2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Bugün lucrin diye bi iğneye başladım doktor adet olunca gel dedi acaba kaç gün sonrA transfer olur ki

Genetik testi kromozom testi anne baba adayına yapilan araştırma hastaneleri ücretsiz yapiyor cnm ama 3ay snra sonuç ckiyo bn bekleyemem diye özelde yaptırdım 500tl idi kan pıhtılaşma falan hepsini devlet karşıladı sn dkkt edebldigin kdr dkkt et elinden geleni yapiyosndur eminim guz l sonuç alicaksn

Canim dualarimiz seninle umarim bu sefer kucagina alirsin bebisleri
InşaAllah canım inşaAllah, idrardan sonra pek umudum kalmadı ama Allahtan ümit kesilmez, inşaAllah tutunmuştur kuzucuklarım sımsıkı
Çok heyecanlandım.sonucu burdan hemen bildir olur mu? Hayırlısıyla inşallah seninledirler
InşaAllah canım sağol. Yazıcam 2 saat sonra çıkar dediler. Kısmet bakalım

Maalesef olmadı olamadı yine, üzgünüm

Maalesef olmadı olamadı yine, üzgünüm
Canım üzülme tekrar denersin toplandıktan sonra Rabbim büyük demek ki daha zamanı var kendini yıpratma bak benimde olmadı ve tekrar toplanıp basliycam yarın görüşmeye gideceğiz inşallah Rabbim in bi bildiği vardır elbet...

Ben 6 kez denedim canım artık maddi manevi takatimiz kalmadı maalesef Kaderimde anne olamamakta varmış, kader kısmet herşeyin hayırlısı

Herşeyin vakti zamanı var canım Allah herseyin hayirlisini versin ne kdr zor olduğunu tahmin ediyorum ama kendin dkkt et cnm vakti zamanı gelmemiştir herkesin hemen olacak diye bsy yok ki olr cnm

Ben 6 kez denedim canım artık maddi manevi takatimiz kalmadı maalesef Kaderimde anne olamamakta varmış, kader kısmet herşeyin hayırlısı

Üzülme canım keşke sarılarak teselli edebilseydim. Herşeyin Hayirlisini dileyelim Allahtan. Nasibi varsa gelir zaten. Benim tüp bebek le 5aylik kaybim var bi daha yapamam demiştim ama tekrar başladım tüp bebek tedavisi ne.. Bu zor zamanda Allah sabır versin tevekkül edelim.. Her nasip vaktine esirdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…