- 16 Şubat 2017
- 302
- 191
- 23
- 31
BENKONYA novafertile gidiyorum cnm ben bütün aşamalar bitti transfer günü gittim ama iptal oldu rahim ince olunca 1 ay ertelendi bekliyorum bakalımKent hastanesi dr dilek aslan mu canım dr un. Ben de onun hastasıyım. Şu an yumurta igneler aşamasındayım. Çarşamba tekrar ultrason ve E2 Progesteron ve Lh bakılacak. Cuma ya da cumartesi opu olucak. Sen ne asamadasin memnun musun kent ten
Evet canım erken gebelik testiydiCnm bende salı günü test günüm. 9. Gün erken gebelik testi yaptım negatif dedi çok üzüldüm dün yıkıldım resmen senin kullandın test erken gebelik testi mi?
Sonrada dayanamadım kan talihine gittim gebelik gözüküyor dedi araştırdım değeri çok düşük artık en netini salı öğrenmem inşallah salı günü hep beraber hayırlı haberler alırızEvet canım erken gebelik testiydi
Süre vermedi canm bana kullan dedi sadece. Bende pihtilasma varda verdiler ama sende yoksa neden verdiler anlamadim :/
Canim benim yapılan TROMBOFİLİ PANELİ testinde çıktı.
Homozigot , Heterozigot ve PAİ 4 G mutasyonlari var ben de. Transfer gununden taaa ki inşallah olursa eğer gebelik bitimine kadar igne olmam gerekiyor. Clexan diye bir iğne dediler büyük iht. Ama bakalim
Bende oyle canm igneden cok korkardim simdiyse alistim :)Bende anlamadım bende olmadığı için neden verdiler iyi gelsin de napalım bunu da kullancaz mecbur :) o kadar iğne oldum iğneden korktuğum halde bide bunlar geldi ama bebişler için mecbur katlanıyoruz bizimle olsunlar da kullanmaya razıyım :)
İnşallah canım yarın sabah hepimiz güzel haberler alırızSonrada dayanamadım kan talihine gittim gebelik gözüküyor dedi araştırdım değeri çok düşük artık en netini salı öğrenmem inşallah salı günü hep beraber hayırlı haberler alırız
Başa gelen çekiliyor. Allah kuluna kaldiramayacagi yükü vermezmis zatenBende oyle canm igneden cok korkardim simdiyse alistim :)
Kızlaaaarr,şu transfer gününü,anını bi anlatsanızzzzŞimdiden stres oldum,sıkışık olma durumu beni strese sokmuştur zaten her zaman
Hadi yaAynısı bende oldu canım ve daha gecmediler
Bende dün itibariyle clexan iğneye başladım transfer öncesi.Dünkü vurduğum yer biraz morarmış.Misafirlikteydik,bir sürü ilaç ve iğne stresi.Lavaboda ayakta yapmıştım ama oturarak ya da yatar pozisyonda vurun demiş prospektüste.Ya da yerini mi ayarlayamadım bilmiyorum.Diğer ignelerimi gayet güzel yapmıştım hiç morartmadan...
Bu mesajıma da kimse cevap vermemiş amaaa...
Ya benim 3.gün embriyosu ama dondurulmuştu yani çözüldükten sonra 5, gün transfer edildi. O zaman 5. Gün transeri oluyor mu?kızlar merhaba, 5. gün transfer yaptıran var mı aranızda?
Gecmis olsun canm bende de heterozigot var transferden sonra kan pihtilasma ignesi vuruyorum hergun.insaAllah olumlu olursa 9 ay belki daha fazla kullanabilirim. Dermansiz dert vermesin Allahim.
İdrara mümkün olduğu kadar sıkışık olursan senin için okadar iyi olur cnm çünkü ilk denemede sıkışıktım sorun yaşamadım ama ikincisinde az sıkışıkmışım ve serumla doldurmak zorunda kaldılarBende dün itibariyle clexan iğneye başladım transfer öncesi.Dünkü vurduğum yer biraz morarmış.Misafirlikteydik,bir sürü ilaç ve iğne stresi.Lavaboda ayakta yapmıştım ama oturarak ya da yatar pozisyonda vurun demiş prospektüste.Ya da yerini mi ayarlayamadım bilmiyorum.Diğer ignelerimi gayet güzel yapmıştım hiç morartmadan...
InsaAllah canim insaAllah ... Allahim dermansiz dert vermesinAynen canim. Bakalim artik kismet. Ilk basta uzulmustum ama sorunu bilip cozum bulmak daha onemli. Hakkimizda en hayirlisi ne ise o olsun.( hayirlisi bebek olsun insallah)
Hey maşallah katlana katlana artar umarım daha da gözün aydın canım darısı başımıza gerçekten
darısı basımıza ıns. canım cok cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmm:)))
Ben 10. gün ve 12.gün yaptırdım bidaha yaptır demediler. 13 ünde ultrason randevusu dediler.Ölçüm dediğime bakma kan tahlili işte sen de iki defa yaptırdın sanırım katlanıp katlanmadığuna bakacaklar değerin sanırım :)
Bilmiyorum ki canım bende , ilk denememiz. Doktorumuz tek embriyo koyacağı için 5. güne bir tane bile kalsa yeter dendi. Ne dedim ne ettiysem iki embriyo koymaya ikna edemedimYa benim 3.gün embriyosu ama dondurulmuştu yani çözüldükten sonra 5, gün transfer edildi. O zaman 5. Gün transeri oluyor mu?
Canim benim transfer sonrası baslayacakmis kan sulandirici iğnelerim. Şu an eduprin iciyorum. Çaba bir hematologa gitsem mi diye dusunuyrumBende dün itibariyle clexan iğneye başladım transfer öncesi.Dünkü vurduğum yer biraz morarmış.Misafirlikteydik,bir sürü ilaç ve iğne stresi.Lavaboda ayakta yapmıştım ama oturarak ya da yatar pozisyonda vurun demiş prospektüste.Ya da yerini mi ayarlayamadım bilmiyorum.Diğer ignelerimi gayet güzel yapmıştım hiç morartmadan...
Hangi merkez ve yaş kaç?Bilmiyorum ki canım bende , ilk denememiz. Doktorumuz tek embriyo koyacağı için 5. güne bir tane bile kalsa yeter dendi. Ne dedim ne ettiysem iki embriyo koymaya ikna edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?