Canım bakarsın kendiliğinden olur, gazetede söyle okumuştum. tüp bebek yöntemiyle hamile kalmak isteyenlerin en geç 6 yıl içinde kendiliğinden hamile kalıyorlar diye.Ben 6 kez denedim canım artık maddi manevi takatimiz kalmadı maalesefKaderimde anne olamamakta varmış, kader kısmet herşeyin hayırlısı
hoppppsss karamsarlık lafı yok, çok sağlıklı yumurtalar çıkacak ve çok sağlıklı döllenecekler...ıyı yarın yumosları toplayacaklar heyecan var karamsarlık var hersey var sen nasılsın :)
Kendini sakin yıpratma zor süreçlerden geçiyoruz canım Allahim o kdr büyük ki buda bi imtihan olsn diyelim ben de 2defa denedm bi turlu tutmazdi smdi tuttu belki vakti zamanını bekliyordur ne kdr zor şartlarda insanlar var tupbebek bile deneyemeyen insanlar vat cnm onlar icin daha zor biz yine iyiyiz en azından bsyker yapabiliyoruz elimizden geleni yapicaz dua edicezYazdıklarınızı tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın kızlar. Şu an gerçekten kendimi kötü hissediyorum. Allahım çıkış yolu göstersin sabır versin ferahlatsın diye dua ediyorum. Her seferinde bu yıkımı yaşamak çok zor. Rabbim hakkımızda böylesini hayırlı uygun görüyür belki de bilemiyorum. "O" ' ki hakkımızda en hayırlısını bilir, demek ki böyle uygun gördü, boynumuz kıldan ince takdirine. Destekleriniz için hepiniz sağolun. Kader kısmet hayırlısı. Dilerim bekleyişte olan hepinizin yüzünü güldürsün kucaklarını doldursun Rabbim. Hayırlısı...
Sağolasın canım benim keşke sarılsam ben de sana teselli edebilsem. Çok zor kayıp yaşamak, Allahım sabrını versin canım. İnşallah bu tedavinde Rabbim acını unutturacak mucizeni göndersin sana. Gölünce olsun herşeyÜzülme canım keşke sarılarak teselli edebilseydim. Herşeyin Hayirlisini dileyelim Allahtan. Nasibi varsa gelir zaten. Benim tüp bebek le 5aylik kaybim var bi daha yapamam demiştim ama tekrar başladım tüp bebek tedavisi ne.. Bu zor zamanda Allah sabır versin tevekkül edelim.. Her nasip vaktine esirdir
Ben de mucize denemeler yaptım aslında canım, bir daha deneme şansım yok maalesefKendini sakin yıpratma zor süreçlerden geçiyoruz canım Allahim o kdr büyük ki buda bi imtihan olsn diyelim ben de 2defa denedm bi turlu tutmazdi smdi tuttu belki vakti zamanını bekliyordur ne kdr zor şartlarda insanlar var tupbebek bile deneyemeyen insanlar vat cnm onlar icin daha zor biz yine iyiyiz en azından bsyker yapabiliyoruz elimizden geleni yapicaz dua edicez
Yazdıklarınızı tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın kızlar. Şu an gerçekten kendimi kötü hissediyorum. Allahım çıkış yolu göstersin sabır versin ferahlatsın diye dua ediyorum. Her seferinde bu yıkımı yaşamak çok zor. Rabbim hakkımızda böylesini hayırlı uygun görüyür belki de bilemiyorum. "O" ' ki hakkımızda en hayırlısını bilir, demek ki böyle uygun gördü, boynumuz kıldan ince takdirine. Destekleriniz için hepiniz sağolun. Kader kısmet hayırlısı. Dilerim bekleyişte olan hepinizin yüzünü güldürsün kucaklarını doldursun Rabbim. Hayırlısı...
Öncelikle Allah hepinizin yardımcısı olsun bende 5 yıl sonra tüp bebekle hamile kaldım çok şükür. Stresi sıkıntıyı bı köşede bırakın bırakması çok zor biliyorum ama bunu bebeğinize kavuşmak için yapmanız gerekiyor eşinizle iletisiminiz iyi olsun ,hep birbirinizi dinleyin,bu konuyu ne kadar az kişiye söylerseniz o kadar az stres olursunuz en guvendiginiz yanınızda her daim sizin yanınızda olacak kişilere söyleyin ,bol bol ceviz incir kayısı yiyin bunu gebelik boyunca da devam edin çünkü bu süre içinde kabız olmamanız gerek bol bol su için düzenli beslenmeye tedaviden önce başlayın vücudunuzu hazırlayın çünkü ilk aylar kusmalar bulantilar tinsinmeler yüzünden bişey yiyemiyorsunuz .Folik asit kullanmaya 3 ay önceden başlayın ki depolariniz dolsun B12 ve demir depolariniza baktirin vitamin kullanmanız gerekse biran önce depolarinizi doldurun.Bol bol dua edin yer gök dua ile ben hergun isteyen herkese bu güzel mucizeyi nasip etsin Allah diye dua ediyorum sormak istediğiniz şeyler olursa yazabilirsiniz hepiniz mucizelerinize kavuşursunuz inşallah
Canım hakkında hayırlısı olmuştur inşallah ben 9 haftalık kürtaj olmuştum git gel kalp atışlarını duymak için ve durdugunu doktordan işitmek inan o an keşke negatif olsaydı diye içimden geçti, allahım hayırlısını bilir inşallah hep beraber bebeklerimize kavuşuruzBen de mucize denemeler yaptım aslında canım, bir daha deneme şansım yok maalesefherşeyin hayırlısı. Rabbim bundan sonra bize sağlık sıhhat huzur mutluluk versin sevdiklerimize ömürler versin inşaAllah. Kısmet. İnşaAllah yavrunu vakti gelince sağlıcakla kucağına alırsın canım
Merhaba kızlar..
Dondurulmuşlar ile persembe transferım gerceklesecek 5.gun embrıyosu ıkı adet transfer edılecek.
Dua edın lütfen..
canım neden test yapmıyorsun?selam kızlar ben hala adet olmadım beklemedeyim Allah hayırlısını versin.saydin78 canım ne desem boş üzülme demekle olmuyor inşlalah bir dahaki aya çok bekletmez kendiliğinden gelir. bir kapı bir kapı açılır Allah sana ferahlık versin
pek umudum yok canım yarın yapacağım bakalım olmazsam bugün çalışıyorum çünkü fırsat yok. pco var zaten bende zar zor adet oluyorum ilaç da kullandım 15 gün oldu biteli olmadı dahacanım neden test yapmıyorsun?
inşallahh bebeğin sana süpriz yaparpek umudum yok canım yarın yapacağım bakalım olmazsam bugün çalışıyorum çünkü fırsat yok. pco var zaten bende zar zor adet oluyorum ilaç da kullandım 15 gün oldu biteli olmadı daha
inşallah canım hayırlısıyla gelirinşallahh bebeğin sana süpriz yapar
Canım benim inan bütün gün aklimdaydın eve gelir gelmez sana baktım sonuç ne diyeBen de mucize denemeler yaptım aslında canım, bir daha deneme şansım yok maalesefherşeyin hayırlısı. Rabbim bundan sonra bize sağlık sıhhat huzur mutluluk versin sevdiklerimize ömürler versin inşaAllah. Kısmet. İnşaAllah yavrunu vakti gelince sağlıcakla kucağına alırsın canım
Canım cok uzuldum. Sen uc dört dusuk yapıp butun psıkolojının alt ust olması,yıranmıs bedenını ve artık kalmayan ınancını alıp gıtmen lazım.sağlıkla tutunsun inş. bebişini kucağına alırsın ..canım senin yaş 29 du sanırım 2 tane transfer edilecek dedin ya neye göre karar veriyorlar sen mi 2 olmasını istedin ?
bu arada beni hatırlarsan genetik testi için konuşmuştuk senle haydarpaşa numuneye gittim 3 defa makineleri bozukmuş orda yaptıramadım sonra zeynep kamile randevu aldım doktora anlattım ve bana testleri uygun görmedi sinirlerim altüst oldu çıktım odasından tek çarem özel hastane sanırım .. sonra medipolde bi doktor buldum ona gittim ona durumu izah ettim oda genetik test yaptırmamı uygun görmedi .. zeynep kamildeki doktora ama hocam doktor istedi yapalım bari kafamız rahatlasın dedim doktorun bana lafı ''biz burda her gelenin kafasını rahatlatamayız'' dedi güler misin ağlar mısın ? 4 defa git gel devlet hastanesine sonuç sıfır hiç birşey yapamadan dönmüş oldum:))
CanımKızlar bugun 5. Gün ve embiryolog dondurulcak kalitede olmadıgını söyledi yarını bekleyelim gelişimleri ilerleyebilir dedi çok moralim bozuk. Donduralım diger ay transfer yapalım demişlerdi ben bu ay olsun istemiştim hepside çöp olurmu acaba 4 embriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?