2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

BENKONYA novafertile gidiyorum cnm ben bütün aşamalar bitti transfer günü gittim ama iptal oldu rahim ince olunca 1 ay ertelendi bekliyorum bakalım

kızlar merhaba, 5. gün transfer yaptıran var mı aranızda?

Süre vermedi canm bana kullan dedi sadece. Bende pihtilasma varda verdiler ama sende yoksa neden verdiler anlamadim :/

Bende anlamadım bende olmadığı için neden verdiler iyi gelsin de napalım bunu da kullancaz mecbur :) o kadar iğne oldum iğneden korktuğum halde bide bunlar geldi ama bebişler için mecbur katlanıyoruz bizimle olsunlar da kullanmaya razıyım :)

Bende oyle canm igneden cok korkardim simdiyse alistim :)

Bende dün itibariyle clexan iğneye başladım transfer öncesi.Dünkü vurduğum yer biraz morarmış.Misafirlikteydik,bir sürü ilaç ve iğne stresi.Lavaboda ayakta yapmıştım ama oturarak ya da yatar pozisyonda vurun demiş prospektüste.Ya da yerini mi ayarlayamadım bilmiyorum.Diğer ignelerimi gayet güzel yapmıştım hiç morartmadan...

Kızlaaaarr,şu transfer gününü,anını bi anlatsanızzzz Şimdiden stres oldum,sıkışık olma durumu beni strese sokmuştur zaten her zaman

Bu mesajıma da kimse cevap vermemiş amaaa...

Okadar aşırı sıkışık olmana gerek yok. Şöyle 1 2 saat tutacak kadar rahat git transfere ki, rahatça dinlen.
Transfer de muayene gibi düşün açı vs yok bence.5dk sürmüyor bekletmesen .. Benim 3.tedavim olacak.

Gecmis olsun canm bende de heterozigot var transferden sonra kan pihtilasma ignesi vuruyorum hergun.insaAllah olumlu olursa 9 ay belki daha fazla kullanabilirim. Dermansiz dert vermesin Allahim.

Aynen canim. Bakalim artik kismet. Ilk basta uzulmustum ama sorunu bilip cozum bulmak daha onemli. Hakkimizda en hayirlisi ne ise o olsun.( hayirlisi bebek olsun insallah)

İdrara mümkün olduğu kadar sıkışık olursan senin için okadar iyi olur cnm çünkü ilk denemede sıkışıktım sorun yaşamadım ama ikincisinde az sıkışıkmışım ve serumla doldurmak zorunda kaldılar serumla daha zor oluyo zaten 20 dakika sonra tuvalete gidebiliosun sıkma canını kendini ne kadar rahat bırakırsan okadar iyi olur senin için :)

Ya benim 3.gün embriyosu ama dondurulmuştu yani çözüldükten sonra 5, gün transfer edildi. O zaman 5. Gün transeri oluyor mu?
Bilmiyorum ki canım bende , ilk denememiz. Doktorumuz tek embriyo koyacağı için 5. güne bir tane bile kalsa yeter dendi. Ne dedim ne ettiysem iki embriyo koymaya ikna edemedim

Canim benim transfer sonrası baslayacakmis kan sulandirici iğnelerim. Şu an eduprin iciyorum. Çaba bir hematologa gitsem mi diye dusunuyrum

Bilmiyorum ki canım bende , ilk denememiz. Doktorumuz tek embriyo koyacağı için 5. güne bir tane bile kalsa yeter dendi. Ne dedim ne ettiysem iki embriyo koymaya ikna edemedim
Hangi merkez ve yaş kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…