkeze gidiyorsun yaş kaç

Canım sende bahceci umuttaydın demi hangi aşamadasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…