- 6 Kasım 2015
- 12
- 3
- 36
- 34
Canim yanlış hatırlamıyorsam 11 kusurduMerhaba bişi sorabilirmiyim ?Transfer olanlar , yada olamaya hazirlananlar rahim kalınlığınız kaç mm ile operasyonlariniz gerçekleşti acaba ☺
Kızlar yarin transferimin 12.günü kanda betahcg testi yaptircam ama bugün eşim eve gelirken erken gebelik testi almış. Onda negatif çıktı. O kadar kötüyüm ki... Erken gebelik testi ile idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan oldumu hiç?
8mm demn sonrasi normal sayiliyor cnm benm de 9mm falandi yanlis hatirlamiyorsammMerhaba bişi sorabilirmiyim ?Transfer olanlar , yada olamaya hazirlananlar rahim kalınlığınız kaç mm ile operasyonlariniz gerçekleşti acaba ☺
Amin canım Allah razı olsunAllah gonlundekini nasip etsin cnm
Çevremde örnekleri var kan sonucunda pozitif gördüler:)
Kan verdim şimdi. İnşallah o örneklerden biri olurum canım.
Kızlar yarın test günüm. 2 blast transferi oldu. 6.8.9. Günler idrar testi yaptım hep silik 2. Çizgi cikti. Varmidir acaba...Yarın test günüm inşallah kanımda da cikar çok heyecanlıyım ya.
hayırlı sonuclarını beklıyorum cnmmmmmm
Benimki de tutunmadi, bugün regl oldum. Hayırlısı
Amin canım inşallah allah razı olsun
Hayırlısı olsn canım bebisler cogalsin :)Merhaba arkadaşlar, tüp Bebek tedavisine başlayalı bu konulardan ayrılamıyorum :) 1 mart blast transferi, 13 mart test günü. Tekirdağ Reyap hastanesi. Hepimizin gönlüne göre olsun minnaklar gelsin kucaklar dolsun :)
canım benim transferden sonra sadece crinone jel vardı, onuda hergün kullanıyordum. adetim 26 güdne bir olur 27. gün sabahın köründe oldumHayırlı canım. Üzülme olur mu..
İlaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet olsun?
Betahcg değerim 2 çıkmış canım. Yani negatif. Hep 0 çıkardı. 2yi görünce bile acaba embriyo geç tutunmuş olabilir mi dedim. Doktoru daha aramadım. 12. Gün değeri 2 çıkıp yükselen var mı yoksa boşuna olumlu senaryolar türetmeyeyim mi?
Benimki de tutunmadi, bugün regl oldum. Hayırlısı
Amin canım inşallah allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?