2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Sabah ilk idrarla yaptım testi maalesef, hayalet çizgi bile yok, çok üzgünüm Kısmet değilmiş anne olabilmek ne kan vermeyi ne de iğne yaptırmayı düşünmüyorum
Canım ısrar testiyle bukadar umutsuz olunmaz, lütfen toplan

Canım ısrar testiyle bukadar umutsuz olunmaz, lütfen toplan
Canım önceki tedavilerdede aynı şey olmuştu. O yüzden bu kadar karamsarlığım. Daha iyiyim sağol ama regl ağrılarım arttı. Sabah gidip kan vericem. Umarım bir mucize olur ♡

Canım önceki tedavilerdede aynı şey olmuştu. O yüzden bu kadar karamsarlığım. Daha iyiyim sağol ama regl ağrılarım arttı. Sabah gidip kan vericem. Umarım bir mucize olur ♡
AMinnnn cnm, haber bekliyoruz senden

İnşallah güzel haberlerini alırız yarın. Benim 3.gün emriyosuydu. 8i dedi test günü için. Zaman azaldıkça çok gerildim bende. Ama test günümü bekliyorum. İnşallah yüzümüz güler..

Yok canım sor sorabildigin kadar önemli değil bn histereskopi oldm bnm dikiş atılacak 3ncu ayimda tabiki namaz kil ferahlık verır insana namaz içinde istersen oturduğun yerden kil Allah kabul etsin kanım yoğun ckiyo eşim cok destekçi bana hic bi is yapamiyorum zaten cnm dnlen bol bol Allah izin verdikten snra herşey olr cok dua et bnde dua ediyorum sana cnm 27 yaşındayım cnm

kızlar birşeyler sormak istiyorum. hamileliğini öğrenmeden önce hiç üşüyen(eli ayağı buz kesen) ve affedersiniz ama ishal olan oldu mu? ishali kabak çekirdeğine ve kuru kayısıya bağlıyorum ama bilemedim. ne bir baş dönmem ,ne bir mide bulantım yok.

Mide bulantısı için erken ama ishal olmaman gerek bildiğim yani kabız ne kadar zararlısı ishal de öyle ama sen yinede ishal olayını merkezine soyle

Mide bulantısı için erken ama ishal olmaman gerek bildiğim yani kabız ne kadar zararlısı ishal de öyle ama sen yinede ishal olayını merkezine soyle
canım çok fazla kuru kayısı ve kabak çekirdeği çitliyorum. acaba ondan mı ishal diyorum. kabız olmamak için kasıyorumda, bende kabızlık sorunu vardır

ve tabii bunların yanında bolca su

canım çok fazla kuru kayısı ve kabak çekirdeği çitliyorum. acaba ondan mı ishal diyorum. kabız olmamak için kasıyorumda, bende kabızlık sorunu vardır

Olabilir cnm ama benim doktorum ilk transferde ishal olma kabız da olma dedi ishal çünkü vücutta şu kaybı olmasına neden oluyor ya ondan dedim cnm benim

Kansizliktan usursun canım

Tuz ve su eksikliğinden ishal olrsn canım bol su tuket
canım çokça su içiyorum , sanırım kabız olurum korkumu yenmem lazım. kayısı ve kabak çekirdeğini kesmem lazım. ama üşümemi anlamadım , ellerim vs buz.

İnşallah cnm bende hitroskopi rahim çizik kan pıhtılaşması testi gen testi hepsini istiycem bi de ilkinde hiç yatmamış idim bu sefer sadece wc ve namaz için kalkcam inşallah bu sefer olur bende Ankara da novaart tedavi görüyor um 24 yaşındayım insallahh hayırlısı ile Rabbim nasip eder...

İnşallah güzel haberlerini alırız yarın. Benim 3.gün emriyosuydu. 8i dedi test günü için. Zaman azaldıkça çok gerildim bende. Ama test günümü bekliyorum. İnşallah yüzümüz güler..
Inşallah canım inşallah yüzümüz güler hepimizin ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…