2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Hayırlı olsun tedavin canım bi rahim filmi eşinin sperm testi olsaydı iyi olurdu sanki nerdensin hangi merkeze gidiyorsun yaş kaç
Sağol canım. Eşimin üç ay arayla iki tane sperm testi var. Sonuçlar pek iyi olmadığı için tüp bebeğe yöneldik. Benim de hormon tahlilim iyi gelince rahim filmini onemsemedik açıkçası. Ama siz deyince düşünmeye başladım. 28 yaşındayım iskenderundayim. Antep Novafertil e gideceğiz inşallah canim

Canım eşin için doktordan ilaç iste bak benim eşim kullandı proxseed diye 2 milyon artmış dogru düzgünde kullanmadı yani düzensiz kullandı hep. hemde kalitesinide artırıyormuş kür filanda yap tatlım . Kendin içinde vitamin folik asit başla hayırlısı ile yaşında müsait olur canım endişelenme

İnşallah canim :) Sağolasın. Üç ay ilaç kullandı l arginin isminde. Ama anlamlı bir artış olmadı. Aşılama bile denemeye gerek yok dendi. Şuan yedibuçuk milyon. Ama hareketli olan miktar da çok az. Kür denemedim açıkçası hic. Araştırırim bir, teşekkür ederim. Siz hangi asamadasiniz

Canım haftaya inşallah transferim olcak. Kürleri araştır söylediğim ilaç etkili onu kullandır içki sigara çok etkiliyor bilgin olsun

Canım haftaya inşallah transferim olcak. Kürleri araştır söylediğim ilaç etkili onu kullandır içki sigara çok etkiliyor bilgin olsun

Ayy masallah son aşama, Allah'ım hayirla sonuçlandırsin. O günlere bir gelsem Ben dün adet olacaktim daha olamadım heyecanla bekliyorum. Alkol sigara kullanmıyoruz çok şükür. Kurlere bakıyorum şimdi bakalım, keciboynuzu falan dikkatimi çekti . ilacı da kendim alirim eczaneden.

Mrb cnm sperm sorunu bizdede vardı tahlilde bile çıkmadı en sonunda ameliyat la sperm aradılar çok şükür 4 kaliteli bulundu tıp o kdr ilerlediki korkma hiç stres yapma benim ilk denemem okadr stres yaptım ki kurdeşen oldum belki duymusundur bu yüzden 2 ay erteledim kısacası endişelenme Allah var gam yok her şey gönlünce olsun inş

Allah razı olsun ya çok rahatlatiyorsunuz beni. Rabbim sizin de sıkıntılarınızı gidersin inşallah. Çok sevindim sizin adınıza ameliyatla bile olsa çözüm bulunmuş :) darısı transfere diyelim..

Takrlr cnm bnm tupbebege baslamadan once ilk isteyecekleri tetkik o zaten cnm rahim kaynaklimi diye yani bebek yerlesebilirmi takma bunlari simdiden kafana rabbim istesin yeterki vermeyi defalarca deneyenler var bikmadan usanmadan 10cuda hamile kalan tabiki sansina ilk denemendede olabilir sadece stres yapma ins hayirlisi olur hakkinizda

Ayyy ins cnm bnm bende devam estrafeme 3cu gun yarin 5 de gidecegim 7 veya 8 de olur ins transferim cnm ama adetim kesildi resmen iki gunde sendede oldumu cnmm
Evet canım ben zaten çok adet olmam en fazla 3 günde biter. Adet oldun sonucta canım az veya çok olması önemli degil hakkımızda hayırlısı canım

Evet canım ben zaten çok adet olmam en fazla 3 günde biter. Adet oldun sonucta canım az veya çok olması önemli degil hakkımızda hayırlısı canım
Evet cnm gecen ayda cok az oldum bu ayda sadece 1 gun oldumm ondan korktum braz normalde 7 gun surerdi estrafemi ilk 1 lemi basladin bana 2'3've 4 alacaksin dedi 4 er gun hiboruda 7500 yapti

Allah razı olsun ya çok rahatlatiyorsunuz beni. Rabbim sizin de sıkıntılarınızı gidersin inşallah. Çok sevindim sizin adınıza ameliyatla bile olsa çözüm bulunmuş :) darısı transfere diyelim..
İnş canım bekliyorum bakalım 2 hafta sonrA transfer olur gibi yazarım buraya zaten

Evet cnm gecen ayda cok az oldum bu ayda sadece 1 gun oldumm ondan korktum braz normalde 7 gun surerdi estrafemi ilk 1 lemi basladin bana 2'3've 4 alacaksin dedi 4 er gun hiboruda 7500 yapti
Canım ilk 4 gün sabah2 tane, 4 gün sabah2 tane akşam 1. Sonra 4 gün sabah 2 akşam 2. Pazarteside 2 tane sabah içip gidicem.. benim ayrıca coraspin omepa ve folbiol var günde 1

Canım ilk 4 gün sabah2 tane, 4 gün sabah2 tane akşam 1. Sonra 4 gün sabah 2 akşam 2. Pazarteside 2 tane sabah içip gidicem.. benim ayrıca coraspin omepa ve folbiol var günde 1
Ayni sekilde cnm estrafem ama bana corasprin vermedi hibor 7500 ve folio gunde 1 hiboru oncekinde 3500 vermisti simdi yukseltti gobekten igne mahfediyorr

Ayni sekilde cnm estrafem ama bana corasprin vermedi hibor 7500 ve folio gunde 1 hiboru oncekinde 3500 vermisti simdi yukseltti gobekten igne mahfediyorr
Aynen canım benim heterizogot çıktı 2 gende genetik doktoru kullan dedi ocak ayından beri kullanıyorum hergün .Banada verir büyük ihtimal pazartesi claxene göbeğim bi dinlendi valla heryeri mos mordu hamile ikende devam ettim 9 haftaya kadar işte . Bu kez sağ kol sol kol , sag bacak sol bacak sonda göbek daha sonra en baştan diye plan yapıyorum ama kollardan öğrencem hemşireden nasıl yapılıyor yoksa çok kötü acısı var canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…