İlk denememde 23yaşındaydım 2 tane 5.gün embriyo konuldu.
İkinci denememde 25yaşındaydım 2tane 3.gün embriyo konuldu.
Şimdi 26yaşındayım yine kalırsa 2 embriyo isterim.
Kesinlikle transfer için anestezi isteme.
Transfer Tedaviye başladıgından bu yana yaşayacagın en harika dakikalar , stres yapma çok rahat geçiyor çok heyecanlı güzel bi anSonda denen şey mi oluyor ki buu?
Aaayyy,napıcam ben.Karar veremiyorum
Her türlü stres yani...
Çoğul gebelik olmasın diye canım35 yaş altına 2 embriyo transferi yasak diye biliyorum ben...
Nedeennn?
Eftelyacım sen çok fazla stresli böyle olmaz canım. Sandığın gibi bir şey değil . O hortumun sonda ile alakası yok çok küçük bir şey zaten . İnanki transfer işlemi hiçbir şekilde zarar vermiyor ve hiçbir şey hissetmiyorsun . Gözünde çok büyütmüşsün anestezik bir şey olsa biz de anestezi yaptırdık muayeneden hiçbir farkı yokSonda denen şey mi oluyor ki buu?
Her türlü stres yani...
Her şey güzel olacak merak etmeBu akşam çatlatma iğnemi olup çarşamba opu var Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah
Saol canım hepimizin duaları kabul olsun inşallahHer şey güzel olacak merak etme
Benim doktorum inatla tek dediİlk denememde 23yaşındaydım 2 tane 5.gün embriyo konuldu.
İkinci denememde 25yaşındaydım 2tane 3.gün embriyo konuldu.
Şimdi 26yaşındayım yine kalırsa 2 embriyo isterim.
Eftelyacım sen çok fazla stresli böyle olmaz canım. Sandığın gibi bir şey değil . O hortumun sonda ile alakası yok çok küçük bir şey zaten . İnanki transfer işlemi hiçbir şekilde zarar vermiyor ve hiçbir şey hissetmiyorsun . Gözünde çok büyütmüşsün anestezik bir şey olsa biz de anestezi yaptırdık muayeneden hiçbir farkı yok
Transfer Tedaviye başladıgından bu yana yaşayacagın en harika dakikalar , stres yapma çok rahat geçiyor çok heyecanlı güzel bi an
Çoğul gebelik olmasın diye canım
Sonda denen şey mi oluyor ki buu?
Her türlü stres yani...
Canım 3.gün dondurulup çözüldükten 2gun sonra transfer edildiyse 5.gün embriyosu oluyor benim de 3.gün dondurulmuştu dr çözüp 2 gün sonra transferi yapacam 5.gun embriyosu olacak diyorduYa benim 3.gün embriyosu ama dondurulmuştu yani çözüldükten sonra 5, gün transfer edildi. O zaman 5. Gün transeri oluyor mu?
35 yaş altına 2 embriyo transferi yasak diye biliyorum ben...
Nedeennn?
tek endişem 5 ay önce acil olarak çikolata kisti ameliyatı sonrası yaşıma göre azalmış olan yumurta rezervim.arkadaşlar ben de tedavime başlıyorum kısmetse adetimle birlikte.bir gecikme olmazsa cuma günü adet günüm.çok heyecanlıyım.ilk denemem olacak.inşallah ilk denememde olumlu sonuç alırım.bugün doktor 2 cm lik basit bir kistim olduğunu söyedi. tedaviye engel değilmiş şükür ki.Allah fazla aratmadan uğraştırmadan bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah.
Bende 8 ay önce çikolata kisti ameliyatı oldm benmde rezervim düştü ama engel olmadigini soyledi doktr malesf ki kist tekrarladı şuan 1.5 cm solda ikinci tüp bebek tedavisi görüyorm inşallah mutlu sona ulaşırıztek endişem 5 ay önce acil olarak çikolata kisti ameliyatı sonrası yaşıma göre azalmış olan yumurta rezervim.
arkadaşlar ben de tedavime başlıyorum kısmetse adetimle birlikte.bir gecikme olmazsa cuma günü adet günüm.çok heyecanlıyım.ilk denemem olacak.inşallah ilk denememde olumlu sonuç alırım.bugün doktor 2 cm lik basit bir kistim olduğunu söyedi. tedaviye engel değilmiş şükür ki.Allah fazla aratmadan uğraştırmadan bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah.
inşallah sizin de son olur bu deneme ve mutlu sona ulaşırsınız. paylaşalım süreci burada. Allah emekleri zayi etmez inşallah.kolaylaştırsın zorlaştırmasın RabbimBende cuma günü gibi bekliyorum adeti. 3.gün de artık görüşmeye gidecez:) benim 3.denemem olacak..beraber bu süreci paylaşiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?