2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Evet cnm mlsf besinci gunu ignenin etkisi 7ci gunde cikiyor etkisi ondan sonra kan degerine hcg salgilanmaya basliyor zaten ins olumlu olur sonucun

G Gul-Can cnmmm çok sevindim inan herşey iyi olacak :)

Benimde bugün toplamam oldu 6 ile 8 adet kesin net bilgi vermemişler eşime ama sabah bakalım ne olacak kaç tanesi iyi olacak offf valla heyecanlıyım:)

Kızlar birşey sormak istiyorum tüp bebek 12. Gün sonucum 2.88 çıktı hayal kırıklığı aradan 1 hafta geçti ilke kez 6 gün regli gördüm ama simsiyahtı normal de 4 gün sürerdi ama inanılmaz mide bulantısı var ve uyku hali adet olmama rağmen imkansız dimi gebelik olması

Canım Allah büyüktür sıkma canını inşallah i kapı acar hepimize aynı durumdayız neticede .... bende tüp bebek den sonraki adetimde çamur gibi oldum iki sefer dir hemde uzun sürmüştü ama mide bulantısı falan hatırlamıyorum . Gebelik olduğunu da pek sanmıyorum malesef ki

Kızlar yarin transferimin 12.günü kanda betahcg testi yaptircam ama bugün eşim eve gelirken erken gebelik testi almış. Onda negatif çıktı. O kadar kötüyüm ki... Erken gebelik testi ile idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan oldumu hiç?

Evet oldu canım inşallah seninde öyle olur arkadasımın olmuştu idrar testte negatif kanda pozitif

Evet oldu canım inşallah seninde öyle olur arkadasımın olmuştu idrar testte negatif kanda pozitif

İnşallah canım.. Keşke almasaydı. Ama çok korkuyorum yarında negatif sonucunu alcam diye. Karnım acayip şiş, çok fazla gazım var. Adet belirtilerim var. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah yüzüm güler artık.

yarına birşey kalmadı hayırlısı ile seninledir bebişin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…